نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل متن و حروف به 0 و 1

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    Wink تبدیل متن و حروف به 0 و 1

    سلام دوستان یک دارم
    می خواستم بدانم چه طوری میوشد یک متن رو به با 01 تبدیل که

    مثلا ما نویسیم

    " ali reza 133231 hello ایران "

    و بعد برنامه بیاید ان را به 0 1 واقعی تبدیل کند که استاندارد جهانی هست تبدیل کنه

    این کار را چه جوری باید انجام داد

    باتشکر از شما ممنونم می شوم که راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : شنبه 06 تیر 1394 در 00:33 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: تبدیل متن و حروف به 0 و 1

    منبع یا کمی تغییرات:
    http://www.ozgrid.com/forum/showthread.php?t=55298

    Private Sub Command1_Click()
    Dim i As Integer

    For i = 1 To Len(Text1.Text)
    Print HexToBin(Hex(AscW(Mid$(Text1.Text, i, 1))))
    Next
    End Sub


    Private Function HexToBin(HexNum As String) As String
    Dim BinNum As String
    Dim lHexNum As Long
    Dim i As Integer


    lHexNum = Val("&h" & HexNum)
    Do
    If lHexNum And 2 ^ i Then
    BinNum = "1" & BinNum
    Else
    BinNum = "0" & BinNum
    End If
    i = i + 1
    Loop Until 2 ^ i > lHexNum
    ' Return BinNum as a String
    HexToBin = BinNum

    End Function

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: تبدیل متن و حروف به 0 و 1

    ممنون
    فقط يك مشكل كوچكي كه داره اينكه حروف ها رو ( صفر و يكشو ) بعضي ها ٧ رقمي ميزنه و بعضي ها رو ٦ رقمي

    يك صفرهاي از سمت چپ به راست رو حذف ميكنه

  4. #4

    نقل قول: تبدیل متن و حروف به 0 و 1

    سلام خسته نباشید کسی این کدها رو به زبان سی شارپ داره؟

  5. #5

    نقل قول: تبدیل متن و حروف به 0 و 1

    نقل قول نوشته شده توسط jasber2 مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید کسی این کدها رو به زبان سی شارپ داره؟
    لطفا مشابه سوال رو در انجمنی که مربوط به همون زبان دلخواه شما میشه مطرح کنید، اینجا هر مطلبی که در مورد زبانی جز Visual Basic 6 مطرح بشه متفرقه است و نباید ذکر بشه.

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل متن باینری به حروف
    نوشته شده توسط مهیار. در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1392, 00:23 صبح
  2. تبدیل متن به حروف بزرگ هنگام استفاده از حرف "ک"
    نوشته شده توسط TAVANA002 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 12:56 عصر
  3. تبدیل متن(حروف) به عدد
    نوشته شده توسط adib202 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 09:38 صبح
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1388, 16:43 عصر
  5. در به در بدنبال تابع تبدیل اعداد به حروف
    نوشته شده توسط edisoon در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1384, 14:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •