نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    Cool دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    سلام به همه دوستان گرامی ....

    یکی از کاربرا خیلی وقت بود دنبال یه کنترل یا دستورات جاوا و جی کووری میگشت که بتونه یه لیست کشویی تحت وب با قابلیت جستجو در اونو داشته باشه .... امروز یکم سرچ تو اینترنت زدم و یه نمونه رو پیدا کردم امیدوارم به کار برنامه نویسان عزیز و اون دوستمون بخوره .....

    DrpWithSearch.rar

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    157

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    بی نهایت سپاسگذارم. می رم باهاش کار کنم به امید خدا .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    در ادامه فایل لایه باز dll مربوط به لیست کشویی رو هم میزارم امیدوارم این هم کمکی کنه به دوستان

    DropDownChosen.rar

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    157

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    جناب آقای malloc با تشکر از زحمات شما. موارد زیر را هم می توانید راهنمایی کنید؟
    1- توابع من خروجی data table برمی گردانند و وقتی data table ام رو به .ToList هم تبدیل می کنم، دیگر حالت autocomplete از بین می رود .مثال:

    DataTable dt = new DataTable();
    string cnnstring = System.Configuration.ConfigurationSettings.AppSett ings["Cnn"].ToString();
    SqlConnection cnn = new SqlConnection();
    cnn.ConnectionString = cnnstring;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select_All", cnn);

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    cmd.CommandText = "SELECT * from companyTbl";
    da.SelectCommand = cmd;

    try
    {
    cnn.Open();
    da.Fill(dt);

    }
    catch (Exception ex)
    {
    throw ex;
    }
    finally
    {
    cnn.Close();
    }

    var MyList = (from row in dt.Rows.Cast<DataRow>() select new { Id = row[0].ToString(), Name = row[1].ToString() }).ToList();
    DropDownListChosen1.DataSource = MyList;
    DropDownListChosen1.DataTextField = "Name";
    DropDownListChosen1.DataValueField = "Id";
    DropDownListChosen1.DataBind();

    2- بتوان عمل درج را هم از طریق همین combo انجام داد.به طور پیش فرض متنی داخلش نباشد و وقتی شروع به تایپ کردیم و متن تایپ شده مطابق لیست نبود، باز در text box باقی بماند تا بتوان با زدن یک دکمه آن را در بانک ثبت کرد.
    3- نیاز دارم در لیست خود به طور مثال شماره فاکتور و نام فاکتور را در یک ردیف کنار هم نشان دهد و با انتخاب رکورد مورد نظر، فیلد شماره فاکتور را داخل textbox نشان دهد.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    157

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    مشکل 1 من برطرف شد. کدم درست بود. منتها در این dropdown تعداد عناصر از یه تعداد ( 5 الی 10 فکر کنم) پایین تر باشد، خاصیت autocomplete کار نمی کند. با ست کردن DisableSearchThreshold ="0" مشکل حل شد.

  6. #6

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    مهندس کار نمی کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    مهندس کار نمی کنه
    چی کار نمیکنه رفیق لینک یا پروژه ؟

  8. #8

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    نقل قول نوشته شده توسط malloc مشاهده تاپیک
    چی کار نمیکنه رفیق لینک یا پروژه ؟

    من از دیتابایس یک ستون از جدول رو وصل کردم. مثلا می خوام بنویسم سمند... هیچ فیلتری نداره. اعمال نمیشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    من از دیتابایس یک ستون از جدول رو وصل کردم. مثلا می خوام بنویسم سمند... هیچ فیلتری نداره. اعمال نمیشه
    وایسا تست کنم .... من با دیتا بیس چک نکردمش

    سلام داداش .... من الان چک کردم ////// فقط نکتش اینجاست که باید اون لیستت یکم زیاد بشه تا لیست سرچش بیاد ... مثلا تعداد آیتم های درون لیست رو تا 15تا بالا ببر که اسکرول بخوره ... والا سرچش نمیاد .... منطقیش هم همینه دیگه چون وقتی اسکرول نخوره یعنی کاربر همشو تو یه دید میبینه و اهمیتی نداره سرچ داشته باشه
    آخرین ویرایش به وسیله malloc : چهارشنبه 27 خرداد 1394 در 20:32 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    بسیار عالی بود و دقیقا همون چیزی بود که میخواستم ، توی پروژه test نه به دیتابیس وصله نه به چیزی اطلاعات رو از کجا لود می کنه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    چطور میشه همین رو بصورت ajax وصل کرد، هرکاری کردم بصورت ajax وصل نشد.

  12. #12

    نقل قول: دانلود نمونه پروژه لیست کشویی با قابلیت جستجو در لیست

    من در پروژه ام از این کامپوننت استفاده کردم و باهاش یک مشکل دارم
    FireShot Capture 4 - پنل مدیریت - http___localhost_15905_Panel.aspx.png
    اونم اینکه این وقتی یک از item ها رو انتخاب می کنم کل صفحه نمایش رو یک کادر خاکستری رنگ می پوشنه و اجازه نمیده به هیچ چیز دیگه دسترسی داشته باشم
    FireShot Capture 4 - پنل مدیریت - http___localhost_15905_Panel.aspx (1).png
    و تا وقتی که روی کادر کلید نکنم مشکلم بر طرف نمیشه و item جدید انتخاب نمیشه
    کسی می دونه این رو چطوری میشه حلش کرد؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله darknalk : پنج شنبه 30 شهریور 1396 در 00:49 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 16:34 عصر
  2. خبر: دانلود رایگان نمونه پروژه های #C
    نوشته شده توسط nima_jafari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 11:10 صبح
  3. سوال: تعریف ویژگی در OCX با قابلیت لیست کشویی
    نوشته شده توسط Ali0Boy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1388, 13:16 عصر
  4. لیست کشویی به قابلیت اضافه کردن دستی
    نوشته شده توسط simonet در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 14:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •