نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با split

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    60

    مشکل با split

    سلام دوستان
    من متوجه شدم وقتی روی یک رشته split می کنیم برای بعضی کاراکترها جواب نمیده مثلا کد زیر
    هنگام run خطا میده :
    String splite = "abc**def**ghi**jkl**mno";
    System.out.print(splite.split("**").length);

    یا کد زیر جواب یک بر میگردونه :
    String splite = "abc$$def$$ghi$$jkl$$mno";
    System.out.print(splite.split("$$").length);

    آیا split با کاراکترهای خاصی مشکل داره؟ دلیلی داره؟
    ممنون

  2. #2
    از این کلاس استفاده کنید

    StringTokenizer

    StringTokenizer st = new StringTokenizer("abc**def**ghi**jkl**mno","**");
    while (st.hasMoreTokens()) {
    System.out.println(st.nextToken());
    }


    اینم کتابخانه:
    java.util.StringTokenizer
    آخرین ویرایش به وسیله zehs_sha : چهارشنبه 11 مرداد 1385 در 16:07 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.
    VIP=Very Important Person

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    60
    از کمکتون ممنون
    اما آیا کسی می دونه چرا split با اینا مشکل داره؟ این کاراکترها چه ویژگی دارن؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    نقل قول نوشته شده توسط nargesi
    از کمکتون ممنون
    اما آیا کسی می دونه چرا split با اینا مشکل داره؟ این کاراکترها چه ویژگی دارن؟
    اینها regular expression هستند. که در خود documentation جاوا یک مقدار در زیر همین متد از String توضیح داده شده و لینک توضیحات اضافه هم همون جا اومده. اوه خورد رو Thnx

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    60
    از کمکتون ممنون
    بابت تشکرم نمیدونم چه جور میشه یه تشکرو پس گرفت . شایدم نشه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    خواهش می‌کنم. اصفهانی‌ها اونقدرهم خسیس نیستند! فقط می‌خواستم علت تشکر عجیب به‌نظر نیاد و گرنه قابل شما رو نداره.

تاپیک های مشابه

  1. طرزکار دستور Split
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 16:37 عصر
  2. split کردن یک رشته و نمایش فیلدها
    نوشته شده توسط once4ever در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 22:08 عصر
  3. صفحه بندی با Split
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 تیر 1386, 20:05 عصر
  4. استفاده از متد Split
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 08:23 صبح
  5. استفاده از split
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 21:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •