نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه اجرای این دستورات sql در vb.net

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    Question نحوه اجرای این دستورات sql در vb.net

    سلام

    من میخواستم دستورات زیر را که برای فارسی سازی کاراکترهای عربی در یک بانک در sql است رو مستقیما در vb.net اجرا کنم

    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:


    USE HBank;
    DECLARE @Table NVARCHAR(500),
    @Col NVARCHAR(500),
    @S nvarchar(500)
    DECLARE Table_Cursor CURSOR
    FOR
    --پيدا كردن تمام فيلدهاي متني تمام جداول ديتابيس جاري
    SELECT a.name, --table
    b.name --col
    FROM sysobjects a,
    syscolumns b
    WHERE a.id = b.id
    AND (
    b.xtype = 99 --ntext
    OR b.xtype = 35 -- text
    OR b.xtype = 231 --nvarchar
    OR b.xtype = 167 --varchar
    OR b.xtype = 175 --char
    OR b.xtype = 239 --nchar
    )
    and a.xtype='U' and substring(a.name,1,9) <> 'conflict_' and a.name
    <>'dtproperties'
    OPEN Table_Cursor FETCH NEXT FROM Table_Cursor INTO @Table,@Col
    WHILE (@@FETCH_STATUS = 0)
    BEGIN
    set @S='update [' + @Table + '] set [' + @Col +
    ']= REPLACE(REPLACE(CAST([' + @Col +
    '] as nvarchar(1000)) , NCHAR(1610),
    NCHAR(1740)),NCHAR(1603),NCHAR(1705)) '
    --print @S
    EXEC ( @S )
    FETCH NEXT FROM Table_Cursor INTO @Table,@Col
    END
    CLOSE Table_Cursor DEALLOCATE Table_Cursor

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: نحوه اجرای این دستورات sql در vb.net

    منظورتون از اینکه مستقیما در vb.net اجرا کنم چیه؟ اگر یعنی همین دستورات از طریق برنامتون اجرا بشه که میتونی اینو یه StoreProc کنی و از توی برنامه صداش بزنی
    اگه اصلا نمیخای از این کدا استفاده کنی و میخوای از دستورات vb استفاده کنی باید اطلاعات رو اول بخونی تو یه جدولی بریزی بعد با Replace همه کاراکترای ی و ک عربی رو با فارسیش جایگزین کنی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: نحوه اجرای این دستورات sql در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    منظورتون از اینکه مستقیما در vb.net اجرا کنم چیه؟ اگر یعنی همین دستورات از طریق برنامتون اجرا بشه که میتونی اینو یه StoreProc کنی و از توی برنامه صداش بزنی
    اگه اصلا نمیخای از این کدا استفاده کنی و میخوای از دستورات vb استفاده کنی باید اطلاعات رو اول بخونی تو یه جدولی بریزی بعد با Replace همه کاراکترای ی و ک عربی رو با فارسیش جایگزین کنی
    ببین دوست عزیز من هدفم اینه که با زدن یک دکمه در برنامه ، تمام کاراکترهای یک بانک خاص رو به فارسی تبدیل کنه

    کدهایی که در بالا گذاشتم رو اگر در بصورت یک کوئری در اس کیو ال منیجر اجرا کنم این کار رو برام انجام میده ولی من میخوام کاربر بتونه از داخل برنامه ای که با زبان وی بی نوشته شده این کار را با زدن یک دکمه انجام بده و نیازی نباشه وارد اس کیو ال منیجر بشه

    روش
    Replace که شما فرمودید هم جواب میده ولی یکم زمان بر هست

    امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو برسونم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: نحوه اجرای این دستورات sql در vb.net

    جواب رو یافتم ....

    مینویسم اینجا باشد که درس عبرتی باشد برای آیندگان ....





    Dim cnn2 As New SqlConnection()
    Dim cmd2 As New SqlCommand()
    Dim sda2 As New SqlDataAdapter()
    cmd2.CommandText = "عبارتی اس کیو الی را که میخواهیم اجرا شود پشت سر هم در این محل مینویسیم; "
    cnn2.ConnectionString = "Server=.;Database=BankName;uid=user;pwd=123;"
    cmd2.Connection = cnn2
    cnn2.Open()
    cmd2.ExecuteNonQuery()
    cnn2.Close()


  5. #5

    نقل قول: نحوه اجرای این دستورات sql در vb.net

    سلام دوست عزیز من همزمان دو تا کوئری دارم که میخوام وقتی اولی اجرا شد یهپیغام بده و بهد دومی رو بلافاصله اجرا کنه اما ارور میده آیا راه حلی سراغ دارین؟


    Dim cnn2 As New SqlConnection()
    Dim cmd2 As New SqlCommand()
    Dim sda2 As New SqlDataAdapter()
    cmd2.CommandText = "عبارتی اس کیو الی را که میخواهیم اجرا شود پشت سر هم در این محل مینویسیم; "
    cnn2.ConnectionString = "Server=.;Database=BankName;uid=user;pwd=123;"
    cmd2.Connection = cnn2
    cnn2.Open()
    cmd2.ExecuteNonQuery()
    cnn2.Close()
    Dim cnn2 As New SqlConnection()
    Dim cmd2 As New SqlCommand()
    Dim sda2 As New SqlDataAdapter()
    cmd2.CommandText = "عبارتی اس کیو الی را که میخواهیم اجرا شود پشت سر هم در این محل مینویسیم; "
    cnn2.ConnectionString = "Server=.;Database=BankName;uid=user;pwd=123;"
    cmd2.Connection = cnn2
    cnn2.Open()
    cmd2.ExecuteNonQuery()
    cnn2.Close()


تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده از دستورات SQL
    نوشته شده توسط shar110 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1388, 20:31 عصر
  2. استفاده از دستورات sql در vb.net 2008
    نوشته شده توسط saeid99 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 12:57 عصر
  3. سوال: آیا امکان اجرای این کد SQL تو دلفی هست ؟
    نوشته شده توسط samprp در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 05:48 صبح
  4. نحوه اجرای یک اسکریپت SQL در سی شارپ؟
    نوشته شده توسط m_h_2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1387, 23:01 عصر
  5. اجرای دستورات SQL در ASP.NET
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 اسفند 1382, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •