نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایجاد فایل excel

  1. #1

    ایجاد فایل excel

    سلام
    دوستان مشکلی برام پیش اومده که هر کاری کردم موفق به حلش نشدم من توی برنامم می خواستم از نتیجه ی یک کوئری فایل excel بسازم به خاطر همین از PHPEXCEL استفاده کردم کدی که تا الان استفاده می کردم بی نقص کار می کرد ولی تنها مشکلی که داشت این بود که فایل excel رو در سرور می ساخت و من باید به مسیر نصب wamp می رفتم تا فایل excel رو بردارم اما حالا می خوام این فایل excel دانلود شه و من از مرورگرم این فایل بردارم بازم از phpexcel استفاده کردم فایل excel ر می سازه ولی چیزی تو فایل نیست داده های مورد نظرمو در فایل نمی بینم لطفا راهنماییم کنید خیلی ضروریه . ممنونم . این هم از کدهام .


    <?php
    session_start();


    require_once 'connect.php';
    connecttodb();
    mysql_query('SET NAMES utf8');


    ?>



    <table id="customers" dir="rtl" >


    <?php




    $sql="select t1.*,psp.psp_name
    from ( select transaction.psp_id as psp, psp.psp_name as `name`,pos.installation_date,transaction.technicia n_id as `technician`,transaction.serial_code ,merchant.address,merchant.mobile_number,merchant. phone_number,merchant.business_name,merchant.city, transaction.merchant_id
    from transaction
    LEFT JOIN merchant
    on merchant.m_id=transaction.merchant_id
    INNER JOIN psp
    on transaction.psp_id=psp.id
    LEFT JOIN pos
    on pos.serial_code=transaction.serial_code
    where transaction.PM_date ='NULL'
    and transaction.technician_id='".mysql_real_escape_str ing($_REQUEST['tid'])."'
    ) t1 , psp
    where psp_name=(select psp_name from psp where id=(select psp_project as psp_code from psp where id=t1.psp ))
    and psp_name= '".mysql_real_escape_string($_REQUEST['pid'])."'
    ";




    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors', TRUE);
    ini_set('display_startup_errors', TRUE);
    date_default_timezone_set('Europe/London');


    if (PHP_SAPI == 'cli')
    die('This example should only be run from a Web Browser');


    require 'Classes/PHPExcel.php';




    ini_set("memory_limit","500M"); // set your memory limit in the case of memory problem




    $result = mysql_query($sql) or die (mysql_error());

    $objPHPExcel = new PHPExcel();


    $objPHPExcel->getProperties()->setCreator("Maarten Balliauw")
    ->setLastModifiedBy("Maarten Balliauw")
    ->setTitle("Office 2007 XLSX Test Document")
    ->setSubject("Office 2007 XLSX Test Document")
    ->setDescription("Test document for Office 2007 XLSX, generated using PHP classes.")
    ->setKeywords("office 2007 openxml php")
    ->setCategory("Test result file");


    $rowNumber = 1;
    /** Loop through the result set 1.0 */


    $objPHPExcel->setActiveSheetIndex(0)
    ->setCellValue('A'.$rowNumber, 'نام شرکت')
    ->setCellValue('B'.$rowNumber, 'نام پروژه')
    ->setCellValue('C'.$rowNumber, 'کد پذیرنده')
    ->setCellValue('D'.$rowNumber, 'شماره سریال')
    ->setCellValue('E'.$rowNumber, 'نام فروشگاه')
    ->setCellValue('F'.$rowNumber, 'تاریخ نصب')
    ->setCellValue('G'.$rowNumber, 'شهر')
    ->setCellValue('H'.$rowNumber, 'آدرس')
    ->setCellValue('I'.$rowNumber, 'تلفن همراه')
    ->setCellValue('J'.$rowNumber, 'تلفن ثابت');



    $rowNumber = 2; //start in cell 1

    while ($row = mysql_fetch_array($result))
    {




    $objPHPExcel->setActiveSheetIndex(0)
    ->setCellValue('A'.$rowNumber, $row['psp_name'])
    ->setCellValue('B'.$rowNumber, $row['name'])
    ->setCellValue('C'.$rowNumber, $row['merchant_id'])
    ->setCellValue('D'.$rowNumber, $row['serial_code'])
    ->setCellValue('E'.$rowNumber, $row['business_name'])
    ->setCellValue('F'.$rowNumber, $row['installation_date'])
    ->setCellValue('G'.$rowNumber, $row['city'])
    ->setCellValue('H'.$rowNumber, $row['address'])
    ->setCellValue('I'.$rowNumber, $row['mobile_number'])
    ->setCellValue('J'.$rowNumber, $row['phone_number']);

    $rowNumber++;
    }
    $objPHPExcel->getActiveSheet()->setTitle('گزارش پشتیبانی');
    $objPHPExcel->setActiveSheetIndex(0);


    header('Content-Type: application/vnd.ms-excel');
    header('Content-Disposition: attachment;filename="01simple.xls"');
    header('Cache-Control: max-age=0');




    $objWriter = PHPExcel_IOFactory::createWriter($objPHPExcel, 'Excel5');
    $objWriter->save('php://output');
    exit;






    ?>
    </table>




    متوجه شدم به خاطر استفاده از query این اتفاق می افته چون هیچ کدوم از مقادیر $objPHPExcel حتی title هم در فایل اکسل نوشته نمی شه لطفا کمک کنید خیلی ضروریه .
    آخرین ویرایش به وسیله baran.f.a : جمعه 15 خرداد 1394 در 12:50 عصر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد فایل excel

    کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟

  3. #3

    نقل قول: ایجاد فایل excel

    تا جایی که میدونم PHPExcel با زبان فارسی مشکل دارد .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ایجاد فایل excel

    قبل ایجاد فایل excel بیا از کوئری که داری یه Var_dump بگیر ببین مشکلی از طرف کوئریت نیست

  5. #5

    نقل قول: ایجاد فایل excel

    نه PHPexcel با زبان فارسی مشکلی نداره خروجی کوئری من به زبان فارسیه همونطور که قبلا گفتم من از phpexcel استفاده می کردم و مشکلی نداشتم . کوئری مشکلی نداره چون باهاش کار کردم مشکل این جاست که وقتی کوئریم حتی زمانی که ازش run نگرفتم هم تو این کدم تاثیر می زاره و فایل اکسلی که ایجاد می کنه خالیه و سفیده حتی سلول بندی هم نیست .

  6. #6

    نقل قول: ایجاد فایل excel

    یه بار با یه آرایه یا به صورت دستی اطلاعات یک سطر رو بدین به phpexcel ببینید بازم این مشکل رو داره؟

  7. #7

    نقل قول: ایجاد فایل excel

    سلام من وقتی به صورت دستی این اطلاعاتو می دم این مشکلو ندارم مشکل زمانیه که از کوئری استفاده می کنم متوجه شدم که وقتی فایل را با notepad باز می کنم اطلاعات به صورت خیلی نا مفهوم نمایش داده می شه ولی وقتی با اکسل این کارو می کنم هیچ چیز نمی بینم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1392, 12:08 عصر
  2. سوال: Export Excell به طور مستقیم و بدون ایجاد فایل
    نوشته شده توسط mehran_sh_t در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1390, 12:32 عصر
  3. چگونگی ساخت فایل Excel از فیش حقوق ایجاد شده با کد نوشته شده در C#‎ تحت وب
    نوشته شده توسط atamansoor در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1388, 14:01 عصر
  4. ایجاد فایل Excel و نوشتن در سلول خاصی از آن
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1383, 22:16 عصر
  5. ایجاد فایل اکسس در برنامه
    نوشته شده توسط disappear در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1382, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •