نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: لطفاً کمی صبر کنید...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    لطفاً کمی صبر کنید...

    حتماً شما عزیزان در برنامه ها ونرم افزارهای مختلف مشاهده کردید که قبل از باز شدن یک فرم یا گزارش در صورتی که مدتی طول بکشه تا اون فرم یا گزارش باز بشه فرم کوچکی (پروگرس بار {اگه درست نوشته باشم}) باز میشه و پیغام لطفاً کمی صبر کنید نمایش داده میشه و تا زمان باز شدن اون فرم یا... مدت زمان را هم نشون میده میخواستم ببینم از دوستان کسی میتونه این کار رو انجام بده...
    البته من در یکی دو برنامه دیدم ولی همه آنها MDE بود .
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    اون پروگرس بار تو" استاتوس بار" بدرد نمی خوره
    وقتی که لود میشه تا زمانیکه باز میشه مربوط به چه رویدادی میشه اگه بتونیم یه رابط زمانی یا ..بین اونا پیدا کنیم من میتونم یه کاریش بکنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    خیلی ممنون
    اگه میتونی یک نمونه کوچیک ارسال کن تا با همفکری بقیه عزیزان شاید به یه جایی رسوندیم...
    معمولا بعضی از گزارشها دارای چندین صفحه هستند حتی ممکنه بیش از 100 صغحه باشند که در این صورت قبل از باز شدن ، خود اکسس یک ساعت شنی نشون میده در کنار شمایل موس
    اگه بشه در این حالت ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    خوب اقا مصطفی در حال اجرای پروژه هستی یا بی خیالش شدی ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    نه جناب اقای کامرانی اتفاقا من پیش از شما به فکر این کار بودم وهستم حتی از یکی از اشخاص اهل فن خواستم برام روش کار کن که میسر نشد علی ایحال دارم روش کار میکنم
    به محض اینکه به جواب برسم یه نمونه میذارم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    خیلی ممنون ما منتظریم
    در مورد RunTime که شاپرک عزیز مطالبش رو جمع آوری کرد باید بگم که در CD آفیس 2003 پوشه ای بنام FILES هست که در اون بازم پوشه ای بنام ACCRT که در این پوشه یه فایل نصبی بنام ACCESSRT هست اون رو نصب کن البته برای جواب گرفتن بایستی آفیس رو سیستم نصب نباشه یا اینکه موقع نصب آفیس ACCESS نصب نکنی. در این صورت برنامه ای که دراکسس درست کردی بصورت EXE در میاد ونمیتونی تغییری روش اعمال کنی چون اکسس نصب شده نداری. موفق باشی
    من تا این اندازه بلد بودم شاید بقیه دوستان مطالب بیشتری بلد باشند

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441
    امیدوارم این بدرد بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    متشکرم
    ولی من دوست داشتم بصورت یک نوار آبی رنگ پر شدنی باشه ضمناً بعد از تمام شدن زمان نیز یک فرم یا گزارشی باز بشه...

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    این اقای mohammadgij دیر میاد ولی همیشه دست پرمیاد
    من هنوزندیدم ولی حتما کارت درست ء
    مرسی ممنون

  10. #10

  11. #11
    برای بدست آوردن زمان مورد نیاز چه راهی پیشنهاد می کنید ؟
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    دوستان سلام ـ لطفاً بفرمائید فرم frmwait چطور ساخته شده است .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    هر گزارشی معمولا با توجه به حجم اطلاعاتش مقداری طول میکشه تا باز بشه به عنوان مثال بالا اومدن ویندوز رو ببینید که در هر سیستم فرق میکنه و اون پروگرس بار یا حالا هرچی بطور خودکار تشخیص میده و بعد از یک زمان مشخصی (با توجه به سرعت سیستم ) بالا میاد و...
    ما نمیتونیم برایش زمان تعیین کنیم مثلا بگیم 10 ثانیه شاید 1 دقیقه طول بکشه...

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط kamran kamrani
    هر گزارشی معمولا با توجه به حجم اطلاعاتش مقداری طول میکشه تا باز بشه به عنوان مثال بالا اومدن ویندوز رو ببینید که در هر سیستم فرق میکنه و اون پروگرس بار یا حالا هرچی بطور خودکار تشخیص میده و بعد از یک زمان مشخصی (با توجه به سرعت سیستم ) بالا میاد و...
    ما نمیتونیم برایش زمان تعیین کنیم مثلا بگیم 10 ثانیه شاید 1 دقیقه طول بکشه...
    پس باید حدسی کار کنیم و time بدیم
    خوب در این صورت هر کامپیوتر بنا به شرایط سخت افزاری و یا نرم افزاری می تونه زمان متفاوتی بگیره .
    در نتیجه progress bar فقط برای نمایشه و زیباییه کاره و اینکه کاربر رو به انتظار تشویق کنه .

    نقل قول نوشته شده توسط انگوران
    دوستان سلام ـ لطفاً بفرمائید فرم frmwait چطور ساخته شده است .
    منظورتون رو بیشتر توضیح میدین ؟
    آخرین ویرایش به وسیله سنبله کار : یک شنبه 15 مرداد 1385 در 11:33 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    نقل قول نوشته شده توسط سنبله کار
    پس باید حدسی کار کنیم و time بدیم
    خوب در این صورت هر کامپیوتر بنا به شرایط سخت افزاری و یا نرم افزاری می تونه زمان متفاوتی بگیره .
    در نتیجه progress bar فقط برای نمایشه و زیباییه کاره و اینکه کاربر رو به انتظار تشویق کنه .

    یعنی منظورتون اینه که درصد پیشرفت رو درست نشون نمیده ؟
    نه اینطور نیست من امتحان کردم ... بستگی به این داره که معیار Update اش چی باشه .

  16. #16
    لطفا یک مثال بزنید
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    البته من نمیگم 100 درصد درست و دقیق نشون میده ولی به طور تقریبی درسته و بسگی به معیار Update داره .
    مثلا من خودم چون توی یک حلقه از ابتدا تا انتهای رکوردست یه محاسباتی انجام میدادم معیار رو Bookmark مربوط به رکوردست در نظر گرفتم .

  18. #18
    درسته در برخی موارد می شه از این راه استفاده کرد .
    ممنون
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    خب بلاخره چی شد...

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    برای بعضی کارها مثل انتقال به دیسکت با توجه به ظرفیت دیسکت می توان درصد پیشرفت را تعیین وبا توجه به ان به مقدار پروگروس بار اضافه کرد (با دستور" سلکت کیس " .....)
    اما در مورد لود شدن فرم خود استاتوس بار اکسس پیشرفت کار رو نشون میده اگه بشه بین اون و پیغام ارتباط برقرار کرد ........
    دستور یا رویدادی برای استاتوس بار اکسس وجود نداره که فراخوانی بشه ؟

  21. #21

    Report_progress_Bar

    شما نیازی نیست زمان رو اندازه گیری کنین فقط کافیه در موقع باز شدن اون فرم رو صدا بزنین و موقع active شدن ببندینش مانند نمونه ذیل
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    جالب بود اما آقای صارمی بد نیست کاربر درصد پیشرفت رو هم بدونه ....
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=50107

  23. #23
    نقل قول نوشته شده توسط moustafa
    برای بعضی کارها مثل انتقال به دیسکت با توجه به ظرفیت دیسکت می توان درصد پیشرفت را تعیین وبا توجه به ان به مقدار پروگروس بار اضافه کرد (با دستور" سلکت کیس " .....)
    اما در مورد لود شدن فرم خود استاتوس بار اکسس پیشرفت کار رو نشون میده اگه بشه بین اون و پیغام ارتباط برقرار کرد ........
    دستور یا رویدادی برای استاتوس بار اکسس وجود نداره که فراخوانی بشه ؟
    مطلب خوبیه به نظرمن هم بهتره روی این پیشنهاد کار بشه .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441

    اینم ببینید

    اینم ببینید شاید به درد بخوره همون Progres که می خواستین. باید مراحل انجام رو به چند دسته تقسیم کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25
    من متوجه نشدم
    اگر مسئله بر سر تقسیم زمان باشه که فکر می کنم حل شده .
    مثلا در کد زیر شما می تونید با تعیین مقدار count و sleep روند پیشرفت را تند یا کند کنید.
    Private Declare Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal dwMilliseconds As Long)
    ------------------------------------
    Private Sub Command0_Click()
    Dim count, Progress_Amount
    count = 20
    RetVal = SysCmd(acSysCmdInitMeter, "در حال انجام محاسبه...", count)
    For Progress_Amount = 1 To count
    Sleep (100)
    RetVal = SysCmd(acSysCmdUpdateMeter,Progress_Amount)
    Next
    RetVal = SysCmd(acSysCmdRemoveMeter)

    End Sub
    اما پیش بینی زمان مورد نیاز در یک عمل و ایجاد نسبت مناسب در روند پیشرفت برنامه مبنای تنظیم این متغیرهاست و مستقلا معنی خاصی ندارد .

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441
    نه من منظورم تنها تقسیم زمان نبود. بحث ابتدایی این بود که یه پروگرس داشته باشیم مثل باقی برنامه ها که یه خط آبی رنگ پر میشه.
    منم این فایل رو واسه همین گذاشتم

  27. #27
    ببخشید که من فکر کردم در ادامه بحث این نمونه را گذاشتید .
    کاش اشاره می کردید .

  28. #28
    شما یک progressBAR بار به این فرم اضافه کنید و در in open فرم مقدار max اون progressbar رو به تعداد RECORDCOUNT اون قرار بدین و در رویداد ONFORMATگزارشتون با هر رکورد یک واحد به VALUE اون PROGRESSBAR اضافه کنین چون با بارگذاری هر رکورد کسر N=N+1/RECORDCOUNTمقدار PROGRESSBAR خواهد بود درنتیجه زمان دقیق اتمام PROGRESSBAR و نمایش نهایی گزارش رو خواهید داشت.
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  29. #29
    ممنون
    همونطور که خانم شاپرک هم اشاره کردند در فرمها و گزارشها می توان از این روش برای لود استفاده کرد اما برای کارهای دیگر مثل : اجرای stored pro... یا کپی اطلاعات روی دیسکت و غیره چه روشی رو پیشنهاد می کنید ؟
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  30. #30
    خود ویندوز هم برای نمایش کپی شدن اطلاعات با اعداد و مقدارهای تغریبی این کار رو میکنه برا نمونه یه فولدر شلوغ رو برای کپی کردن انتخاب کنین که حجم قابل قبولی هم داشته باشه در این صورت مشا هده میشه که زمانی که ویندوز اعلام میکنه در بسیاری از موارد تصییح میشه.مهمترین مشکل برای این کار چون منم با این مشکل مواجه بودم اختصاص دادن مقداری از قدرت PROCESSقسمت CPU به یک تایمره اگه دقت کرده باشین در هنگام اجرای SP بقیه کد های شما که در خط های بعدی نوشته میشن منتظر پاسخ SP میمونن.من دنبال یه تابع API اینچنینی می گردم به محض اینکه به نتیجه ای برسم سایر دوستان رو در جریان خواهم گذاشت
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441
    آقای صارمی واقعا دوست دارم کارت درسته. این یکی از مشکلاتیه که فکر کنم خیلی از دوستان باش دست و پنجه نرم می کنن. که امیدوارم زودتر حل بشه اما راهی که شما هم گفتین خیلی خوبه ولی اگه اون تابع َAPI پیدا شه .....................

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    یه برنامه کوچک

    این برنامه ProgressBar رو ببینید بقیه رو هم شما دوستان خصوصاً جنای آقای صارمی
    لطف کنند واصلاحش کنن
    البته یه خطایی داره ...
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #33
    منظورتون رو از این progressbar متوجه نمی شم . اگه منظورتون ارور اونه باید بگم چون مقدار value اون از max اون بیشتر میشه این ارور رو میده .
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    با تشکر از آقای صارمی
    عرض کنم برنامه ای که جنابعالی ضمیمه کردید خیلی از عزیزان تمایل داشتند که قبل از باز شدن فرم یا گزارش ، فرم مخصوص حالت انتظار بصورت یک نوارپر شدنی یا همانی که مشاهده کردید باشه...

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349

    ProgressBar هوشمند

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Fallah مشاهده تاپیک
    این برنامه ProgressBar رو ببینید بقیه رو هم شما دوستان خصوصاً جنای آقای صارمی
    لطف کنند واصلاحش کنن
    البته یه خطایی داره ...
    ممنون

    سلام دوستان
    اگر کسی می تونه این برنامه دوست خوبمونو طوری اصلاح کنید
    که هوشمند شود یعنی به محض پایان تکمیل شدن ( باز شدن یک فرم ) این ProgressBar نیز کار خود را تمام کرده و اون فرمو نمایش دهد
    ممنون

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349
    سلام مجدد
    کسی نمی تونه کمکم کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •