نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جداکننده اعداد در تکست باکس

  1. #1

    جداکننده اعداد در تکست باکس

    سلام من یه تکست باکس دارم که میخوام اعداد را با جدا کننده نمایش بده ولی تقریب نداشته باشه و قابلیت استفاده از کلید Backspace هم در اون فعال باشه.
    کدی که استفاده کردم اینه:

    txtMablaghR.Text = string.Format("{0:n}", c);


    و داره جواب میده اما یه ممیز هم واسم میندازه که اینو نمیخوام
    اگر میشه کمکم کنید که بتونم این کار را انجام بدم و فقط خود عدد را بدون ممیز اعشار و تقریب بهم نشون بده
    ممنون
    این عکس مال وضعیت فعلیه که نمیخوام اینطور باشه :

    Ragham.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله civilmajor : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 20:06 عصر دلیل: فراموشی

  2. #2

    نقل قول: جداکننده اعداد در تکست باکس

    بهتون توسعه میکنم از Textbox سفارشی که در این تا پیک هستش استفاده کنید چون کار ر اندازه شما هستش و کد نویسی شما رو خیلی کم میکنه و مقدار صفر اضافه هم خارج میشه چون شما اندیس رو واحد پول گذاشتید و گفتید 2 تا صفر آخرش اضافه کنه. این تکس باکس همه نوع ویژگی برای کار شما رو دارد.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%DA%98%D9%87

  3. #3

    نقل قول: جداکننده اعداد در تکست باکس

    اگر بخوام همون کد رو درست کنم باید چکار کنم؟
    راه حل دیگه ای هم هست؟
    ضروریه،لطفا کمکم کنید
    سپاس فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله civilmajor : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 21:21 عصر

  4. #4

    نقل قول: جداکننده اعداد در تکست باکس

    از اطلاعات کلاس CultureInfo استفاده میشود.
    فرهنگ اختصاصی ایجاد نمائید. وراثت.

    internal class ThisCulture : System.Globalization.CultureInfo
    {
    public ThisCulture():base("fa-IR")
    {
    this.NumberFormat.CurrencySymbol = "تومان";
    this.NumberFormat.CurrencyGroupSeparator = ",";
    this.NumberFormat.CurrencyDecimalDigits = 0; تعداد رقم اعشار برای نوع decimal

    this.NumberFormat.PercentDecimalDigits = 0;
    this.NumberFormat.PercentSymbol = "%";

    this.NumberFormat.NumberDecimalDigits = 0; تنظیم تعداد رقم اعشار
    this.NumberFormat.DigitSubstitution = System.Globalization.DigitShapes.Context;


    }
    };

    سپس در متد Main برنامه دستور زیر:

    var cal = new ThisCulture();// System.Globalization.CultureInfo.GetCultureInfo("f a-IR");
    Application.CurrentCulture = cal;
    Application.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(cal);

    البته اگر cal==null باشد یعنی زبان فارسی روی سیستم نصب نیست.
    از این به بعد برای تبدیل اعداد به رشته کافیه از دستور زیر استفاده کنید:

    decimal money= 125M;
    this.textBox1.Text= money.ToString("C");

    البته بدین نحو واحد پول رو هم به رشته اضافه می کند. (در اینجا تومان)

  5. #5

    نقل قول: جداکننده اعداد در تکست باکس

    فک کنم راه اولتون بهتر بود
    فقط لطف کنید بگید کجا کپی کنم اون فایل dll رو
    سپاس

  6. #6

    نقل قول: جداکننده اعداد در تکست باکس

    اون فایل dll رو در پوشه bin کنار فایل اجرای اضافه کنید و در برنامه بیاد در ابزار ها اون رو اضافه کنید و وقتی اضافه شد تمام اون ویژگی ها رو هم داره. و تو هر فرمی خواستید میتونید اضافه کنید.

  7. #7

    نقل قول: جداکننده اعداد در تکست باکس

    مشکلم توی نحوه اضافه کردن در ابزار ها هم هست
    لطفا کمکم کنید

  8. #8

    نقل قول: جداکننده اعداد در تکست باکس

    برای اضافه کردنش باید اول روی قسمتی در ToolBox کلید کنید و گذینه.
    1.png
    2.png
    3.png
    به این صورت روی فایل کلیک میکنی و فایل در قسمت مورد نظر ToolBox قرار میگیری و میتوانید در ابزارتون استفاده کنید.

  9. #9

    نقل قول: جداکننده اعداد در تکست باکس

    من همیشه از این استفاده می کنم
    خیلی هم عالی

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication2
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    textBox1.Tag = "0";
    textBox1.Text = (string)textBox1.Tag;
    }
    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    TextBox txt = sender as TextBox;
    string str = txt.Text.Trim();
    if (str == string.Empty)
    {
    txt.Text = "0";
    txt.Select(0, 1);
    }
    else if (str != "0")
    {
    txt.Text = Convert.ToDecimal(txt.Text).ToString("#,#");
    txt.Select(txt.Text.Length, 1);
    }
    }
    }
    }



  10. #10

    نقل قول: جداکننده اعداد در تکست باکس

    فکر نکنم کد شما کمتر ازز من باشه من از این استفاده میکنم درصد خطاش خیلی کم هستش و مشکلی در ذخیره و مقدار صفر ایجاد نمیکنه
                    this.Text = string.Format("{0:n0}", double.Parse(this.Text.Replace(",", "")));
    this.Select(this.Text.Length, 0);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت جداکننده تعداد اعداد در تکست باکس
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1393, 15:04 عصر
  2. از کار انداختن تایپ اعداد در تکست باکس
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 11:34 صبح
  3. سوال: جمع کردم اعداد در تکست باکس
    نوشته شده توسط morika در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 13:40 عصر
  4. سوال: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در تکست باکس
    نوشته شده توسط saeedhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1388, 10:28 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1388, 13:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •