نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجو و نمایش کوئری های SQL در سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار reza1011
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    36

    جستجو و نمایش نتایج کوئری های SQL در سی شارپ

    سلام خسته نباشید بنده دنبال راهی هستم که بتونم خیلی سریع روی داده های سیو شده در SQL عملیات جستجو انجام بدم و نتیجه رو در Datagridview نمایش بدم

    بنده با استفاده از یه کوئری Select این کار و انجام دادم



    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// //tedad id ha//////////////////////////////
    SqlConnection cnn = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=db3;Integrated Security=True");
    conn.Open();
    SqlCommand com = new SqlCommand("select count(id) from table where id=@code", cnn);
    com.Parameters.AddWithValue("@code", label1.Text);
    Int32 count = (Int32)com.ExecuteScalar();

    callcount.Text = count.ToString();


    که تعداد ایدی هایی که با ایدی کنونی در سی شارپ یکی هستند رو در SQL بشماره و تعدادش رو بده
    این کد تویه New Project ثوا کار می کنه و تعداد رو میده و لی توی پروژه اصلی نه ...
    البته من کلی روش جستجو نیاز دارو روی داده ها و اگه بخوام برای هر کردوم اینجوری کد بنویسیم فکر کنم خیلی زیاد بشه

    حتی اگه راحی باشه که یه کنسول روی فرم سی شارپپ داشته باشم که مستقیما کوئری SQL اونجا بزنم و نتیجش توی DataGridview نمایش داده بشه عالی میشه
    آخرین ویرایش به وسیله reza1011 : پنج شنبه 14 خرداد 1394 در 11:11 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار reza1011
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    36

    نقل قول: جستجو و نمایش کوئری های SQL در سی شارپ

    عذر خواهی می کنم از دوستان سوالم خیلی نا واضح بود ؟؟

    بنده فقط یه richtextbox میخوام که کوئری های SQL رو مستقیما اونجا برنم و ننتیجش رو در DataGridView ببینم همین

    فرم گرافیکیش هم چینن چیزی میشه


    directquerry.JPG
    directsql.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله reza1011 : شنبه 16 خرداد 1394 در 13:04 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asman.abi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    187

    نقل قول: جستجو و نمایش کوئری های SQL در سی شارپ

    با سلام خدمت آقای reza1011

    طبق درخواست شما یک برنامه کامل برای این کار نوشتم. که نیاز شما رو برطرف می کنه.
    تصویری از نرم افزار
    کل نرم افزار رو در ضمیمه قرار دادم.

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار reza1011
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    36

    نقل قول: جستجو و نمایش کوئری های SQL در سی شارپ

    احسنت!!!! خودشه اون قسمت خطایابش هم جالب بود

    به نظرم ایطوری بهتره چون با خود سی شارپ نمیشه جستجو پیشرفته خیلی خوب نوشت یعنی تلاش کردم ولی دیدم کد ها خیلی طولانی شد واسه همین اجرای مستقیم کوئری زد به سرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کوئری های sql server در نت بینز
    نوشته شده توسط kurd_programming در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 10 آذر 1393, 17:45 عصر
  2. نمایش فایل های ورد در سی شارپ
    نوشته شده توسط elderado در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 دی 1392, 00:08 صبح
  3. سوال: تبدیل کوئری های sql به linq
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1390, 12:25 عصر
  4. سوال: کوئری های sql در دلفی
    نوشته شده توسط mahshid_glna در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1387, 00:49 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1384, 14:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •