نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال درباره استفاده access 2003 در ویژوال 2013

  1. #1

    سوال درباره استفاده access 2003 در ویژوال 2013

    سلام من یه بانک اضافه کردم به برنامه بعد از بخش dataset می خواستم کوری بنویسم ولی نمیدونم هر مدلی مینویسم ایراد میگیره من زیاد با این بانک کار نکردم لطفا اگه میشه راهنماییم کنید با تشکر!

    کوری هم به این شکل هست:


    SELECT        ShahrCode, Shahr, Ostan, OstanCode
    FROM [Zone] GROUP OstanCode = @ OstanCode


    از دستور WHERE هم استفاده کردم این ارور ها رو دیدم میشه راهنمایی کنید می خوام طبق یه ورودی اطلاعات یه جدولی رو لیست کنه برام!!!

    اینم ارورش:

    Error in FROM clause: near 'OstanCode'.
    Unable to parse query text.

  2. #2

    نقل قول: سوال درباره استفاده access 2003 در ویژوال 2013

    مشکل حل شد با این کوری.......


    SELECT ShahrCode, Shahr, Ostan, OstanCode
    FROM [Zone]
    WHERE (OstanCode = OstanCode)


    ولی در هنگام fill کردن به یه مشکل جالبی برخورد کردم!


    int OstanCode = Int32.Parse(comboBox3.SelectedValue.ToString());


    objZoneTableAdapter.FillShahrByOstanCode
    (objZoneDataTable,OstanCode);


    به متغیر OstanCode گیر میده میگه این fill نمی تونه دوتا آرگمان داشته باشه!!!!
    لطفا اگه میشه راهنماییم کنید

  3. #3

    نقل قول: سوال درباره استفاده access 2003 در ویژوال 2013

    از دوستان کسی میدونه چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟

  4. #4

    نقل قول: سوال درباره استفاده access 2003 در ویژوال 2013

    نقل قول نوشته شده توسط eslamzadeh مشاهده تاپیک
    مشکل حل شد با این کوری.......


    SELECT ShahrCode, Shahr, Ostan, OstanCode
    FROM [Zone]
    WHERE (OstanCode = OstanCode)


    ولی در هنگام fill کردن به یه مشکل جالبی برخورد کردم!


    int OstanCode = Int32.Parse(comboBox3.SelectedValue.ToString());


    objZoneTableAdapter.FillShahrByOstanCode
    (objZoneDataTable,OstanCode);


    به متغیر OstanCode گیر میده میگه این fill نمی تونه دوتا آرگمان داشته باشه!!!!
    لطفا اگه میشه راهنماییم کنید
    دوست عزیز اینو به دستور زیر تغییر بده
    objZoneTableAdaptor.FillShahrByOstanCode(objZoneDa taTable.ZonTableAdaptor,OstanCode);

  5. #5

    نقل قول: سوال درباره استفاده access 2003 در ویژوال 2013

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اینو به دستور زیر تغییر بده
    objZoneTableAdaptor.FillShahrByOstanCode(objZoneDa taTable.ZonTableAdaptor,OstanCode);

    دستورتون اشتباه بود میگه همچین دستوری رو نداریم به شکل صحیح بنویسید!!!!

  6. #6

    نقل قول: سوال درباره استفاده access 2003 در ویژوال 2013

    از دوستان کسی بلد نیس بتونه مشکلمو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. یه سوال درباره استفاده از دو توابع API مربوط به FTP
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1387, 01:52 صبح
  2. سوال درباره استفاده اکسل در ویژوال و بر عکس
    نوشته شده توسط mahdi_kh8 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 18:51 عصر
  3. یک سوال درباره ساختاری Access
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 08:21 صبح
  4. سوال درباره استفاده از MS Agent در دلفی
    نوشته شده توسط Moharram در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1385, 18:24 عصر
  5. چند سوال درباره استفاده از بهترین بانک اطلاعاتی در دلفی
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1384, 02:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •