نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتظار برای یک رخداد

  1. #1

    انتظار برای یک رخداد

    سلام
    در یک برنامه من باید با کد رخداد keypress رو ایجاد کنم سپس کارکتر رو دریافت کنم و این روند باید چندین بار تکرار بشه. وقتی که کدهای تولید رخداد رو پشت سر هم قرار میدم، چیزی ذخیره نمی شه (کارکترها) و برای همین می خوام بعد از ایجاد رخداد صبر کنم تا کدهای داخل رخداد انجام بشند و سپس رخداد بعدی رو ایجاد کنم. چطور می تونم این کار رو انجام بدم.

  2. #2

    نقل قول: انتظار برای یک رخداد

    شما نمیتونید رخداد رو ایجاد کنید مگر اینکه شرایط ایجادش مهیا و عاملش هم وجود داشته باشه. در این رخداد عامل ایجاد فشردن کلید کیبورد هست.
    بهتره هدفت رو بیان کنی تا به راه حل منطقی برسی.

  3. #3

    نقل قول: انتظار برای یک رخداد

    سلام
    شدنی که هست، به عنوان مثال کد زیر رخداد ایجاد فشردن کلید a رو اصطلاحاً fire می کنه
    System.Windows.Forms.SendKeys.Send("a");

    البته راههای دیگه ای هم هست که هر کدوم مزایای خودشون رو دارند. این ساده ترینشونه
    در مورد برنامه بخوام بنویسم زیاد می شه . با این کدها می خوام کارکترهای هر زبان رو پیدا کنم ( در یونیکد دسته بندی بر حسب زبان نبود یا من پیدا نکردم ) برای همین از این روش استفاده می کنم. برای تمام کلیدها رخداد ایجاد می شه و کارکتر خروجی ذخیره میشه.

  4. #4

    نقل قول: انتظار برای یک رخداد

    خوب این کد هم یک عامل برای raise شدن رویداد حساب میشه. من فکر کردم میخوای متد رویدادگردان رو دستی فراخوانی کنی که کار درستی نیست.
    حالا کد رویداد Keypress رو بزار.

  5. #5

    نقل قول: انتظار برای یک رخداد

    به عنوان مثال فرض کنید در تابع داریم:
    System.Windows.Forms.SendKeys.Send("a");
    System.Windows.Forms.SendKeys.Send("b");


    و در رخداد keypress
    MessageBox.Show(e.KeyChar);

    خوب حالا فقط پیغام a داده میشه.
    برای دادن پیغام b باید اجرای کد رو بعد از
    System.Windows.Forms.SendKeys.Send("a");

    منتظر نگه داشت

  6. #6

    نقل قول: انتظار برای یک رخداد

    متد show مسیج باکس باعث میشه تا بقیه کد معطل بمونه تا مسیج باکس بسته بشه. اگر e.KeyChar رو به کنترلی مثل لیست باکس اضافه کنی هر دو کاراکتر اضافه میشن.

  7. #7

    نقل قول: انتظار برای یک رخداد

    سلام
    messagebox در اینجا برای نمونه بود و بدون اون هم مشکل داشتم. البته شاید مشکل از کد من هم بوده. به هر حال مشکل رو حل کردم. کل فرایند رو به صورت مسئله تولید کننده و مصرف کننده در آوردم و از تردها استفاده کردم. حالا حتی با messagebox هم کار می کنه.

تاپیک های مشابه

  1. انتظار برای تایید! چرا؟
    نوشته شده توسط fasele در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 18:13 عصر
  2. سوال: زمان انتظار برای لود شدن عکس
    نوشته شده توسط mahan123 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1388, 06:12 صبح
  3. انتظار برای پذیرش تاپیک
    نوشته شده توسط sweb در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 12:50 عصر
  4. اجرای برنامه exe و انتظار برای اتمام آن
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اسفند 1386, 23:02 عصر
  5. نمایش انتظار برای کاربر حین انجام کاری
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 18:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •