نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر اندازه

  1. #1

    Angry تغییر اندازه

    چگونه میتوانیم هر وقت اندازه فرم تغییر
    کرد اندازهی یک کنترل(مثلا textbox(داخل آن
    را تغییر دهیم؟
    2-چگونه میتوان به یک فرم scrollbarاضافه کرد؟
    merc

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    تغییر اندازه فرم event ای دارد به اسم Resize که شکلی شبیه
    Form1_Resize(object sender, System.EventArgs e)
    است. میتوانی داخل آن مثلا به نسبت اندازه فرم، اندازه textbox را هم تغییر بدهی.
    ولی حتما راه بهتری هست.
    راهی که مثلا خاصیت مشترک اندازه که بین تمام کنترل های یک فرم و جود دارد را تغییر بدهد.
    میدانم که در کالکشن this.Controls همه کنترل ها هستند، شاید از این طریق بشود کار هایی کرد.
    چیزی شبیه به :
    private void Form1_Resize(object sender, System.EventArgs e)
    {
    foreach (Control ct in this.Controls)
    ct.Size.Width = ct.Size.Width /2 ;
    ct.size.Height = ct.Size.Height /2 ;

    }
    البته فردا حتما حلش میکنم، الان چشمم درد میکنه.

    شاید هم اگر همه کنترل ها را داخل یک Placeholder یا شبه آن قرار دهیم، بشود با تغییر انداز آن کنترل های درونی اش را نیز انگولک کرد.
    با احترام.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز اگر میخواهید یک کنترل نسبت به فرم تغییر اندازه دهید از خاصیت anchor است
    استفاده کنید این خاصیت موقعیت کنترل را نسبت به لبها ثابت میکند حالا مثلا اگر خاصیت anchor را معادل راست و چپ در نظر بگیرید با تغییر اندازه عرض فرم عرض کنترل نیز عوض میشود این خصوصیت داخل همه کنترل ها است میتونید چندین کنترل را انتخاب و یکدفعه خاصیت anchor ان ها را از پنجره خصوصیت تغییر دهید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    به Anchor زیاد اعتماد نکن چون گاهی اوقات بد قاطی می کنه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    من به دنبال راهی برای تغیر سایز محتویات یک فرم به همراه تغیر اندازه خود فرم بودم
    در جستجو چند تایپیک در این مورد پیدا شد
    یکیش همین تایپیک
    اما سوالم اینه آیا راه بهتری برای این کار وجود نداره؟
    استفاده از anchor تا حدی مفیده اما کامل نیست
    Dock هم به دلیل کارش در هر جایی نمیشه استفاده کرد

    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام به همه اساتید
    کسی می تونه کمکی کنه
    آیا راه ساده تری و کارامدتری نیست؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317
    کلک رشتی همیشه form را ثابت بگذار و تغییرش نده و یا فقط min , MAX داشته باشه

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •