نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی اضافه کردن یک رکورد در dataenvironment

  1. #1

    چگونگی اضافه کردن یک رکورد در dataenvironment

    با سلام
    لطفا شیوه کار با Dataenvironment.rscomand1.addnewرا به من یاد دهید چون من لیستی از فیلدها دارم که می خواهم مقدارهای مختلفی داخل آن قرار دهم لطفا راهنمایی فرمایید
    با تشکر ربیعی :shock:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
     
    If objRs1.Supports(adAddNew) Then
    With objRs1
    .AddNew
    .Fields("CompanyName") = "Sample Shipper"
    .Fields("Phone") = "(931) 555-6334"
    .Update
    End With
    End If

  3. #3
    وحید عزیز سلام
    متاسفانه رکورد ست مربوط به Dataenvironment دستور شما را Suport نمیکند و If شما False شده و AddNew نمیشود لطفا یکبار دیگر جواب دهید که رکوردست مربوط به Dataenvironment چگونه AddNewمی شود .دستور آن
    DataEnvironment1.rscommand1.addnew [FieldList]and [Values ] :wink:

  4. #4

    جواب

    سلام دوست گرامی

    می دونم خیلی دیر جواب می دم. تازه الان این موضوع شما رو دیدم.

    شما آیا نوع LokeType مربوط به رکوردست خود را از حالت ReadOnly تغییر داده اید مثلا به adLockOptimistic?

    برای این کار هم کافی است در محیط DateEnvironment Designer که رکوردست را تعریف می کنید، روی رکوردست مورد نظر کلیک کرده و از قسمت پنجره Properties خود وی بی گزینه LockType رو تغییر بدید.

    این مواردی که گفته شد با توجه به پاسخ روش دوستمون است که در قبل گفته است. روش ایشان کاملا درست است. اگه جواب نگرفتی بگو تا مثلا برات بفرستم.

    با احترام - خدانگهدار.

تاپیک های مشابه

  1. DataEnvironment
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 09:51 صبح
  2. ایجاد گزارش با DataEnvironment
    نوشته شده توسط pooshiran در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 10:42 صبح
  3. مشکل در کار با DataEnvironment
    نوشته شده توسط hossein.e در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 08:09 صبح
  4. بستن کامل بانک اطلاعاتی در حالت DataEnvironment
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 21:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •