نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: باز نشدن سایت در خارج از ایران

  1. #1

    باز نشدن سایت در خارج از ایران

    با سلام خدمت به دوستان.
    ما یک سایت با php نوشتیم و روی هاست میهن وب هاست گداشتیم. ولی در خارج از ایران و همچنین با قند شکن سایت باز نمیشه. هاست هم در آلمان هست. میهن هم میگه مشکلی نداره. میخواستم بدونم این مشکل ربطی به برنامه نویسی داره یا خیر. ممنون از همه.

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: باز نشدن سایت در خارج از ایران

    بستگی به کدتون داره که IP های خارج از ایران رو بلاک کرده باشین یا نه. بدون دیدن کد نمیشه گفت مشکل از کجاست. برای اطمینان، یک فایل ساده test.php بگذارین و توش یه پیام ساده echo کنید ببینید باز میشه یا نه.

  3. #3

    نقل قول: باز نشدن سایت در خارج از ایران

    ممنون. من هیج جای سایت با IP کار نکردم و هیج جا نمیگیریم IP رو. ولی برای ساب دومین از کد زیر استفاده کردم. کد زیر رو هم برداشتم ولی فرقی نکرد.

    $subDomain = preg_match('/(www.)?([a-z0-9]+).domain.com/i', $_SERVER['SERVER_NAME'], $r) ? $r[2] : '';
    if(!empty($subDomain) && $subDomain!="www"){
    header('location:test.php');

    }

    در مرورگز ارور
    The requested URL could not be retrieved

    رو میده.
    یک فایل HTML هم گذاشتم تو سایت ولی باز نمیشه.

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: باز نشدن سایت در خارج از ایران

    پس مشکل از تنظیمات هاسته نه اسکریپت شما. البته برای اطمینان بیشتر اگه فایل htaccess. دارین حذفش کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه. شاید از تنظیمات اون باشه.

  5. #5

    نقل قول: باز نشدن سایت در خارج از ایران

    ممنون از شما.فایل htaccess هم رو هم ندارم. پس مشکل از طرف میهن هاسته. ممنون از راهنمایتون.

تاپیک های مشابه

  1. باز نشدن سایت WebBrowser
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 07:22 صبح
  2. باز نشدن سایت! خیلی عجیب
    نوشته شده توسط hamed_hymn در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1391, 22:43 عصر
  3. باز نشدن سایت برنامه نویس
    نوشته شده توسط mbf5923 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 20:04 عصر
  4. گفتگو: مشکل باز نشدن سایت های خارجی
    نوشته شده توسط madoki در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 23:02 عصر
  5. باز نشدن سایت به دلیل این پیام
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1387, 07:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •