نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Import فایل اکسل به دیتابیس Access

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    Import فایل اکسل به دیتابیس Access

    باسلام خدمت دوستان واساتیدگرامی
    مطالب فراوانی درخصوص ایمپورت کردن اطلاعات ازیک فایل اکسل به بانک اطلاعاتی دردلفی موجودهست.بنده هم چندین موردرامشاهده ومطالعه نمودم بعنوان مثال یک روش این بودک
    1.ابتدادرفرم دلفی یک adoconnection ویک adotableویک datasurceقرارداده وسپس ازطریق connetion stringمربوط به adoconnection ومراحل بعدی که انتخاب فایل ونیز انتخاب provider 4 ودرتب آخرین(all) ودرنهایت تغییرvalue به عبارت یا مقدار Excel 8.0 که تمامی مراحل طبق راهنمایی دوستان بوده راانجام داده ام ولی برای انتخاب نام tableبرای adotable1 دچارخطامیشود وانگونه که دوستان فرموده اند که ممکن است درقسمت table name نام جدول به صورت $ tablename باشدمتأسفانه چنین چیزی موجودنمی باشد.واین فقط به خاطرعدم connection مناسب هستش.چون بعداز ادرس دهی برای adoconnection زمانی که دکمه test connection رامیزنم متأسفانه باخطامواجه میشوم.
    دوستان اگرمحبتی بفرماییدوراهنمایی نمایید.کاربسیارضروری هستش.(دراصل اطلاعات بانک ما فقط همان محتویات فایل اکسل هست که میخواهیم انهارادریک جدول ترجیحاً بانک اکسس دردلفی ذخیره نموده وعملیات موردنظرازجمله ساختن کوئری وگزارشات و...راانجام دهیم.)
    اگرروش مناسبتری برای استفاده ازمحتویات فایل اکسل (ایم=ورت فایل اکسل) دردلفی سراغ دارید، بفرمایید.
    ازمحبت شماصمیمانه سپاسگزارم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله amirkazem : جمعه 22 خرداد 1394 در 13:41 عصر دلیل: الحاق تصویر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: Import فایل اکسل به دیتابیس Access

    سلام

    پیشنهاد من استفاده از XLSReadWriteII5 هستش. با این کامپوننت به راحتی به اکسل وصل بشو و اطلاعات رو بخون و در سمت دیگه با FireDAC به هر بانکی که دوست داری() وصل بشو و اطلاعات رو ذخیره کن.

    با کد زیر اطلاعات اکسل رو میخونیم:

    XLSReadWriteII51.FileName := edt_XLSPath.Text;
    XLSReadWriteII51.Read;
    XLSReadWriteII51[0].CalcDimensions;
    for R := XLSReadWriteII51[0].FirstRow to XLSReadWriteII51[0].LastRow do
    begin
    //خواندن اطلاعات هر ردیف
    Param:= XLSReadWriteII51[0].AsString[2, R];
    end;


    کد ذخیره هم که خودت بلدی

    موفق باشیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: Import فایل اکسل به دیتابیس Access

    دوست عزیزHp1361که همیشه به بنده لطف داشته ودارید.میشه محبت بفرماییدوروش کاربااین کامپوننت راهم بفرمایید.(راهنمایی بفرمایید)
    باراهنمایی شمادوست گرامی کامپوننت موردنظرراازسایت ......... دانلودکردم (البته باهزینه بسیارناچیز5000ریال) ودرقسمت ToolPallet دلفیXE3 هم این کامپوننت رادارم.(نصب ازطریق Install C Package)
    منتظرراهنمایی شمادوست عزیزهستم.
    آرزوی توفیق

  4. #4

    نقل قول: Import فایل اکسل به دیتابیس Access

    فایل مورد نظر با نسخه ی چند از Excel ساخته شده ؟
    اگر اطلاعات Provider درست ست بشه و نام جدول رو در Query بین " [ ] " قرار بدید ، جدول شناخته میشه
    من به همین صورت با فایل Excel کار می کنم ، نکته ی اصلی در ست کردن اطلاعات Provider هستش
    البته با XLSReadWrite II5 کار نکردم !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: Import فایل اکسل به دیتابیس Access

    فایل موردنظرباورژن 2007 هستش.ولی وقتی یک رونوشت ازهمان فایل بافرمت 203-97 ذخیره کردم وبادستوراتی که دربالاگفته شد، فایل موردنظردرفرم دلفی بامراحل فوق، کاملاً فراخوانی میشه ولی زمانی که برای اجرای برنامه اقدام کنیم(درمحیط طراحی بادکمه f9 ویاکلیل برروی علامت فلش سبز)درهنگام لودشدن فرم اجرایی بازخطامیده که انگارفایل موردنظرشماتوسط کاربردیگری درحال استفاده است.
    اگردوستان باکامپوننت
    XLSReadWrite II5 کارکرده اند، محبتی کنیدوراهنایی بفرمایید.

    راستش یک فایل اکسل که بانسخه2007 اکسل هستش، داریم که قراراست براساس محتویات آن فایل، فیشهای داخلی بانک ملّی که معمولابه رنگ قرمزوسفیدواغلب دردونسخه نوشته می شوند، که حاوی اطلاعات:
    1.بستانکارحساب
    2.شرح
    3.مبلغ به رقم
    4.مبلغ به حروف
    هست راازطریق فرم دلفی، پرینت بگیریم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: Import فایل اکسل به دیتابیس Access

    سلام

    اولا احتیاجی به پرداخت هزینه برای کامپوننت نبود. یه پیام خصوصی کوچیک میدادی برات ارسال میکرئم(بدلیل قوانین سایت نمیشه اینجا آپلود کرد.

    ثانیاً در کدی که بالا قرار داده ام کاملا مشخصه که چیکار باید کرد!


    XLSReadWriteII51.FileName := edt_XLSPath.Text;
    XLSReadWriteII51.Read;
    XLSReadWriteII51[0].CalcDimensions;
    for R := XLSReadWriteII51[0].FirstRow to XLSReadWriteII51[0].LastRow do
    begin
    //خواندن اطلاعات هر ردیف
    Param:= XLSReadWriteII51[0].AsString[2, R];
    end;


    در خط اول آدرس فایل رو به کامپوننت ارائه میدیم(توی کد بالا من آدرس رو از طریق یک Edit که توسط کاربر مشخص شده دریافت کردم. البته کاربر هم با استفاده از یک OpenDialog آدرس رو تعیین کرده) شما میتونی آدرس فایل رو اگر آدرس جاری برنامه تعیین کنی بصورت کد زیر

    IncludeTrailingPathDelimiter(ExtractFilePath(Param Str(0))) + 'YourFileName.xls')


    خط دوم که ثابته و دستور خواندن فایل اکسل رو به کامپوننت میده.

    خط سوم داره میگه سربرگ شماره "0" رو محتویاتش رو استخراج کن. اگر فایل اکسل شما بیشتر از یک سربرگ داشته باشه با تغییر عدد 0 به 1 و بالاتر به بقیه سربرگ ها دسترسی خواهی داشت.

    در خط بعد، با توجه به استخراج اطلاعات صفحه، با استفاده از یک حلقه روی ردیف های اون صفحه حرکت میکنیم و اطلاعات رو از ستون مورد نظر می خونیم

    Param:= XLSReadWriteII51[0].AsString[2, R];

    در کد بالا اطلاعات صفحه 0 و سطر R و ستون 2 در متغیر Param ریخته می شه

    امیدوارم نحوه کار دستت اومده باشه

    موفق باشیم
    آخرین ویرایش به وسیله hp1361 : دوشنبه 25 خرداد 1394 در 08:44 صبح

  7. #7

    نقل قول: Import فایل اکسل به دیتابیس Access

    توضیحات دوستان کامل بود
    اما من خودم برای این کار از کامپوننت های Ems Data Import استفاده میکنم که همه نسخه های اکسل رو پشتیبانی میکنه و کار کردن باهاش هم خیلی خیلی راحته

تاپیک های مشابه

  1. سوال: import فایل اکسل به دیتابیس sql
    نوشته شده توسط sky1388 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 شهریور 1395, 03:58 صبح
  2. import فایل اکسل
    نوشته شده توسط sima_2n5k در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 مهر 1389, 14:37 عصر
  3. import فایل اکسل
    نوشته شده توسط sima_2n5k در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1389, 12:13 عصر
  4. import فایل اکسل
    نوشته شده توسط sima_2n5k در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 11:31 صبح
  5. نحوه Import فایل Text به دیتابیس sql
    نوشته شده توسط masysh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1388, 10:56 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •