نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آسانترین راه Override کردن یه متد برای چندین گریدویو

  1. #1

    آسانترین راه Override کردن یه متد برای چندین گریدویو

    سلام
    من چند تا فرم دارم مثلا 20 تا
    تو همشونم گرید ویو هست
    حالا میخوام یه متد مثلا ProcessDialogKey رو برا همه گرید ویوهام Override کنم
    یه راهش اینه که یه کلاس بسازم و از گرید ویو ارث بری کنه و تو فرم ها این کلاس رو به جای گرید ویو بزارم
    این راه برا زمانی که پروژه بزرگه خیلی سخت میشه
    راه اسونتری نداره که آیا؟

  2. #2

    نقل قول: آسانترین راه Override کردن یه متد برای چندین گریدویو

    میخواهید انجام بدید مثلا من عمل Enter زدن در سلول های دیتاگرید ویو با زدن اینترنت بره ستون بعدی رو میخواستم امدم از دیتاگرید ویو به صورتی سفارشی ساختم کارم راحت شد و سرعت زیاد شد و همین طور یکی در میون سلول دیتاگرید ویو رو رنگش رو عوض میکنم تا دادش معلوم بشه بخاطر همین ساخت کامپوننت رو من توصیه میکنم و یک بار فقط کد نویسی انجام میدید.
    protected override bool ProcessDialogKey(Keys keyData)
    {
    if (keyData == Keys.Enter)
    {
    base.ProcessTabKey(Keys.Tab);
    return true;
    }
    return base.ProcessDialogKey(keyData);
    }
    protected override bool ProcessDataGridViewKey(KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    base.ProcessTabKey(Keys.Tab);
    return true;
    }
    return base.ProcessDataGridViewKey(e);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 11 خرداد 1394 در 22:44 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: آسانترین راه Override کردن یه متد برای چندین گریدویو

    سلام. راه اصولیش همونیه که خودتون گفتین که زیاد هم وقت گیر نیست. کافیه جاهایی که دیتاگریدها تعریف و new میشن کلاس DataGridView با کلاس جدیدی که ساختین replace کنین. اتفاقا در پروژه های بزرگ طراحی کلاس ها باید منطبق بر اصول باشه تا بعدا در نگهداری و توسعه به مشکل نخوره.
    یه راه دیگه اینه که از extention method استفاده کنید.

  4. #4

    نقل قول: آسانترین راه Override کردن یه متد برای چندین گریدویو

    با extention method میشه یه متد رو override کرد؟
    چطور؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: آسانترین راه Override کردن یه متد برای چندین گریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    با extention method میشه یه متد رو override کرد؟
    چطور؟
    نه override نمیشه کرد باید یه متد با نام جدید بسازید. برای ovrride کردن راهش همون وراثته.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در override کردن >> برای خروجی cout
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 فروردین 1393, 00:56 صبح
  2. سوال: درخواست override کردن یک متد
    نوشته شده توسط moferferi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 12:32 عصر
  3. override کردن یک متد از فرم
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 مهر 1388, 10:07 صبح
  4. Override کردن متد OnPaint
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 11:15 صبح
  5. Override کردن متد OnPaint
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 بهمن 1386, 02:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •