امروز بعد از 20 روز کار روی مدیریت محتوای خودم (که بدون در نظر گرفتن ملاحضات امنیتی و صرفا برای آموزش) اون رو تکمیل کردم. با یکی از دوستانم داخل وب صحبتمون شد که ایشون میگفتن:
1- نوشتن مدیریت محتوای (خیلی پوزش میخواهم فقط نقل میکنم) خریت است!
2- وقتی میتوان با صرف زمان 4-8 ساعت یک وبسایت خبری کامل(نکته جوملا در سه سطح خبری بیزنس و شاپ بهترین عمل کرد را دارد.) با جوملا ساخت چرا باید وقت گذاشت برای یک هم چون خریتی که تازه برای مشتری هم فرقی ندارد که شما خودتان نوشته ای یا از جوملا استفاده میکنید او فقط گرافیک را میبیند
3- 90 درصد سایت ها کاملا با جوملا یا وردپرس پوشش داده می شوند ... کار با دیتا های زیاد درون وردپرس مشکل آفرین است.
4- تو (یعنی من) مهندس نرم افزار هستی(اشاره به دانشجو بودن من رو داشت چون به نحوی میشه گفت که جدیدا وارد این مصیبت عظما شدم) و میخوای برای کلاس گذاشتن این کارارو انجام بدی..
5- من به این صورت در امدمم --->و گفتم شاید حرفات درست باشه اما نمیدونم..
دوستان عزیز و گل من کاری به این جنگ جدل ها ندارم فقط میخوام واقیت رو بدونم برای اینکه یک توسعه دهنده وب و هم یک طراح وب باشم آیا باید قید نوشتن سایت های اختصاصی و ویژه رو بزنم و فقط بروری طراحی زیبای وب سایت درون مدریت محتوای های نظر جوملا و وردپرس بروم یا نه باید بتونم یک سیستم مدریت محتوای از هر نظر عالی رو طراحی کنم.
سایت های مثل دیجیکالا یا پونیشا این ها کدام روش رو انتخاب کردن؟
راه درست چی هست؟
آیا واقعا یک مهندسی نرم افزار نباید بتواند سایت هایی با انعطاف پذیری کامل طراحی کند ؟!
آیا درآمد کدام یک بیشتر است؟