نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بررسی اتصال اینترنت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    بررسی اتصال اینترنت

    سلام همراهان جان
    من چند مدل چک کردن وضعیت اینترنت دارم ولی ماشالله هر کدوم ۳ ثانیه طول میکشن تا چک کنن
    یکیش پینگ میده یکیش هم سایت گوگل یه هر سایتی رو چک میکنه که ببینه دیتا میگیره یا نه
    این خیلی بد و افتضاحه
    راهی هست که سریع بشه بررسیش کرد؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: بررسی اتصال اینترنت

    شما نهایت مجبورید یکی از این راهها رو امتحان کنید یا پینگ سایت معروف مثلا گوگل ، یا خواندن اطلاعات یا ... به هرحال یه ترافیکی باید رد و بدل بشه که بسته به سرعت اینترنت کمی طول میکشه مثلا من با این کد حدود یک ثانیه جواب می گیرم
      public  bool CheckForInternetConnection()        {
    try
    {
    using (var client = new WebClient())
    using (var stream = client.OpenRead("http://www.google.com"))
    {
    return true;
    }
    }
    catch
    {
    return false;
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: بررسی اتصال اینترنت

    سلام
    این کد رو امتحان کنید فکر کنم نتیجه می گیرید:

    using System.Runtime.InteropServices;
    [DllImport("wininet.dll")]
    private extern static bool InternetGetConnectedState(out int Description, int ReservedValue);
    //Creating a function that uses the API function...
    bool IsConnectedToInternet()
    {
    bool a;
    int Desc;
    a=InternetGetConnectedState(out Desc, 0);
    return a;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    نقل قول: بررسی اتصال اینترنت

    سپاسگذارم از همتون از اینا استفاده کرده بودم

  5. #5

    نقل قول: بررسی اتصال اینترنت

    privatevoid myPingCompletedCallback(object sender,PingCompletedEventArgs e)
    {
    if(e.Cancelled)
    return;

    if(e.Error!=null)
    return;

    if(e.Reply.Status==IPStatus.Success)
    {
    //ok connected to internet, do something...
    }
    }

    privatevoid checkInternet()
    {
    Ping myPing =newPing();
    myPing
    .PingCompleted+=newPingCompletedEventHandler(myPingCompletedCallback);
    try
    {
    myPing
    .SendAsync("google.com",3000/*3 secs timeout*/,newbyte[32],newPingOptions(64,true));
    }
    catch
    {
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1390, 10:42 صبح
  2. بررسی اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1388, 04:15 صبح
  3. بررسی اتصال اینترنت
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1388, 15:45 عصر
  4. سوال: بررسی اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 فروردین 1388, 21:47 عصر
  5. بررسی اتصال اینترنت در vb6
    نوشته شده توسط ƒxmahdi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 12:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •