نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چک کردن تموم شدن تایم ثبت نام در php

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار png_92
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    چک کردن تموم شدن تایم ثبت نام در php

    سلام
    من یه صفحه رجیستری دارم و میخوام تو 10 دقیقه کاربر بتونه ثبت نام کنه بیشتر از اون یه پیغام تموم شدن زمان بده
    چیکار میتونم بکنم؟؟
    من از کتابخونه flipclock جی کوئری استفاده کردم واسه نمایش زمان . میتونم از اینجا متغیر زمان رو پاس بدم به php و اونجا چک کنم؟؟
    این کد js:
    <script type="text/javascript">
    var clock;
    var time
    $(document).ready(function () {
    // Instantiate a coutdown FlipClock
    clock = $('.clock').FlipClock(600, {
    // clockFace: 'DailyHourClock'
    });
    clock.setCountdown(true);

    });
    </script>


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار png_92
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: چک کردن تموم شدن تایم ثبت نام در php

    می تونید بگید این کدی که من اضافه کردم چرا کار نمیکنه؟؟توضیحشم تو عکس گذاشتم

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار pooya75
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    arark
    پست
    43

    نقل قول: چک کردن تموم شدن تایم ثبت نام در php

    نقل قول نوشته شده توسط png_92 مشاهده تاپیک
    می تونید بگید این کدی که من اضافه کردم چرا کار نمیکنه؟؟توضیحشم تو عکس گذاشتم
    این کدی که نوشتین یه سشن در اولی که کاربر وارد صفحه میشه ست میکنه بعد یه سشن برای پایان زمان ست میکنه (کی زمان تموم بشه)؛ بعدش گفته اگه طرف اطلاعاتشو ثبت کرده بود بیا چک کن ببین زمانی که که طرف دکمه ثبت رو زده زمان گذشته از زمامی که وقت داشته بشتر بوده یا نه (چک میکنه که از 1 دقیقه بیشتر نبوده باشه) و در آخر اگه زمان بیشتر بود سشن رو از بین میبره و یک پیغام میده که زمان به پایان رسیده :)

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار pooya75
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    arark
    پست
    43

    نقل قول: چک کردن تموم شدن تایم ثبت نام در php

    خط دوم بنویس
    ddd.png

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار png_92
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: چک کردن تموم شدن تایم ثبت نام در php

    ممنون ولی همچنان کار نمیکنه ، ینی وقتی با اینکه زمان گذشته بازم ثبت نام میشه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار pooya75
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    arark
    پست
    43

    نقل قول: چک کردن تموم شدن تایم ثبت نام در php

    سشنتو استارت نکردی

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار pooya75
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    arark
    پست
    43

    نقل قول: چک کردن تموم شدن تایم ثبت نام در php

    برو تو این صفخ درباره استارت کردن سشن گفته
    http://www.w3schools.com/php/php_sessions.asp

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار pooya75
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    arark
    پست
    43

    نقل قول: چک کردن تموم شدن تایم ثبت نام در php

    منم یه لحظه دقت نکردم به استارت سشنت :))

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چک کردن دیتابیس در هنگام ثبت نام
    نوشته شده توسط sajadpm در بخش MySQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1391, 12:40 عصر
  2. سوال: پیغام خطا موقع لود شدن فرم ثبت نام
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1389, 09:08 صبح
  3. سوال: ذخیره کردن عکس افراد موقع ثبت نام
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 64
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1388, 11:15 صبح
  4. سوال: ثبت نام توسط php
    نوشته شده توسط soloist2006 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1388, 22:02 عصر
  5. login کردن خودکار بعد از ثبت نام
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 08:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •