نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ایجاد کنترل بر روی فیلد تائید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    178

    Question ایجاد کنترل بر روی فیلد تائید

    سلام خدمت تمامی دوستان
    راه اندازی مجدد سایت رو به همگی تبریک میگم.
    مسئله من این هستش که 1 فرم و زیر فرم دارم که می خواهم اگر در زیر فرم من اطلاعاتی وارد نشده است و رکوردی درج نشده، یک شرط در فرمم اعمال شود.
    اگر بخواهم به طور واضح تر بیان کنم و بر روی فرمم یک کلید به نام تائید دارم که با فشردن این کلید من اجازه حذف، اضافه کردن و ادیت کردن در زیر فرم و اجازه حذف و ادیت کردن بر روی فرم رو از کاربرم می گیرم. حالا می خوام یک کنترل پشت این کلید تائید بذارم که بیاد چک کنه که اگه در زیر فرم من رکوردی نخورده است اجازه تائید به کاربرم نده.
    میشه بگید چطوری میشه این کار رو انجام بدم؟
    پیشاپیش از کمک دوستان ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    اگه در ست متوجه شده باشم... میتونی اینطور بنویسی
    IF ISNULL(ME.Text2)Then COMMAND4.ENABLED=False

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    IF dcount("*","[table1]")=0Then COMMAND4.ENABLED=False

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    178
    نقل قول نوشته شده توسط moustafa
    IF dcount("*","[table1]")=0Then COMMAND4.ENABLED=False
    ببخشید آقا مصطفی اینجا تیبل 1 کدوم تیبل منه؟ تیبل زیر فرم منه؟ میشه در مورد این کد توضیح بدید که dcount چی کار می کنه و دو قسمتی که در پرانتز نوشتید هر کدوم چی هستن؟
    ممنون

    نقل قول نوشته شده توسط kamran kamrani
    اگه در ست متوجه شده باشم... میتونی اینطور بنویسی
    IF ISNULL(ME.Text2)Then COMMAND4.ENABLED=False
    اون چیزی من می خوام در حقیقت اینه که اگر رکوردی ثبت نشده بود به کابرم ارور بده. حال اگر من یک رکورد زده باشم و بر روی رکورد دوم ایستاده باشم اونوقت فکر می کنم که باز هم این شرط شما برقراره. (چون text 2 هنوز دیتایی نداره و خالیه) در صورتی که نباید برقرار باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله mmha_85 : چهارشنبه 11 مرداد 1385 در 19:30 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    بنظر من اگه فایلت رو یا چیزی شبیه اون رو ضمیمه کنی بهتر میشه جواب داد
    گاهی اوقات بعضی از فیلدها نباید خالی باشند که در این صورت این کد جواب میده ودر اینجا Text2 فیلدی که حتما بایستی پر بشه
    ضمناً شما تا موقعی که رکوردی ثبت نکردی انتظار هیچ عملی نمیتونی داشته باشی و همانطور که فرم راباز کردی میتونی ببندی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    178
    این هم نمونه فایلم
    فرم مجوز تحویل کالا فرم اصلیه منه. من میخوام که اگر کد کالا رو زد و تعدادی براش نزد و یا اینکه اصلا در زیر فرم هیچ اطلاعاتی وارد نکرد. اجازه تائید بهش نده.
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    بله table 1همون جدول زیر فرم هست
    تابع dcount هم تعداد رکورد ها را با شروط خاص نشان میدهد که در اینجا شما هیج شرطی نداری
    متاسفانه من به علت یه گرفتاری خاص فعلا نمی تونم رو فایلت کار کنم اما در اولین وقت ممکن اگه به جواب نرسیدی حتما روش کار میکنم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    178
    این کد رو نوشتم.
    خیلی جالب بود. ممنون. فقط من رکوردهایی که می خوام برام بشمره شرط داره. اگر فایل رو ببنید می تونین مشاهده کنین که من فقط رکوردهای یک شماره سند خاصم رو می خوام. میشه یه نمونه هم با شرط برام بنویسین که ببینم سینتکس کدش چطوریه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    سلام کد زیر رو در رویداد Check21_BeforeUpdate بنویس احتمالاً همونی باشه که میخوای...
    تغییر یافته SFRM ضمناً اسم زیر فرم رو به

    If Me.sanad_no > 0 And IsNull(Form_SFRM.cod_kala) Then
    MsgBox "خطا پیغام مورد نظر", 160, "خطا"
    DoCmd.CancelEvent
    End If
    فرم هم بنویس BeforeUpdate در قسمت

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    فایل اصلاح شده ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    IF dcount("[fild1]","[table1]","[fild1]="&forms!form1!text1)= 0 Then COMMAND4.ENABLED=False
    Endif

    فیلد 1 فیلدی که می خواهی براش شرط بذاری و تکست 1 هم شرط
    اگه دیدی جواب نمی ده کوتیشنها( ") را بردار یا دستکاری کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •