نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با require_once

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    مشکل با require_once

    با سلام به همه دوستان با محبت انجمن.
    دوستان یه فایلی داریم به اسم header.php.وقتی این فایل رو داخل یه پیج دیگه include یا require یا هرکدوم با پسوند _onceهم استفاده می کنم،بعضی از المان های هدر نمایش داده نمیشه.مثلا لوگو که یه تگ img هست نمایش داده نمیشه.کسی میدونه دلیلش چیه؟باتشکر.
    ======================
    ببنید دوستان الان متوجه شدم دلیلشو.این فایل header توی یه پوشه اس به اسم view که عکس لوگو هم توی پوشه images هست که در همین پوشه view قرار گرفته.اما فایل index.php در روت پروژه قرار داره.مشکل اینجاست که آدرس عکس در ابتداش،view/ رو قبول نمیکنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahidqara
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    389

    نقل قول: مشکل با require_once

    درود. آدرس مطلق تصویر رو میدید بازم نشون داده نمیشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل با require_once

    باسلام وتشکر.نه متاسفانه.

  4. #4

    نقل قول: مشکل با require_once

    آدرس دهی تون اشتباهه یا جایی یکی از المنت ها رو نبستید مثلا </div> یا چیزی دیگه شبیه این و یه به هم ریختگی تو المنتها به وجود میاد که دیده نمیشه ولی به وجود اومده...
    ولی معمولا آدرس دهی اشتباهه که باعث میشه...

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: مشکل با require_once

    کدهاتون رو بگذارین. با حدس زدن نمیشه راهنمایی کرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل با require_once

    با سلام عرض تشکر از همه دوستان.بابت تاخیر عذرخواهی میکنم و از همه دوستان تشکر میکنم.راستش ماموریتی رفته بودم این بود که نتونستم به تاپیک ادامه بدم.از همه دوستان تشکر میکنم.خداروشکر مشکل حل شد.بازهم ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •