نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اعمال تغییراتی که در DataGridView صوردت میگیره به جدول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    اعمال تغییراتی که در DataGridView صوردت میگیره به جدول

    سلام
    اول بگم که من 35 دقیقه جستجو کردم و چیزی در این مورد پیدا نکردم

    من یک DataGridView گذاشتم روی فرم و اطلاعات رو نشون میده

    حالا وقتی تغییراتی در این اطلاعات اعمال میشه وقتی برنامه رو می بندم و باز میکنم اصلا انگار نه انگار

    ممنون میشم راهنمایی کنید(لطفا یه کمی کامل بگید خیلی بهتره)

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257
    وقتی شما در دیتاگریدویو تغیراتی می دید این تغییرات روی DataSet اعمال می شن نه روی DataBase و وقتی شما برنامه رو باز و بسته می کنید مجددا اطلاعات قبلی از دیتابیس گرفته میشن
    شما باید با یک Command یا Adaptor مجددا اطلاعات دیتاست رو بریزید توی دیتابیس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    لطفا میشه بفرمایید با چه دستوری می شه این کار را انجام داد

    ممنون

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    Wink

    روش راحت این کار اینجوریه

    MyDataAdapter.Update(MyDataSet);
    البته دقت کن که پس از دادن دستور SELECT به دیتاآداپتر ( در محیط ویزاردش ) هر چهار Command دیتاآداپتر Generate بشن

    SelectCommand Has Generated Successfully
    DeleteCommand Has Generated Successfully
    InsertCommand Has Generated Successfully
    UpdateCommand Has Generated Successfully

  6. #6
    اگر بخواهیمdll مربوط به datagridviewرا که سفارشی است از vs2005 به vs2003 بیاوریم چه طور این کار را انجام می دهیم ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    اگر بخواهیمdll مربوط به datagridviewرا که سفارشی است از vs2005 به vs2003 بیاوریم چه طور این کار را انجام می دهیم ؟
    همچین کاری نمیشه 2005 دات نت شماره2 و 2003 دات نت 1.1 همچین کاری امکان پذیر نیست

  8. #8
    سلام دوستام مشکل من باز هم برطرف نشد.
    من از ویزارد استفاده نمیکنم و با کد نویسی Connection , DataAdapter , DataTable درست میکنم و بعد DataTable رو مساوی DataSource گرید قرار میدهم ولی وقتی میخواهم Update کنم خطای زیر را میدهد
    Update requires a valid InsertCommand when passed DataRow collection with new rows.


                DataTable tb =new DataTable();
    if (myDataSet.HasChanges() == true)
    tb = myBankTbl.GetChanges();
    myAdapter.Update(tb);

  9. #9
    من از ویزارد استفاده نمیکنم و با کد نویسی Connection , DataAdapter , DataTable درست میکنم و ...
    مشکل کارتون همینجاست. چون کامند insert مشخص نکردید که دستور update بتونه با استفاده از اون جدول رو پر کنه.

  10. #10
    دوست عزیز شما برای update کردن یک dataset باید سه تا command داشته باشی :
    DeleteCommand
    UpdateCommand
    InsertCommand

    data adapter بطور کلی با 4 تا command کار میکنه 3 تای بالا برای update کردن و یه selectCommand برای load کردن دیتا توی dataset لازمه.

    این کد روش ساختن یه DataAdapter رو نشون میده .البته در این کد از SqlCommandBuilder که توی .Net FrameWork هست استفاده شده . اگر خواستی بگو تا روش Manual رو بهت بگم.
    SqlCommandBuilder برات اون 3 تا Command رو جهت update میسازه :



    [LTR

    ]



    string connectionString = ""; // Your Connection string.;

    SqlConnection cnn = new SqlConnection(connectionString);
    SqlDataAdapter dataAdapter = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM MyTable",cnn);
    SqlCommandBuilder commandBuilder = new SqlCommandBuilder(dataAdapter);
    DataSet dataSet = new DataSet("MyDataset");
    dataAdapter.Fill(dataSet);
    //اعمال تغییرات روی دیتا
    dataAdapter.Update(dataSet);


    [/LTR]





تاپیک های مشابه

  1. نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1399, 11:43 صبح
  2. تغییر ستون از نوع combobox در datagridview
    نوشته شده توسط fks_program در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:50 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 14:53 عصر
  4. چگونه می توان CurrenRow را در یک datagridview تغییر داد
    نوشته شده توسط aamirhk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 19:13 عصر
  5. تغییر رنگ بعضی از رکورد ها در datagridview
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 11:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •