نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرای برنامه و دریافت نام فایل در صورت دابل کلیک روی فایل؛ File Association

  1. #1

    Question اجرای برنامه و دریافت نام فایل در صورت دابل کلیک روی فایل؛ File Association

    سلام دوستان.

    من یک برنامه Notepad نوشته ام.

    سوال ؟
    به نظر شما چه طوری میشه زمانی که فایلی را با پسوند دلخواه ذخیره میکنیم، الزاما از طریق گزینه ی open برنامه محتوای فایل باز نشود، بلکه با دوبار کلیک بر روی فایل ذخیره شده برنامه به همراه محتوای آن باز شود. در واقع خود برنامه گزینه ی open with مربوط به پسوند دلخواهمان را تشخیص و اجرا کند. نه اینکه خود کاربر به صورت دستی گزینه ی open with را بر روی برنامه تنظیم کند ؟

    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: ذخیره فایل ؟

    برای اینکه پسوند خاصی با برنامه شما باز بشه باید از رجیستری اقدام کنی. البته توسط برنامه خودت هم میتونی این تغییر رو بدی.
    http://www.codeproject.com/Articles/...ociation-Class
    http://www.codeproject.com/Articles/...le-Association
    https://barnamenevis.org/showthread.php?482545

    برای اینکه در صورتی که فایل با برنامه های دیگه مثل notepad باز شد اطلاعات نامفهوم باشه و فقط با برنامه شما قابل دیدن باشه کافیه از الگوریتم های رمزنگاری استفاده کنید. encryption رو در همین تالار جستجو کنید نتایج خوبی بدست میارید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 20 خرداد 1394 در 03:08 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: اقدامات لازم برای اینکه با دابل کلیک روی فایل با پسوند خاص، اون فایل در برنامه قابل دسترسی

    واسه اون پسوند دلخواهت برو MIME TYPE تعریف کن. اینجوری هر وقت روی اون فابل مورد نظر با پسوندی که مد نظرتونه دابل کلیک میکنید با برنامه شما بازش میکنه

  4. #4

    نقل قول: اقدامات لازم برای اینکه با دابل کلیک روی فایل با پسوند خاص، اون فایل در برنامه قابل دسترسی

    برا شناسایی فایل بهترین راه حل اینه که توی setup سازی این کار انجام بشه. که خود دات نت این قابلیت رو داره.
    برا خوندن فایل باید فایل config رو به صورت زیر تغییر بدین

    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    ExampleSimpleSurfaceGrid3D MyMainForm = new ExampleSimpleSurfaceGrid3D();
    Application.Run(MyMainForm);
    }



    static void Main(string[] args)
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);

    ExampleSimpleSurfaceGrid3D MyMainForm = new ExampleSimpleSurfaceGrid3D();

    if (args.Length > 0)
    {
    MyMainForm._pathingg = args[0];


    }
    Application.Run(MyMainForm);
    }

    خوب حالا این args آدرس فایلت هس حالا میتونی توی فرم لود برنامت اونو باز کنی.

  5. #5

    نقل قول: اقدامات لازم برای اینکه با دابل کلیک روی فایل با پسوند خاص، اون فایل در برنامه قابل دسترسی

    ممنون میشم توضیح بدید که MIME TYPE چیه ؟

  6. #6

    نقل قول: اقدامات لازم برای اینکه با دابل کلیک روی فایل با پسوند خاص، اون فایل در برنامه قابل دسترسی

    mime type در واقع عملی هس که کلیدی در ریجستری تعریف میشه که اگه فایلی با فلان پسوند بود با فلان نرم افزار که در فلان ادرس کامپیوتر قرار داره بازش کن.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 خرداد 1395, 02:22 صبح
  2. سوال: ایراد در اجرای برنامه و دریافت پیغام خطا
    نوشته شده توسط ELI994 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1392, 10:25 صبح
  3. اجرای فایل جار با دابل کلیک روی آن
    نوشته شده توسط magic69 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 23:34 عصر
  4. قرار دادن نام فایل به صورت default در FileUpload
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1387, 16:21 عصر
  5. تغیییر نکردن فرم در هنگام دابل کلیک روی عنوان
    نوشته شده توسط nilufari در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 21:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •