نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه فراخوانی توابع موجود در یک کنترولر دیگر در پوشه دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار alirayaneh
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بندر گناوه
    پست
    88

    نحوه فراخوانی توابع موجود در یک کنترولر دیگر در پوشه دیگر

    با سلام و وقت بخیر

    پوشه کنترولر من

    controller/
    و
    conroller/admin

    هست . الا نیاز دارم در کنترلر
    controller/profile.php
    از تابعی که در
    conroller/admin/foo.php
    در این فایل ایجاد کردم استفاده کنم . و نمیخام مجدد این تابع رو توی controller/profile.php ایجاد کنم
    آیا روشی هست که بدون این که کانفلیک یا اخلالی بوجود بیاد از تابع foo در کنترولر پروفایل استفاده کنم ؟

    محتویات controller/profile.php
    class profile extend basecontroller
    .

    .
    .



    و محتویات conroller/admin/foo.php
    class foo extend admin
    .
    .
    .
    .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع موجود در یک کنترولر دیگر در پوشه دیگر

    اولا این آدرس دهی شما برای متد درونی کاملا اشتباه هست !
    conroller/admin/foo.php
    درست آدرس دهی اینطور هست
    site.com/controller/method/param's
    اصلا نباید نام پوشه رو ذکر کنی دوست عزیز تو داری mvc کار میکنی من مفهموم .php رو آخر متد foo نفهمیدم
    دوما"
    هر کنترلر یک کلاس میباشد و اگه به شی گرایی مسلط باشید باید بدونید که برای دسترسی داشتن به متدهای درون کلاس باید از کلاس یک شی بسازید و به متدهای درونی اون دسترسی داشته باشید
    سوالتون واضح نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع موجود در یک کنترولر دیگر در پوشه دیگر

    باز هم من یک لینک میدم که مطمعنا" اگر با حوصله و دقت مطالعه بفرمائید کمک خواهد کرد
    لینک

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار alirayaneh
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بندر گناوه
    پست
    88

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع موجود در یک کنترولر دیگر در پوشه دیگر

    با تشکر از شما ..
    مشکل اینجاست که این اسکریپت رو بنده ننوشتم و برای رفع مشکل این اسکریپت دارم کدهای اون رو برسی میکنم تخصص اصلی بنده laravel هست .
    در لاراول برای این کار از دستور زیر استقاده میشه .

    AppL::controller('admin.foo')->somfunction()


    من زیاد سر درنیاوردم چطور میشه از کلاس موجود در پوشه admin یک شی ساخت
    آخه هم یک کلاس با نام foo در پوشه اصلی controller وجود داره و هم یک کلاس با همین نام در پوشه controller/admin

    $foo=new foo();

    حال اگر به این روش یک شی ایجاد کنم شی ایجاد شده از کلاس foo موجود در controller ایجاد شده و شامل توابع موجود در اون هست
    اما در حالی که من به شی نیاز دارم که شامل توابع کلاس foo که رو پوشه admin قرار گرفته است باشه .

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار alirayaneh
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بندر گناوه
    پست
    88

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع موجود در یک کنترولر دیگر در پوشه دیگر

    ممنونم از شما اینو یک بار مطالعه کردم اما به نتیجه ای نرسیدم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع موجود در یک کنترولر دیگر در پوشه دیگر

    تا اونجا که من میدونم نمیشه یا باید از ارث بری استفاده کنی و ان تابع مشترک رو بندازی تو کنترلر والدشون

    یا یه library بسازی و این تابع رو بندازی اونجا بعد این کتابخونه رو لود کنی هر جا دوست داشتی و از تابع استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه فراخوانی javascript های موجور در یک صفحه دیگر!
    نوشته شده توسط tazarvmmr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آذر 1389, 17:42 عصر
  2. نحوه فراخوانی تابعی از فرم دیگر
    نوشته شده توسط akobar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 14:22 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 12:47 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 10:04 صبح
  5. اجرای روال ها و توابع موجود در فرم های دیگر
    نوشته شده توسط shsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 19:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •