صفحه 4 از 7 اولاول ... 23456 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 244

نام تاپیک: performance لاراول

  1. #121
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    خب برادر من ما هی میگیم لاراول توکار اونجوری نداره هی میگی تو کار چند بار باید یه حرف رو گفت؟
    اول اینکه خودتون قبول دارید 4 مورد بالا رو ندارید .
    دوم اینکه این 4 مورد خیلی امکانه پر کاربردی هستند و قابل چشم پوشی نیست مثل لینک به صورت متد POST که دوست عزیزمون میاد مثال از لینک معمولی میزنه یا گرید که تو قسمت ADMIN هر پروژه ایی حداقل به تعداد جدول ها لازمه یا ACTIVEFORM که اون همه برات ولیدیشن مینویسته و themplate میگره و چیز هایی که بالا گفتم و محیط دیباگ که ااصلا جزو جدایی نا پذیره برنامه نویسی هست .
    سوم اینکه اگه به پکیچ باشه codeigniter هم پکیچ گرید براش نوشتن اینطوری که نمیشه مقایسه کرد شکا اگه تو لاراول چیزی رو دارید که ما نداریم مثال بزنید من 4 مورد خیلی بزرگ مثال زدم ولی شما جاش دو تا لینک گیتاپ دادید که نصف این ها هم امکانات نداشت .
    باز هم میتونم مثال هایی بزنم که شما از امکانش بی بهره هست .

  2. #122
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    آقا جان تو خارج بخش سورور رو یکی مینویسیه کلاینت هم یکی نیازی نیست که یک فریم ورک بخش کلاینت هم داشته باشه.۱۰۰ بار.حالا دوبار هپس بزارید که فلان چیز تو کاره فلان چیز کلاینته
    دیگه اینطوریام نیست که یه ولیدیشن سمت کلاینت رو هم که هربار براساس تغییرات مدلهای دیتابیس عوض میشه، بدن یکی دیگه بنویسه. خارجیا یه Developer سمت کلاینت دارن که برای پروژه میاد یه کتابخانه از توابع رو مینویسه و در اختیار بقیه میگذاره نه اینکه هربار صداش کنن بگن بیا ولیدیشن رو عوض کن فیلد فرم رو من عوض کردم!

  3. #123
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    ما بهتون ثابت نکردیم که میشه از debuger استفاده کرد؟
    گرید ویو هست حالا خوبه تو اون تیپیک تاییدش کردید
    form لاراول خیلی بهتر از یی هست.نمونش اورده شد

    پس میبینید که به آسونی میتونیم اثبات کنیم.ولی باز هی میچرخی و دوبار بر میگردی به همون پست خودت.انگار تو یک loop افتادیم که تهش یا توکاره یا ایجکس یا gii به جز اینها چیز دیگه ای گفتید؟
    ازنظر شما تمام امکانات لاراول بهتره ولی واقعاً فرم لاراول و اکتیوفرم یی رو اگه به یه نفر بی طرف که اصلاً نمیدونه هرکدوم با چی کار شدن نشون بدین (اسمی از فریمورکها نبرین)، قطعاً تأیید میکنه که اکتیوفرم کاربردی تر از یه فرم ساده است.

    Debugger که نشون دادین چی بود آخه؟ نصف امکانات نوار دیباگ Yii رو که تازه همراه خود فریمورک هم هست نداره. GridView هم که مثال زدین همینطور بود.

    شما هیچی رو ثابت نکردین. تو Loop هم نیفتادیم. به جز این موارد هم چیزای دیگه زیاده که بگیم ولی گاماس گاماس. شما اول همینها رو ثابت کن لاراول در حد و اندازه Yii و داخل خودش نه بعنوان افزونه داره، بعد سراغ بقیه هم میریم.

  4. #124
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    درمورد لینک میتونیم بهش یه آرایه از attr ها هم بدیم و اگه خروجی کدشما یک فرمه اونهم کاری نداره و با سه خط کد میشه اینکارو کرد و ما معمولا با متدهایی غیر از get و post اینکارو میکنیم تا امنیت بیشتری داشته باشه

    دیباگ بار از کجا میدونید نصف امکانات دیباگ بار یی رو داره؟ خیلی هاشون فعال نیستن و باید برید داخل فایل config اون و true کنید. در ضمن پکیج های yii رو با لاراول مقایسه نکنید تمام پکیج های معروف لاراول دارای گواهینامه MIT هستن و حتی توسط خود توسعه دهندگان لاراول نوشته میشن
    برادر من از لایسنس نگو همه این ها که گفتم توسط تیم اصلی yii توسعه داده میشن .
    در مورده لینک میتون جا متد POST از متد های دیگه هم استفاده کنم و خروجی فرم بهم نمیده .
    لطفا در مورده لاراول سف سته نکنید و دقیقا کد بیارید همین کاری که من کردم وگرنه حرفتون مورد تایید نیست

  5. #125
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    درمورد لینک میتونیم بهش یه آرایه از attr ها هم بدیم و اگه خروجی کدشما یک فرمه اونهم کاری نداره و با سه خط کد میشه اینکارو کرد و ما معمولا با متدهایی غیر از get و post اینکارو میکنیم تا امنیت بیشتری داشته باشه

    دیباگ بار از کجا میدونید نصف امکانات دیباگ بار یی رو داره؟ خیلی هاشون فعال نیستن و باید برید داخل فایل config اون و true کنید. در ضمن پکیج های yii رو با لاراول مقایسه نکنید تمام پکیج های معروف لاراول دارای گواهینامه MIT هستن و حتی توسط خود توسعه دهندگان لاراول نوشته میشن
    اینقدر به این گواهینامه ننازین چون هیچی نداره. یه لایسنسه دیگه. Yii هم لایسنس خاص خودش رو داره. امکاناتی که گفتین رو دیدم ولی باز هم به سرعت و تنوع و قابلیت کاستومایز دیباگ بار یی نبود. کارهایی که شما توی لاراول میگین رو هم فوقش با سه خط بیشتر توی Yii میشه انجام داد مهم اینه که خودش داشته باشه. مثل مورد Pagination که من قبول کردم کد لاراول خلاصه تر بود. انصاف هم خوب چیزیه بخدا. هرچی ما میگیم لاراول نداره شما میگین میشه نوشت براش یا افزونه داره ولی هرچی شما گفتین نیست رو ما حق نداریم بگیم با سه خط میشه نوشت و اونوقت نتیجه اش میشه سینتکس سنگین و شلوغ واسه یی.

    درضمن میشه بگین از چه متدهایی استفاده میکنید بجز Get و Post ؟ اگه منظورتون Put و Delete و... است، تمام اینها توی Yii قابل استفاده هستن.

  6. #126
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    ازنظر شما تمام امکانات لاراول بهتره ولی واقعاً فرم لاراول و اکتیوفرم یی رو اگه به یه نفر بی طرف که اصلاً نمیدونه هرکدوم با چی کار شدن نشون بدین (اسمی از فریمورکها نبرین)، قطعاً تأیید میکنه که اکتیوفرم کاربردی تر از یه فرم ساده است.

    Debugger که نشون دادین چی بود آخه؟ نصف امکانات نوار دیباگ Yii رو که تازه همراه خود فریمورک هم هست نداره. GridView هم که مثال زدین همینطور بود.

    شما هیچی رو ثابت نکردین. تو Loop هم نیفتادیم. به جز این موارد هم چیزای دیگه زیاده که بگیم ولی گاماس گاماس. شما اول همینها رو ثابت کن لاراول در حد و اندازه Yii و داخل خودش نه بعنوان افزونه داره، بعد سراغ بقیه هم میریم.
    برای debuger ثابت کردیم و میتونید به همون تایپیک سر بزنید.وهمینطور GridView که یک GridView خیلی زیبا بهتون دادیم و اثبات کردیم که داره
    پست های شما خیلی جالبه.شما میگی فلان چیز تو لاراول نیست.ثابت میکنیم هست.میگید نه برای یی بهتره.حالا باید بیایم ثابت کنیم که برای لاراول بهتر؟الان چیکار کنیم؟

    اگه ادعا دارید form یی بهتره نمونه بیارید تا من هم نمونه بیارم.تا کاربران مقایسه کنن

  7. #127
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    اینقدر به این گواهینامه ننازین چون هیچی نداره. یه لایسنسه دیگه. Yii هم لایسنس خاص خودش رو داره. امکاناتی که گفتین رو دیدم ولی باز هم به سرعت و تنوع و قابلیت کاستومایز دیباگ بار یی نبود. کارهایی که شما توی لاراول میگین رو هم فوقش با سه خط بیشتر توی Yii میشه انجام داد مهم اینه که خودش داشته باشه. مثل مورد Pagination که من قبول کردم کد لاراول خلاصه تر بود. انصاف هم خوب چیزیه بخدا. هرچی ما میگیم لاراول نداره شما میگین میشه نوشت براش یا افزونه داره ولی هرچی شما گفتین نیست رو ما حق نداریم بگیم با سه خط میشه نوشت و اونوقت نتیجه اش میشه سینتکس سنگین و شلوغ واسه یی.

    درضمن میشه بگین از چه متدهایی استفاده میکنید بجز Get و Post ؟ اگه منظورتون Put و Delete و... است، تمام اینها توی Yii قابل استفاده هستن.
    حالا اگه همون گواهی نامه رو یی داشت ما رو کشته بودید مانند giiالان هیچی نداره؟

    دیباگر هم داستان همون پست بالایی هست
    تو پست های پیشین به افزونه های یی افتخار میکردین و هی میگفتید فلان افزونه رو داره.الان که میگیم لاراول پکیج داره دارید بهتونه میارید؟
    ما نفهمیدیم بودن افزونه و پکیج خوبه یا بد؟

  8. #128
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    تو پست های پیشین به افزونه های یی افتخار میکردین و هی میگفتید فلان افزونه رو داره.الان که میگیم لاراول پکیج داره دارید بهتونه میارید؟
    ما نفهمیدیم بودن افزونه و پکیج خوبه یا بد؟
    افزونه خوبه ولی هیچوقت پرفورمنس و قابلیت ادغامش با فریمورک و همچنین صحت عملکردش به اندازه امکانات خود هسته نخواهد بود. اول امکانات هسته فریمورکها رو مقایسه میکنیم بعد به افزونه ها هم میرسیم که ببینید از این حدود 8000 افزونه که واسه لاراول اومده و با زیرکی همه جا فقط این عدد رو نشون میدن و نمیگن افزونه های نسخه 4 روی 4.1 هم حتی نصب نمیشه و باید تغییرات بدی چون هسته فریمورک تو هر نسخه مرتب عوض میشده، باز هم خیلیاشون تکراری هستن و مثلاً برای وب سرویس، بالا 50 افزونه اومده که همه مثل هم کار میکنن و فقط آدمهای مختلفی نوشتن و اسم متدها فرق میکنه.

  9. #129
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    خب 4 امکان بالا رو که نداشتید و قبول کردید که ندارید . بعدش شروع کردید به عوض کردن بحث تاپیک . در مورده فرم هم بالا یه مثال جالب و کاربردی زدم که جوابی نشنیدم

    یه امکان دیگه رو میگم

    $model=Users::find();
    $all=$model->all();
    $count=$model->count();

    کافیه یه دفعه find کنم بعد ازش مینوم هر استفاده ایی بکنم مثل count و all و One و .... لطفا معادل
    یه مثال دیگه
    اگه بخام تو ولیدیشن مدلم بگم یه فیلد Unqiue هست به این شکل

    ['email', 'unique']

    به این شکل این فیدل یونیک و منحصر به فرد میشه و وقتی با activeform بسازی ولیدیشن client اون رو میسازه و ajax رو میسازه و دیگه هیچ کاری نمیخاد اگه کاربر تکراری وارد کنه بهش اخطار میده که تکراری هست .

  10. #130
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    تازه از اینم جالبتر اینه که فرض کنید شما میخواین توی یک مدل دیگه (که ActiveRecord نیست - مثلاً مدلی که برای لاگین ساختین)، چک کنید نام کاربری توی جدول دیگه از دیتابیس وجود داشته باشه. مثال:
    ['username', 'exists', 'className' => 'User'],

  11. #131
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    چشماتو باز کنی میبینی نمونه گذاشتن
    نمونه رو برای لاراول hamedarian2009 گذاشتن.اگه اثبات میتونید کنید.بنویسید وگرنه مشخص میشه برای لاراول بهتره

  12. #132
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    نمونه رو برای لاراول hamedarian2009 گذاشتن.اگه اثبات میتونید کنید.بنویسید وگرنه مشخص میشه برای لاراول بهتره
    دوست عزیز کجا ایشون از فرم صحبت کردم تو مثالی که از activeform زدم شما هیچی برای گفتن نداشتیم بگذریم 4 موردو که نداشتین .
    به این دو تا کد جواب بدید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225918
    و
    https://barnamenevis.org/showthread.php?497903-performance-%D9%84%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%88%D9%84&p=2225920&vie wfull=1#post2225920

    لطفا معادل جفتش رو

  13. #133
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    اون که اصلاً ولیدیشن سمت کلاینت نداشت. یه فرم ساده رو که با HTML معمولی هم میشه نوشت. تازه همین فرم Yii رو هم خود Gii میتونه خودکار از روی مدل بسازه.

  14. #134
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    خب 4 امکان بالا رو که نداشتید و قبول کردید که ندارید . بعدش شروع کردید به عوض کردن بحث تاپیک . در مورده فرم هم بالا یه مثال جالب و کاربردی زدم که جوابی نشنیدم

    یه امکان دیگه رو میگم

    $model=Users::find();
    $all=$model->all();
    $count=$model->count();

    کافیه یه دفعه find کنم بعد ازش مینوم هر استفاده ایی بکنم مثل count و all و One و .... لطفا معادل
    یه مثال دیگه
    اگه بخام تو ولیدیشن مدلم بگم یه فیلد Unqiue هست به این شکل

    ['email', 'unique']

    به این شکل این فیدل یونیک و منحصر به فرد میشه و وقتی با activeform بسازی ولیدیشن client اون رو میسازه و ajax رو میسازه و دیگه هیچ کاری نمیخاد اگه کاربر تکراری وارد کنه بهش اخطار میده که تکراری هست .
    درمورد دیتابیس که دیگه Yii حرفی برای گفتن نداره بهتره بیشتر مارو نخندونی

    درمورد اعتبارسنجی unique هم به این صورت در لاراول عمل میکنیم :
    [
    'email' => 'unique:users'
    ]

  15. #135
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    تازه از اینم جالبتر اینه که فرض کنید شما میخواین توی یک مدل دیگه (که ActiveRecord نیست - مثلاً مدلی که برای لاگین ساختین)، چک کنید نام کاربری توی جدول دیگه از دیتابیس وجود داشته باشه. مثال:
    ['username', 'exists', 'className' => 'User'],
        [
    'email' => 'exists:users'
    ]

  16. #136
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    درمورد دیتابیس که دیگه Yii حرفی برای گفتن نداره بهتره بیشتر مارو نخندونی

    درمورد اعتبارسنجی unique هم به این صورت در لاراول عمل میکنیم :
    [
    'email' => 'unique:users'
    ]
    شما بخندی ما خوشحال میشیم ولی فعلا که جوابی دندون شکنی نداشتید در حالی که ما خیلی چیز گفتیم شما نداشتید
    این اعتبار سنجی شما فقط سمت سرور هست ولی اعتبار سنجی ما هم سمت سرور هست هم سمت کلاینت چون خودش برامون js رو تولید میکنه
    در مورده این هم توضیح بدید با یه find میشه کلی کار کرد دقت کنید با یه کوئری دارم اینکار ها رو میکنم

    $model=Users::find();
    $all=$model->all();
    $count=$model->count();


  17. #137
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    شما بخندی ما خوشحال میشیم ولی فعلا که جوابی دندون شکنی نداشتید در حالی که ما خیلی چیز گفتیم شما نداشتید
    این اعتبار سنجی شما فقط سمت سرور هست ولی اعتبار سنجی ما هم سمت سرور هست هم سمت کلاینت چون خودش برامون js رو تولید میکنه
    در مورده این هم توضیح بدید با یه find میشه کلی کار کرد دقت کنید با یه کوئری دارم اینکار ها رو میکنم

    $model=Users::find();
    $all=$model->all();
    $count=$model->count();

    با Eloquent هم همینکاری که شما میکنید میشه و فرقی با Yii نداره

  18. #138
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    اشتباه میکنید. بدلیل خاص بودن پروتکل و یکسری امتیازهایی که داره، توی جاهای حساس و تبادل اطلاعات بین زبانهای مختلف همچنان از WSDL استفاده میشه.
    میشه یه مثال بزنید؟!
    سیستم های جدید همه بدونه استثنا از REST استفاده میکنن. فقط سیستم های قدیمی هستند که از WSDL استفاده میکنند.
    حتی سایت paypal که امنیت براش فوق العاده مهمه از REST و WSDL استفاده میکنه.

  19. #139
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    در این مورد چطور؟ Custom Validators :
    class User extends CActiveRecord
    {
    public function rules()
    {
    return array(
    array('postcode', 'pcValidator', 'allowEmpty' => true);
    );
    }
    public function pcValidate($attribute, $params)
    {
    if($this->{$attribute} == '') {
    if(!(isset($params['allowEmpty']) && $params['allowEmpty'])) {
    $this->addError($attribute, $attribute . ' must be filled.');
    }
    }
    elseif(strlen($postcode) != 10) {
    $this->addError($attribute, $attribute . ' should be 10 digits only.');
    }
    elseif(preg_match('#[^13-9]#', $postcode)) {
    $this->addError($attribute, $attribute . ' is not a valid post code.');
    }
    }
    }

  20. #140
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    میشه یه مثال بزنید؟!
    سیستم های جدید همه بدونه استثنا از REST استفاده میکنن. فقط سیستم های قدیمی هستند که از WSDL استفاده میکنند.
    حتی سایت paypal که امنیت براش فوق العاده مهمه از REST و WSDL استفاده میکنه.
    مثال WSDL که براتون زدن
    برای کار کردن با REST به لینک زیر نگاه کنید به راحتی میتونید ازش استفاده کنید .
    http://www.yiiframework.com/doc-2.0/...ick-start.html

  21. #141
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    میشه یه مثال بزنید؟!
    سیستم های جدید همه بدونه استثنا از REST استفاده میکنن. فقط سیستم های قدیمی هستند که از WSDL استفاده میکنند.
    حتی سایت paypal که امنیت براش فوق العاده مهمه از REST و WSDL استفاده میکنه.
    PayPal بزرگترین شانسی که آورده اینه که واسه ایرانیا بسته است وگرنه باگ خیلی داره. یادمه یه بار آقای شهرکی میگفتن دوستشون توی اصفهان تونسته بود از یکی از سرورهای خارجی با کمک PayPal بدون پرداخت پول هاست بخره. فکر کنم شناسه کاربری دوستشون تو برنامه نویس shnn786 یا یه چیزی شبیه این بود.

    بازم یادآوری میکنم از اسمای بزرگ نترسین. به جرأت میتونم بگم امنیت درگاههای بانکی ایران رو هیچ جا نداره چون خودشون میدونن با چه موجوداتی طرفن.

  22. #142
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    fatima یک مثال از custom ولیدیتور زدن
    من هم یه مثال داخل Yii 2 ازش میزنم که علاوه بر اینکه ولیدیشن سرورش رو نشوتم ولیدیشن جاوا اسکریپتشم نوشتم

    [
    ['state', 'required', 'when' => function ($model) {
    return $model->country == 'USA';
    }, 'whenClient' => "function (attribute, value) {
    return $('#country').val() == 'USA';
    }"],
    ]

    لطفا معادل بزنید به همین کاربردی و راحتی هر دو ولیدیشن کاستوم خودتون رو بنویسید هم سمت سرور هم سمت کاربر

  23. #143
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    خب جمع آوری کنم لطفا معادل دو مثال بالا برای custom ولیدیشن رو معادل کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225946
    و
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225939

    از این که معادل کردید این هم جواب بدید

    $model = new LoginForm();
    if ($model->load(Yii::$app->request->post()) && $model->login()) {
    return $this->goBack();
    }

    من به همین راحتی فرمی که از طرف view میاد رو با متغغیراش میدم به مدل یعنی الآن این مدل email و password رو از فرم گرفته و داخل پر شده .
    لطفا معادل 3 مثال بالا رو بزنید

  24. #144
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    PayPal بزرگترین شانسی که آورده اینه که واسه ایرانیا بسته است وگرنه باگ خیلی داره. یادمه یه بار آقای شهرکی میگفتن دوستشون توی اصفهان تونسته بود از یکی از سرورهای خارجی با کمک PayPal بدون پرداخت پول هاست بخره. فکر کنم شناسه کاربری دوستشون تو برنامه نویس shnn786 یا یه چیزی شبیه این بود.

    بازم یادآوری میکنم از اسمای بزرگ نترسین. به جرأت میتونم بگم امنیت درگاههای بانکی ایران رو هیچ جا نداره چون خودشون میدونن با چه موجوداتی طرفن.
    من با داشتن باگ یا نداشتنش کاری ندارم ولی فعلا یکی از بزرگترین سیستم های پرداخته اینترنتیه (شایدم بزرگترینشون).
    حرفم اینه الان دیگ wsdl منقضی شده، شما هر جارو دوست دارید نگاه کنید، همه rest هستش.
    نمیدونم چرا روی همه چیز بحث میکنید
    مثلا زیبایی کدهای لاراول رو به یه برنامه نویسه تازه کار php هم نشون بدیم تایید میکنه! دیگ چه برسه به شما که هم دانشجوی این رشته بودید هم 3 ساله دارید کار میکنید!
    اصلا شعاره خوده لاراول هم زیبایی و اصولی بودن کدهاشه

  25. #145
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    تازه درصورت نیاز میشه یک کلاس ولیدیتور جداگانه نوشت که از CValidator (یا Validator توی نسخه 2) مشتق شده و متدهای ولیدیشن سمت کلاینت و سرور رو داخلش گذاشت و توی هر مدلی که به اون ولیدیشن احتیاج داشته باشه، ازش استفاده کرد.

  26. #146
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    اصلا شعاره خوده لاراول هم زیبایی و اصولی بودن کدهاشه
    و هیچ جا هم شعاری درخصوص Performance ندادن. من موندم چرا تاپیک درمورد چیزی که خود سازنده فریمورک ادعایی روش نداره میزنید!!!

  27. #147
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    از مدیران محترم درخواست بستن تاپیک رو دارم
    دوست عزیز چرا تاپیک رو ببندند نکنه بخاطر اینکه شما جوابی ندارید این تاپیک خوبی برای مقایسه لاراول و Yii هست تا اینجا هم خوب پیش رفته .
    اینجا مقایسه علمی و به سورت تکه کد هست لطفا جواب این پست رو بدید یا بگید همچین امکانی ندارید تو لاروال
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225949

  28. #148
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    من با داشتن باگ یا نداشتنش کاری ندارم ولی فعلا یکی از بزرگترین سیستم های پرداخته اینترنتیه (شایدم بزرگترینشون).
    همیشه بزرگترینها بهترینها نیستن. ویندوز هم چندین برابر لینوکس کاربر داره ولی باگهای امنیتیش فاجعه است.

  29. #149
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کجا ایشون از فرم صحبت کردم تو مثالی که از activeform زدم شما هیچی برای گفتن نداشتیم بگذریم 4 موردو که نداشتین .
    به این دو تا کد جواب بدید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225918
    و
    https://barnamenevis.org/showthread.php?497903-performance-%D9%84%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%88%D9%84&p=2225920&vie wfull=1#post2225920

    لطفا معادل جفتش رو
    activeform که اون نبود. 4 تا موردی که گفتیم که خودش نبود.میشه بگید پس ما چی رو داریم ثابت میکنیم؟

  30. #150
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    و هیچ جا هم شعاری درخصوص Performance ندادن. من موندم چرا تاپیک درمورد چیزی که خود سازنده فریمورک ادعایی روش نداره میزنید!!!
    خب این طبیعیه Performance یکی از ضعف های لاراول هست!!!
    حالا میخوان قبول کنن میخوان نکن، بحثه الکی سره چیه نمیدونم!!!

  31. #151
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    همیشه بزرگترینها بهترینها نیستن. ویندوز هم چندین برابر لینوکس کاربر داره ولی باگهای امنیتیش فاجعه است.
    عرض کردم من با باگش کاری ندارم (چون اصلا اطلاعی در این مورد ندارم) صحبتم سره api بود، که اونم با خودتونه شما همیشه از wsdl استفاده کنید. ولی از نظره من و خیلیا نداشتن wsdl توی خوده لاراول ضعف محسوب نمیشه و برعکس بودنش توی yii هم حسن محسوب نمیشه. مثل لاراول نصبش اختیاری بود خیلی بهتر میشد!

  32. #152
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    دوستان لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید دوست عزیز noob_sina هم مثال wsdl هم rest رو براتون زدم لطفا بیش از این ادامه ندهید بزارید دوستان لاراول کار به این تاپیک پاسخ بدن ممنون
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225949

  33. #153
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    شما بخندی ما خوشحال میشیم ولی فعلا که جوابی دندون شکنی نداشتید در حالی که ما خیلی چیز گفتیم شما نداشتید
    این اعتبار سنجی شما فقط سمت سرور هست ولی اعتبار سنجی ما هم سمت سرور هست هم سمت کلاینت چون خودش برامون js رو تولید میکنه
    در مورده این هم توضیح بدید با یه find میشه کلی کار کرد دقت کنید با یه کوئری دارم اینکار ها رو میکنم

    $model=Users::find();
    $all=$model->all();
    $count=$model->count();

    چند بار باید پاسخ دندون شکن داد؟۲۰بار؟۱۰۰ بار؟

    این رو ببینید. میگم تو یه loop افتادیم میگید نه

    DB::table('users')->get();

  34. #154
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    دوستان لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید دوست عزیز noob_sina هم مثال wsdl هم rest رو براتون زدم لطفا بیش از این ادامه ندهید بزارید دوستان لاراول کار به این تاپیک پاسخ بدن ممنون
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225949
    کی بحث رو منحرف کرد؟ من میگم لاراول بهتره که به صورت افزونه هست این امکانش!!!
    درضمن ببخشید جسارت شد، من دیگ حرفی نمیزنم :|

  35. #155
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    چند بار باید پاسخ دندون شکن داد؟۲۰بار؟۱۰۰ بار؟

    این رو ببینید. میگم تو یه loop افتادیم میگید نه

    DB::table('users')->get();
    loop کجا بود برادر
    اینی که شما نوشتی اصلا اون چیزی که من نوشتم نیست من با یه کوئری اومد هم کل داده ها رو گرفتم هم تعدادشون رو ولی شما فقط اومدی یه کوئری زدی برادر من .
    شما پاسخ این مورد رو بده لطفا
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225949

  36. #156
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    loop کجا بود برادر
    اینی که شما نوشتی اصلا اون چیزی که من نوشتم نیست من با یه کوئری اومد هم کل داده ها رو گرفتم هم تعدادشون رو ولی شما فقط اومدی یه کوئری زدی برادر من .
    شما پاسخ این مورد رو بده لطفا
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225949
    اگه دقت کنید پاسختون رو دادم این هم شمارشش.باز دوباره برگردید به این لینک

    Model::count()

  37. #157
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    اگه دقت کنید پاسختون رو دادم این هم شمارشش.باز دوباره برگردید به این لینک

    Model::count()
    دوست عزیز معلومه اصلا متن ها رو نمیخونید اگه تونستید با یه کوئری هم تعداد هم کل داده ها رو دربیارید بیایید معادل کنید

    $model=Users::find();
    $all=$model->all();
    $count=$model->count();

    اینحا من یه کوئری ساده زدم دو نوع اطلاعات گرفتم شما این شکلی کوئری بزن این هایی که میگید اصلا این نیست اگه طبق حرف شما باشه شما دو تا کوئری میزنی من با یکی در آوردم .

    اما در مورده لینک بالا من یه لینک گذاشتم دو نوع custom ولیدیشن نوشتم لطفا اون دو مورد رو معادل کنید
    و این مدل کوئری هم معادل کنید
    میشه 3 مورد

  38. #158
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    تازه شما برای اون کار ۳ تا متغییر استفاده کردی ولی من تو دو تا متغییر میتونم به آسانی انجامش بدم

  39. #159
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    تازه شما برای اون کار ۳ تا متغییر استفاده کردی ولی من تو دو تا متغییر میتونم به آسانی انجامش بدم
    بله منم میتونم با دو تا متغییر انجام بدم ولی عوضش کوئری ها میشه 2 تا ولی من با 1 کوئری در آوردم اگه میتونید معادل کنید لطفا
    در مورده دو نوع custom ولیدیشن هم معادل کنید
    در مورده گرفتن کل اطلاعات فرم هم معادل کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225949

  40. #160
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: performance لاراول

    خیلی خیلی جالبه شما الان به یه query همه اون کار ها رو انجام دادید؟به خدا اعتماد به نفستون خیلی خیلی بالاست.دوستان خودشون ببینن و بررسی کنن من هیچی نمیگم. در بدترین حالت بگیم count رو تو یه query نمیشه گرفت ولی به آسونی میشه با دو تا متغییر count گرفت.دوستان خودتون بررسی کنید و بگید


    $count=DB::table('users')->get();
    $counts=count($count);
    

صفحه 4 از 7 اولاول ... 23456 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. بالا بردن performance در queryها
    نوشته شده توسط Elham_gh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 13:55 عصر
  2. SQL Performance Tuning : بهینه سازی اجرای دستورات
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 23:13 عصر
  3. PHP 5.1 Performance
    نوشته شده توسط Inprise در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1384, 02:17 صبح
  4. Performance In ASP.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1383, 00:46 صبح
  5. Improving .NET Application Performance and Scalability
    نوشته شده توسط برنامه نویس جوان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1383, 15:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •