صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 244

نام تاپیک: performance لاراول

  1. #81
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    حالا خوبه اون بنده خدا دو تا query رو با هم مقایسه کرد که همه ببینن.درمورد لاگین هم ما یک حرف رو ۱۰۰ بار نمیتونیم بزنیم که توکار این کار رو نمیکنیم
    شما برو اهراز هویتی که با گوگل واستون آوردم رو بیار و تایپیک رو منحرف نکنید
    شما دارید منحرف میکنید در مورده اهراز هویت هم یه لینک دادم با دو خط با گوگل و فیسبوک و توتیتر و .. میشه انجام داد شما لطفا بخون پست ها رو بعد نظر بدید
    من تو صحفه قبل یکی امکان activeform رو گذاشتم یکی امکان debug برید بخونید اگه معادل بود بیارید اگه نه بگید نداره
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225685
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225686

  2. #82

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    این چطوره؟
    User::count();
    نمونشو پایین دادم که کار کردن باهاش خیلی آسونه

  3. #83
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    اوه این همه کد برای این کار یه خورده بیشترش کنید مشتری شیم.
    در ضمن آقای شهرکی گفته بودن که extension ها نا امن هستن و استفاده نکنید.باور ندارید به خودشون بگید بیان بگن
    این لینک اهرز هویت هست قبلا هم دادن ولی توجه نمیکنید و به صورت تو کار با فیسبوک و توتیر و گوگل و ... با دو خطر متصل میشه و اهراز هویت میشه
    http://www.yiiframework.com/doc-2.0/...nt-oauth2.html

  4. #84
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    اوه این همه کد برای این کار یه خورده بیشترش کنید مشتری شیم.
    در ضمن آقای شهرکی گفته بودن که extension ها نا امن هستن و استفاده نکنید.باور ندارید به خودشون بگید بیان بگن
    توی نسخه 2 توکار شده که under22 لینکش رو گذاشت عزیزم

  5. #85
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    همونطور که گفته بودم.بله بچه ایم و از شما پوزش می خوام.این نمونه ها رو ببینید و باز هم بگید سینتکس یی بهتره.رونتره.ببینم باز هم روتون میشه همچین حرفی بزنید


    $users = DB::table('users')->get();
    اینم معادل Yii :
    $users = Users::findAll();

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    این چطوره؟
    User::count();
    این کد دقیقا توی لاراول هم هست الان اینهایی که دوستان دادن با کوئری بیلدر بود ولی eloquent هنوز ساده تره

  7. #87
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    شما لطفا به این تاپیک و دو تاپیک قبلی که داشتیم رو کد حرف میزدیم رو نگرفتم و دوستان لاراول کار بجای اینکار بحث رو عوض کردن
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225783

  8. #88
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    بله اونقدر ها یی پیچیده نیست.حالا بهتون ثابت شد که سینتکس لاراول ساده تره و یادگیریش آسون تره؟یا باز هم دم از سینتکس بهتر یی میزنید؟یا می خواید بیشتر ثابت کنیم؟
    شما هروقت تونستی توی لاراول به همین راحتی ولیدیشن سمت کلاینت رو فعال کنی بعد بیا بگو لاراول :
    <?php $form = $this->beginWidget('CActiveForm', array(
    'id' => 'login-form',
    'enableClientValidation' => true,
    )); ?>
    <div class="row">
    <?php echo $form->labelEx($model, 'username'); ?>
    <?php echo $form->textField($model, 'username'); ?>
    <?php echo $form->error($model, 'username'); ?>
    </div>
    <?php echo CHtml::submitButton('Login'); ?>
    <?php $this->endWidget(); ?>


    میدونی چقدر ولیدیشن سمت کلاینت و یا با AJAX (که اونم با یه خط اضافه تر میشه فعال کرد)، توی مصرف ترافیک کمتر از سایت و سرعت لود بالاتر و جلوگیری از مواردی مثل نفوذ ازطریق شنود شبکه و... مفیده؟ البته برای شما که امکانات وب 2 مفید نیست و کلاً سایتهایی که میسازین مثل سایتهای 10 سال قبل کار میکنن. نکته جالب اینه که بطور خودکار درصورت غیرفعال شدن Javascript مرورگر، ولیدیشن سمت کلاینت از کار میفته و درهرصورت ولیدیشن سمت سرور رو هم در زمان ثبت رکوردها در دیتابیس و امثال اون، خواهیم داشت. اما کو گوش شنوا و چشم بینا !

  9. #89
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    این کد دقیقا توی لاراول هم هست الان اینهایی که دوستان دادن با کوئری بیلدر بود ولی eloquent هنوز ساده تره
    وقتی کارهای دم دستی رو با AR میشه انجام بدیم، مگه مریضیم کوئری بیلدر رو بکار بگیریم. ما تو Yii از کوئری بیلدر برای کارهای پیچیده استفاده میکنیم. هرچند همونها رو هم با کمک Criteria میشه بدون کوئری بیلدر و به سادگی انجام داد.

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    شما لطفا به این تاپیک و دو تاپیک قبلی که داشتیم رو کد حرف میزدیم رو نگرفتم و دوستان لاراول کار بجای اینکار بحث رو عوض کردن
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225783
    ببینید نه ما وقتشو داریم اینجا بیایم با شما بحث کنیم چون هرچی بگیم شما یه چیز دیگه میگید و این کار مثل آب در هاون کوبیدنه فقط در برابر حمله ای که به خاک ما کردین داریم دفاع میکنیم وگرنه همین بحث رو در بخش یی انجام بدین ما اصلا وارد بحث نخواهیم شد

  11. #91
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ببینید نه ما وقتشو داریم اینجا بیایم با شما بحث کنیم چون هرچی بگیم شما یه چیز دیگه میگید و این کار مثل آب در هاون کوبیدنه فقط در برابر حمله ای که به خاک ما کردین داریم دفاع میکنیم وگرنه همین بحث رو در بخش یی انجام بدین ما اصلا وارد بحث نخواهیم شد
    دوست عزیز به جای این حرف بگو این امکان رو نداره و نمیتونم ثابت کنم نیا این رو بگو کاربرا بچه که نیستن خندشون میگیره با این حرف .
    این شما نیستی که داری دفاع میکنی یه تاپیک در مورده پرفورمنس لاراول زده شد من هم با لینک و مدرک ثابت کردم پرفورمنس افتضاحی داره منتها شما تحمل حرف حق رو ندارید اومدید جبه گیری .
    خب اگه قراره علمی حرف بزنیم و شما هم چیزی دارید که ثابت کنید جواب کد های بنده ر وبدید ورگنه اعلام کنید حرفی برای گفتن ندارید

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    این هم نظر کاربران خارجی درمورد Yii
    http://laravel.io/forum/04-29-2015-s...vel-5-vs-yii-2

    مخصوصا این تیکه
    *uck Yii2. I recently moved to a project that is based on Yii2, and everything just sucks. Everything is so complicated,...
    و این تیکه
    I totally agree yii is completely stupid

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    نصف لاراول توسعه دهنده نداره؟ تیم توسعه Yii2 نزدیک به سیصد نفر شده (با احتساب بتا تسترها و...) ولی لاراول یکنفره داره رشد میکنه. نصفش هم میشه نصف آدم!!! اگه منظورتون از توسعه دهنده هم کسانی هست که اکستنشن میسازن هم باید بگم علت کمتر بودن افزونه های Yii اینه که خودش اکثر موارد رو داره.
    منظورم از توسعه دهنده web developer هایی که از این فریمورک استفاده میکنن نه تیم توسعه فریمورک و مهمترین سندش هم sitepoint هست و نیایید بگین این وبسایت طرفدار لاراوله که اتفاقا طرفدار Yii هست

  14. #94
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    این هم نظر کاربران خارجی درمورد Yii
    http://laravel.io/forum/04-29-2015-s...vel-5-vs-yii-2

    مخصوصا این تیکه


    و این تیکه
    شما به جای کپی پیست کردن چند تا جمله بیا جواب کد های ما رو بده عملا دارید میگید نمیتونیم همین بسته کسی تاپیک رو بخونه متوجه میشه چی به چی هست

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    شما به جای کپی پیست کردن چند تا جمله بیا جواب کد های ما رو بده عملا دارید میگید نمیتونیم همین بسته کسی تاپیک رو بخونه متوجه میشه چی به چی هست
    شما رو که اصلا جوابتون رو نخواهم داد چون این چندمین تاپیکی هست که باهاتون بحث میکنیم و فایده نداره و کاربران با دیدن این تاپیک قطعا تصمیم نخواهند گرفت و وقتی با هرکدوم کار کنن متوجه میشن کدوم رو باید انتخاب کنند

  16. #96

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    شما هروقت تونستی توی لاراول به همین راحتی ولیدیشن سمت کلاینت رو فعال کنی بعد بیا بگو لاراول :
    <?php $form = $this->beginWidget('CActiveForm', array(
    'id' => 'login-form',
    'enableClientValidation' => true,
    )); ?>
    <div class="row">
    <?php echo $form->labelEx($model, 'username'); ?>
    <?php echo $form->textField($model, 'username'); ?>
    <?php echo $form->error($model, 'username'); ?>
    </div>
    <?php echo CHtml::submitButton('Login'); ?>
    <?php $this->endWidget(); ?>


    میدونی چقدر ولیدیشن سمت کلاینت و یا با AJAX (که اونم با یه خط اضافه تر میشه فعال کرد)، توی مصرف ترافیک کمتر از سایت و سرعت لود بالاتر و جلوگیری از مواردی مثل نفوذ ازطریق شنود شبکه و... مفیده؟ البته برای شما که امکانات وب 2 مفید نیست و کلاً سایتهایی که میسازین مثل سایتهای 10 سال قبل کار میکنن. نکته جالب اینه که بطور خودکار درصورت غیرفعال شدن Javascript مرورگر، ولیدیشن سمت کلاینت از کار میفته و درهرصورت ولیدیشن سمت سرور رو هم در زمان ثبت رکوردها در دیتابیس و امثال اون، خواهیم داشت. اما کو گوش شنوا و چشم بینا !
    این هم از یک ولیدیشن لاراول که خیلی خیلی عالی عمل کرده.بهتر از این نمیشه
    http://laravel.com/docs/5.1/validation

  17. #97
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    شما رو که اصلا جوابتون رو نخواهم داد چون این چندمین تاپیکی هست که باهاتون بحث میکنیم و فایده نداره و کاربران با دیدن این تاپیک قطعا تصمیم نخواهند گرفت و وقتی با هرکدوم کار کنن متوجه میشن کدوم رو باید انتخاب کنند
    بله چون جوابی ندارید بدید اول استقبال کردید از مقایسه امکانات به صورت تکه کد ولی تا حرفش زده شد جوو رو عوض کردید جواب هم ندادین کسی هم تاپیک رو بخونه متوجه میشه .
    من چند دفعه گفتم قصدم نیست بگم بیایید yii کار کنید ولی وقتی اینجا حرف از چیزی میشه که لاراول نداره اومدم بحث کردم .

  18. #98

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    نصف لاراول توسعه دهنده نداره؟ تیم توسعه Yii2 نزدیک به سیصد نفر شده (با احتساب بتا تسترها و...) ولی لاراول یکنفره داره رشد میکنه. نصفش هم میشه نصف آدم!!! اگه منظورتون از توسعه دهنده هم کسانی هست که اکستنشن میسازن هم باید بگم علت کمتر بودن افزونه های Yii اینه که خودش اکثر موارد رو داره.
    با اینکه توسعه دهنده های یی بیشتره ولی لاراول بهتر کار کرده و طرفدارهای خیلی بیشتری داره

  19. #99
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    این هم از یک ولیدیشن لاراول که خیلی خیلی عالی عمل کرده.بهتر از این نمیشه
    http://laravel.com/docs/5.1/validation
    دوست عزیز پس معلوم میشه کلا پست ها رو نمیخونی اگه دو تا پست من رو صفحه قبل رو بخونی میبینی بهتر از اینم میشه ولی شما کم میارید انگار نه انگار جواب نمیدید

  20. #100
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    من هنوز هم معادل وب سرویسی که مثال زدم (WSDL) رو توی لاراول ندیدم. لطفاً لاراول کارها جواب بدن.
    تا اونجایی که من میدونم WSDL دیگ از رده خارج شده و به جاش از REST (درخواست های http) استفاده میشه، پس لزومی نداره همه ی فریمورک ها اینو داشته باشن، چون اگر هم داشته باشن ممکنه کارایی نداشته باشه!

  21. #101
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    این هم از یک ولیدیشن لاراول که خیلی خیلی عالی عمل کرده.بهتر از این نمیشه
    http://laravel.com/docs/5.1/validation
    سمت کلاینت چیکار کرده لاراول؟ سمت سرور که اگه ولیدیشن نداشت اصلاً نمیشد اسمش رو فریمورک بگذاریم.

  22. #102
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    تا اونجایی که من میدونم WSDL دیگ از رده خارج شده و به جاش از REST (درخواست های http) استفاده میشه، پس لزومی نداره همه ی فریمورک ها اینو داشته باشن، چون اگر هم داشته باشن ممکنه کارایی نداشته باشه!
    اشتباه میکنید. بدلیل خاص بودن پروتکل و یکسری امتیازهایی که داره، توی جاهای حساس و تبادل اطلاعات بین زبانهای مختلف همچنان از WSDL استفاده میشه.

  23. #103
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    با اینکه توسعه دهنده های یی بیشتره ولی لاراول بهتر کار کرده و طرفدارهای خیلی بیشتری داره
    واقعاً ؟ کو آمارش؟ لاراول کجا بهتر کار کرده؟ توی پرفورمنس یا توی امکانات؟ توی باز نگذاشتن دست کاربر برای اسپاگتی کد زدن یا توی پشتیبانی از نیازهای روز وب سایتهای مدرن مثل وب 2 و AJAX و...؟ تو کدومش لاراول بهتر از Yii عمل کرده؟

  24. #104
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    منظورم از توسعه دهنده web developer هایی که از این فریمورک استفاده میکنن نه تیم توسعه فریمورک و مهمترین سندش هم sitepoint هست و نیایید بگین این وبسایت طرفدار لاراوله که اتفاقا طرفدار Yii هست
    SitePoint از آمار نظرسنجیهایی که میگذاره و نتایج Yii و بقیه رو میشکنه مشخصه که چقدر طرفدار لاراول نیست. برعکس شما، اعتبار SitePoint رو چیزی در حد ویکیپدیا میدونم چون هرکی از راه برسه میتونه مقاله توش بنویسه.

  25. #105
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    این هم از یک ولیدیشن لاراول که خیلی خیلی عالی عمل کرده.بهتر از این نمیشه
    http://laravel.com/docs/5.1/validation
    اگه به این میگی عالی پس به لینک من چی میگی
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225783
    لابد این میشد جادویی
    جالبه چیزی که به نفعتون نیست اصلا روش بحث نمیکنید این بود بحث علمیتون

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    سمت کلاینت چیکار کرده لاراول؟ سمت سرور که اگه ولیدیشن نداشت اصلاً نمیشد اسمش رو فریمورک بگذاریم.
    ببیتید لاراول کدهای سمت کلاینتو گزاشته به عهده خود کاربر مثل اعتبارسنجی سمت کاربر یا کدهای سمت کاربر AJAX و فوکوسش روی backend هست و کاربر میتونه از هر فریمورک سمت کلاینتی برای این کارها استفاده کنه و فقط کافیه یکبار هم این کدهارو بنویسه در بقیه پروژه ها با کمی تغییر میتونه استفاده کنه همچنین در لاراول به راحتی میتونید با angular.js و node.js کار کنید

  27. #107
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ببیتید لاراول کدهای سمت کلاینتو گزاشته به عهده خود کاربر مثل اعتبارسنجی سمت کاربر یا کدهای سمت کاربر AJAX و فوکوسش روی backend هست و کاربر میتونه از هر فریمورک سمت کلاینتی برای این کارها استفاده کنه و فقط کافیه یکبار هم این کدهارو بنویسه در بقیه پروژه ها با کمی تغییر میتونه استفاده کنه همچنین در لاراول به راحتی میتونید با angular.js و node.js کار کنید
    کار کردن با angular و nod js که چیزی نیست این ور هم میشه به ساذگی پیاده سازیش کرد .
    اما در مورده کلاینت باید اینطور بگید همچین امکانی رو ندارید اگه تو پروژ] 10 تا فرم داشته باشید باید بیایید برای همشون بنویسید client رو و هم ajax رو .
    نظرتونو در مورد این نگفتید


    <?php $form = ActiveForm::begin([
    'id' => 'login-form',
    'enableClientValidation' => true,
    'enableAjaxValidation' => true,
    //'action' => '/login'
    'options' => ['class' => 'form-horizontal'],
    'fieldConfig' => [
    'template' => "{label}\n<div class=\"col-lg-3\">{input}</div>\n<div class=\"col-lg-8\">{error}</div>",
    'labelOptions' => ['class' => 'col-lg-1 control-label'],
    ],
    ]); ?>

    <?= $form->field($model, 'username') ?>

    <?= $form->field($model, 'password')->passwordInput() ?>

    <?= $form->field($model, 'rememberMe', [
    'template' => "<div class=\"col-lg-offset-1 col-lg-3\">{input}</div>\n<div class=\"col-lg-8\">{error}</div>",
    ])->checkbox() ?>

    <div class="form-group">
    <div class="col-lg-offset-1 col-lg-11">
    <?= Html::submitButton('Login', ['class' => 'btn btn-primary', 'name' => 'login-button']) ?>
    </div>
    </div>

    <?php ActiveForm::end(); ?>

    الآن من فرم لاگین رو با activeform ساختم که ویژگی های زیر رو داره اگه دقت کنید
    1- ویژگی ajax ولیدیشن رو روشن کردم و کدش برام نوشته شده
    2-ویژگی client ولیدیشن رو روشن کردم کدش از روی مدل برام نوشته شده
    3-اکشن براش تایین نکردم یعنی به همین اکشن جاری میزنه اگه اشتباه یا خطایی باشه برمیگرده همینجا
    4-csrf رو خودش برام تو فرم گذاشته
    5- تونستنم به activeform یه نوع themplate بدم برای ساخت فرمم اگه دقت کنید
    6-یه دونه چک باکس باهاش ساختم
    7-یه دکمه هم submit هم داره
    یه نکته مهم اینکه من از تمام ویژگی های activeform استفاده نکردم و خیلی قابلیت هاش رو اینجا ننوشتم .
    یا در مورده دیباگ دیگه متنش رو نمیزارم لینک میدم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225686
    این فقط دو امکان هست که خیلی کاربردی هست و شما لاراول کارا نمیدونید چیه اگه بخواهید میتونم بازم از این مثال های کاربردی بزنم که ندارید اما شما اینکار رو نمیتونید بکنید

  28. #108

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    واقعاً ؟ کو آمارش؟ لاراول کجا بهتر کار کرده؟ توی پرفورمنس یا توی امکانات؟ توی باز نگذاشتن دست کاربر برای اسپاگتی کد زدن یا توی پشتیبانی از نیازهای روز وب سایتهای مدرن مثل وب 2 و AJAX و...؟ تو کدومش لاراول بهتر از Yii عمل کرده؟
    تو همه جاها بهتر از یی کار کرده.به ویژه که طرفدارهاش خیلی خیلی بیشترن.اینو نمیتونید زیرش بزنید

  29. #109
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    ایجاد لینک که از متد post استفاده میکنه

    echo Html::a('Logout', ['/site/logout'], [
    'data' => ['method' => 'post'],
    ]);

    لطفا معادل
    خب من با استفاده از کد زیر یه گرید فول ایجکس میسازم که خیلی کاستومش کردم .

    <?php \yii\widgets\Pjax::begin(); ?>
    <?= GridView::widget([
    'dataProvider' => $dataProvider,
    'filterModel' => $searchModel,
    'columns' => [
    ['class' => 'yii\grid\SerialColumn'],

    //'id',
    'name',
    'email:email',
    //'password',
    'family',
    // 'sex',
    [
    'attribute' => 'sex',
    'value' => function ($model) {
    return $model->sex == 0 ? 'مرد' : ($model->sex==1 ? "زن" : "نامشخص");
    },
    'filter' => [0 => 'مرد', 1 => 'زن',2=>'نامشخص']
    ],
    'birthdate',
    // 'phone_number',
    // 'role_id',
    [
    'attribute' => 'role_id',
    'value' => function ($model) {
    return $model->role_id == 1 ? 'مدیر' : 'کاربر عادی';
    },
    'filter' => [1 => 'مدیر', 2 => 'کاربر عادی'],
    'contentOptions' => ['style' => 'min-width: 100px;']
    ],
    // 'degree_id',
    // 'major_id',
    // 'enable',
    [
    'attribute' => 'enable',
    'value' => function ($model) {
    return $model->enable == 0 ? 'غیر فعال' : 'فعال';
    },
    'filter' => [0 => 'غیر فعال', 1 => 'فعال']
    ],
    // 'hash_forget',
    'register_date',
    // 'last_login',
    // 'website',
    'amount',
    // 'authKey',

    ['class' => 'yii\grid\ActionColumn'],
    ],
    ]); ?>
    <?php \yii\widgets\Pjax::end(); ?>

    عکس به این شکل میشه زمینه کردم

    grid.jpg


    خب دوستان لطفا معادل که توکار باشه



    خب دوستان این 4 امیم امکانی هست که گفتم ولی هنوز هیچ جوابی از دوستان لاراول کار نشنیدم این به این معنی هست که این امکانات رو نداره

  30. #110

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    کار کردن با angular و nod js که چیزی نیست این ور هم میشه به ساذگی پیاده سازیش کرد .
    اما در مورده کلاینت باید اینطور بگید همچین امکانی رو ندارید اگه تو پروژ] 10 تا فرم داشته باشید باید بیایید برای همشون بنویسید client رو و هم ajax رو .
    نظرتونو در مورد این نگفتید


    <?php $form = ActiveForm::begin([
    'id' => 'login-form',
    'enableClientValidation' => true,
    'enableAjaxValidation' => true,
    //'action' => '/login'
    'options' => ['class' => 'form-horizontal'],
    'fieldConfig' => [
    'template' => "{label}\n<div class=\"col-lg-3\">{input}</div>\n<div class=\"col-lg-8\">{error}</div>",
    'labelOptions' => ['class' => 'col-lg-1 control-label'],
    ],
    ]); ?>

    <?= $form->field($model, 'username') ?>

    <?= $form->field($model, 'password')->passwordInput() ?>

    <?= $form->field($model, 'rememberMe', [
    'template' => "<div class=\"col-lg-offset-1 col-lg-3\">{input}</div>\n<div class=\"col-lg-8\">{error}</div>",
    ])->checkbox() ?>

    <div class="form-group">
    <div class="col-lg-offset-1 col-lg-11">
    <?= Html::submitButton('Login', ['class' => 'btn btn-primary', 'name' => 'login-button']) ?>
    </div>
    </div>

    <?php ActiveForm::end(); ?>

    الآن من فرم لاگین رو با activeform ساختم که ویژگی های زیر رو داره اگه دقت کنید
    1- ویژگی ajax ولیدیشن رو روشن کردم و کدش برام نوشته شده
    2-ویژگی client ولیدیشن رو روشن کردم کدش از روی مدل برام نوشته شده
    3-اکشن براش تایین نکردم یعنی به همین اکشن جاری میزنه اگه اشتباه یا خطایی باشه برمیگرده همینجا
    4-csrf رو خودش برام تو فرم گذاشته
    5- تونستنم به activeform یه نوع themplate بدم برای ساخت فرمم اگه دقت کنید
    6-یه دونه چک باکس باهاش ساختم
    7-یه دکمه هم submit هم داره
    یه نکته مهم اینکه من از تمام ویژگی های activeform استفاده نکردم و خیلی قابلیت هاش رو اینجا ننوشتم .
    یا در مورده دیباگ دیگه متنش رو نمیزارم لینک میدم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225686
    این فقط دو امکان هست که خیلی کاربردی هست و شما لاراول کارا نمیدونید چیه اگه بخواهید میتونم بازم از این مثال های کاربردی بزنم که ندارید اما شما اینکار رو نمیتونید بکنید
    پاسخش رو دادیم ۱۰۰ بار نمیتونیم پاسخ بدیم.آقای under22 از بحثتون خیلی خوشم اومد.واینکه خیلی با ادبتر از اون یکی تایپیک حرف میزنید. امیدوارم بحث خوبی باشه برای همه

  31. #111
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ببیتید لاراول کدهای سمت کلاینتو گزاشته به عهده خود کاربر مثل اعتبارسنجی سمت کاربر یا کدهای سمت کاربر AJAX و فوکوسش روی backend هست و کاربر میتونه از هر فریمورک سمت کلاینتی برای این کارها استفاده کنه و فقط کافیه یکبار هم این کدهارو بنویسه در بقیه پروژه ها با کمی تغییر میتونه استفاده کنه همچنین در لاراول به راحتی میتونید با angular.js و node.js کار کنید
    واقعاً میشه به سادگی یکبار برای همه فرمها Validation سمت کلاینت نوشت اونهم ولیدیشنی که برای هر فرم و هر نوع عنصر درست کار کنه؟ اونوقت اگه نوع عنصر فرم عوض شد چی؟ کاربر باید حواسش به اصلاح ولیدیشنها هم باشه؟ عجب حرفی میزنید ها.

  32. #112
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    لطفا 4 امکانی که گفتم و به صورت توکار داخل Yii 2 هستن رو معادل کنید نه اینکه بیایید لینک بدید
    1- activeform مه مثالش بالا هست
    2- debug که لینکس رو بالا گذاشتم
    3 - ایجاد لینک که توضیح دادم
    4 - گرید فول ایجکس

    باز هم میتونم ثال بزنم ولی منتظر جواب شما هستم تا مثال های بعدی و اینکه نیایید لطفا لینک گیتاپ بدید نکنه بگید 100 دفعه جواب دادم کو کجاس ! واقعا مسخرس

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    لطفا 4 امکانی که گفتم و به صورت توکار داخل Yii 2 هستن رو معادل کنید نه اینکه بیایید لینک بدید
    1- activeform مه مثالش بالا هست
    2- debug که لینکس رو بالا گذاشتم
    3 - ایجاد لینک که توضیح دادم
    4 - گرید فول ایجکس

    باز هم میتونم ثال بزنم ولی منتظر جواب شما هستم تا مثال های بعدی و اینکه نیایید لطفا لینک گیتاپ بدید نکنه بگید 100 دفعه جواب دادم کو کجاس ! واقعا مسخرس
    ایجاد لینک به این صورت حتی از روش شما هم ساده تر

    {{ HTML::link('http://www.google.com', 'google') }}

    واسه دیباگ بار هم قبلا در تاپیک های قبلی لینکشو براتون گزاشتم

    ایجاد فرم و ای جکس هم بیشتر سمت کاربرن و توی وب برنامه نویس سمت کاربر با سمت سرور یکی نیست برای همین توی لاراول هم این مباحث رو جدا کردن هرچند یک کلاس Form هم داریم

  34. #114
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ایجاد لینک به این صورت حتی از روش شما هم ساده تر

    {{ HTML::link('http://www.google.com', 'google') }}

    واسه دیباگ بار هم قبلا در تاپیک های قبلی لینکشو براتون گزاشتم

    ایجاد فرم و ای جکس هم بیشتر سمت کاربرن و توی وب برنامه نویس سمت کاربر با سمت سرور یکی نیست برای همین توی لاراول هم این مباحث رو جدا کردن
    اولا لینک من به صورت POST بود نه به این صورت لطفا به این شکلی که گفتم مثال بزنید !
    در مورده دیباگ یه لینک گیتاپ دادید که یه پروژه بود که نصف این امکانات رو داشت در حالی که من یه مثال از دیباگ پیفرض خود Yii زدم و قرار بود همه امکانات توکار فریمورک مقایسه بشه اگه به پکیچ باشه همه فریمورک ها یکی هست لطفا رعایت کنید بگید محیط دیباگ نداره !
    واقعا دلیل جالبی برای activeform آوردید چه جالب activeform به اون زیبایی و امکانات رو اینطوری در موردش صحبت میکنید
    در مودره گرید هم بگید تو لاراول وجود نداره !
    خب به این نتیجه میرسیم این 4 امکان در لاراول وجود نداره

  35. #115
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    والا توی Yii به راحتی میشه همون ولیدیشن سمت سرور رو سمت کلاینت هم با AJAX پیاده سازی کرد. مواردی مثل اینکه چک کنه موقع ثبت نام، شناسه کاربری قبلاً گرفته شده یا نه بنظرتون کاربردی نیستن؟
    اینی که شما گفتین توی Yii اینطوریه:
    echo CHtml::link('Google', 'http://www.google.com');

    و نسخه لاراول فرقی نداره. اگه دقت کنید، لینکی که ایشون ساختن، یکسری خصوصیات دیگه هم داشت.

  36. #116
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    لطفا 4 امکانی که گفتم و به صورت توکار داخل Yii 2 هستن رو معادل کنید نه اینکه بیایید لینک بدید
    1- activeform مه مثالش بالا هست
    2- debug که لینکس رو بالا گذاشتم
    3 - ایجاد لینک که توضیح دادم
    4 - گرید فول ایجکس

    باز هم میتونم ثال بزنم ولی منتظر جواب شما هستم تا مثال های بعدی و اینکه نیایید لطفا لینک گیتاپ بدید نکنه بگید 100 دفعه جواب دادم کو کجاس ! واقعا مسخرس
    خب برادر من ما هی میگیم لاراول توکار اونجوری نداره هی میگی تو کار چند بار باید یه حرف رو گفت؟

  37. #117
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    آقا جان تو خارج بخش سورور رو یکی مینویسیه کلاینت هم یکی نیازی نیست که یک فریم ورک بخش کلاینت هم داشته باشه.۱۰۰ بار.حالا دوبار هپس بزارید که فلان چیز تو کاره فلان چیز کلاینته

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    اولا لینک من به صورت POST بود نه به این صورت لطفا به این شکلی که گفتم مثال بزنید !
    در مورده دیباگ یه لینک گیتاپ دادید که یه پروژه بود که نصف این امکانات رو داشت در حالی که من یه مثال از دیباگ پیفرض خود Yii زدم و قرار بود همه امکانات توکار فریمورک مقایسه بشه اگه به پکیچ باشه همه فریمورک ها یکی هست لطفا رعایت کنید بگید محیط دیباگ نداره !
    واقعا دلیل جالبی برای activeform آوردید چه جالب activeform به اون زیبایی و امکانات رو اینطوری در موردش صحبت میکنید
    در مودره گرید هم بگید تو لاراول وجود نداره !
    خب به این نتیجه میرسیم این 4 امکان در لاراول وجود نداره
    درمورد لینک میتونیم بهش یه آرایه از attr ها هم بدیم و اگه خروجی کدشما یک فرمه اونهم کاری نداره و با سه خط کد میشه اینکارو کرد و ما معمولا با متدهایی غیر از get و post اینکارو میکنیم تا امنیت بیشتری داشته باشه

    دیباگ بار از کجا میدونید نصف امکانات دیباگ بار یی رو داره؟ خیلی هاشون فعال نیستن و باید برید داخل فایل config اون و true کنید. در ضمن پکیج های yii رو با لاراول مقایسه نکنید تمام پکیج های معروف لاراول دارای گواهینامه MIT هستن و حتی توسط خود توسعه دهندگان لاراول نوشته میشن

  39. #119
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    کدوم حساب مسدود؟میشه بگید؟چون الان که حسابم مسدود نیست و مشکلی هم نیست.بزار زمانش برسه میبینی کی میترسه.حیف اون همه زمانی که براستون گذاشتم.آقای under22 میبینی شخصیت ایشون چجوریه؟ما با هم داریم گفتگوی علمی میکنیم و ایشون فحش میدن
    درمورد کدوم زمان دارین حرف میزنین؟ وقتی که اینجا گذاشتین فقط صرف اثبات حرفهای خودتون شده نه اینکه بخواین وقتی رو صرف من کرده باشین. خدا رو شکر شناسه کاربریتونم آزاد شده و دیگه نیاز نیست با پسوندهای 1 2 3 کار کنید. باشه من منتظرم تا زمانش برسه. تا اون موقع الکی رجز نخونید چون اصلاً نمیشناسمتون که بخوام ازتون ترسی داشته باشم.

  40. #120
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    اولا لینک من به صورت POST بود نه به این صورت لطفا به این شکلی که گفتم مثال بزنید !
    در مورده دیباگ یه لینک گیتاپ دادید که یه پروژه بود که نصف این امکانات رو داشت در حالی که من یه مثال از دیباگ پیفرض خود Yii زدم و قرار بود همه امکانات توکار فریمورک مقایسه بشه اگه به پکیچ باشه همه فریمورک ها یکی هست لطفا رعایت کنید بگید محیط دیباگ نداره !
    واقعا دلیل جالبی برای activeform آوردید چه جالب activeform به اون زیبایی و امکانات رو اینطوری در موردش صحبت میکنید
    در مودره گرید هم بگید تو لاراول وجود نداره !
    خب به این نتیجه میرسیم این 4 امکان در لاراول وجود نداره
    ما بهتون ثابت نکردیم که میشه از debuger استفاده کرد؟
    گرید ویو هست حالا خوبه تو اون تیپیک تاییدش کردید
    form لاراول خیلی بهتر از یی هست.نمونش اورده شد

    پس میبینید که به آسونی میتونیم اثبات کنیم.ولی باز هی میچرخی و دوبار بر میگردی به همون پست خودت.انگار تو یک loop افتادیم که تهش یا توکاره یا ایجکس یا gii به جز اینها چیز دیگه ای گفتید؟

صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. بالا بردن performance در queryها
    نوشته شده توسط Elham_gh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 13:55 عصر
  2. SQL Performance Tuning : بهینه سازی اجرای دستورات
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 23:13 عصر
  3. PHP 5.1 Performance
    نوشته شده توسط Inprise در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1384, 02:17 صبح
  4. Performance In ASP.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1383, 00:46 صبح
  5. Improving .NET Application Performance and Scalability
    نوشته شده توسط برنامه نویس جوان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1383, 15:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •