نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آپلود فایل در mediafire

  1. #1

    آپلود فایل در mediafire

    سلام دوستان.
    اینجا کسی هست که برای آپلود فایل در mediafire کد نوشته باشه؟
    با رفتن به این لینک شما میتونید session مربوط به خودتون رو بگیرید (با وارد کردن یوزر و پسوردتون)
    و برای آپلود از کد زیر استفاده میکنم و مقادیر رو با متد post ارسال میکنم


    private static string url = "HTTPS://www.mediafire.com/api/1.3/upload/simple.php?session_token=ed007dc432d5081952c15c50a 3f5c4dade894927dbcb8c44a59c6aefag6bd1d293f90434bfa 7bcd13d284069aabfa528623601a39b7026ca534acf21a6de1 0343543e271ac5a44ca&action_on_duplicate=&response_ format=json";
    try
    {
    string posturl = url;
    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(posturl);
    byte[] bytes;
    bytes = File.ReadAllBytes(@"G:\Untitled.jpg");


    request.Headers.Clear();
    request.Method = "POST";
    request.Headers.Add(HttpRequestHeader.AcceptLangua ge, "en-US,en;q=0.8,fa;q=0.6");
    request.Headers.Add(HttpRequestHeader.AcceptEncodi ng, "gzip, deflate");
    request.ContentType = "multipart/form-data";
    request.Referer = @"https://www.mediafire.com/developers/tools/api_tools";
    request.ContentLength = bytes.Length;




    Stream requestStream = request.GetRequestStream();
    requestStream.Write(bytes, 0, bytes.Length);
    requestStream.Close();
    HttpWebResponse response;
    response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();
    if (response.StatusCode == HttpStatusCode.OK)
    {
    Stream responseStream = response.GetResponseStream();
    string responseStr = new StreamReader(responseStream).ReadToEnd();
    textBox1.Text = responseStr;
    // return responseStr;
    }
    }
    catch (Exception s)
    {
    MessageBox.Show("Session Token Error. " + s.Message);
    }

    و با این error مواجه میشم :
    session token error. the server committed a protocol violation.section=ResponseStatusLine
    تجربه جالبیه لطفا دوستان کمک کنند

  2. #2

    نقل قول: آپلود فایل در mediafire

    مثل اینکه دوستان توجهی نکردند
    من یک قطعه کد php پیدا کردم که این کار رو انجام میده که به شکل زیر هست :

    $filecontents = file_get_contents("G:\Untitled.jpg");$filesize = strlen($filecontents);
    $opts = array(
    'http'=>array(
    'method'=>"POST",
    'header'=> "x-filename : ANYFILENAMEYOUWANT\r\n".
    "x-filesize : $filesize\r\n"
    )
    );
    $context = stream_context_create($opts);
    $params = http_build_query(array(
    "session_token" => $session
    ));
    $fp = fopen('http://www.mediafire.com/api/upload/upload.php?'.$params, 'r', false, $context);
    fwrite($fp, $filecontents);
    $result = stream_get_contents($fp);
    fclose($fp);


    حالا میخام این post method ها رو به C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ترجمه کنم :
                    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(posturl); 
    byte[] bytes;
    bytes = File.ReadAllBytes(@"G:\Untitled.jpg");


    request.Method = "POST";
    request.Headers.Add("x-filename : ", "file.jpg");
    request.Headers.Add("x-filesize : ", bytes.Length.ToString());
    request.ContentType = "multipart/form-data";
    request.ContentLength = bytes.Length;




    Stream requestStream = request.GetRequestStream();
    requestStream.Write(bytes, 0, bytes.Length);
    requestStream.Close();
    HttpWebResponse response;
    response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();


    اما عمل نمیکنه.
    ممنون میشم کمک کنید

  3. #3

    نقل قول: آپلود فایل در mediafire

    دوستان.کسی نیست کمک کنه!!!

  4. #4

    نقل قول: آپلود فایل در mediafire

    سلام
    تونستید مشکل کد رو حل کنید؟
    اگه آره، لطف میکنید بگید چطوری؟
    ممنون

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: آپلود فایل در mediafire

    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. مقاله آموزشی: آپلود فایل بر روی سرور با استفاده از ASP.NET
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 00:15 صبح
  2. مشکل در آپلود فایل با حجم بیش از 2 مگابایت
    نوشته شده توسط omid_hasanpur در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 07:13 صبح
  3. خطا در آپلود فایل و ایجاد یک فایل در سرور
    نوشته شده توسط اعظم در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1384, 13:35 عصر
  4. آپلود فایل به سرور(آموزشی)
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1383, 09:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •