نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بهترین کلاس آماده برای GeoIP

  1. #1

    Question بهترین کلاس آماده برای GeoIP

    با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز
    من کلاسی احتیاج دارم برای پیدا کردن آی پی کاربر به همراه مختصات جغرافیایی و نام شهرش تو اینترنت زیاد هست ولی نمیدونم کدوم بهتره و جامع تره

  2. #2

    نقل قول: بهترین کلاس آماده برای GeoIP

    نقل قول نوشته شده توسط p30earth مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز
    من کلاسی احتیاج دارم برای پیدا کردن آی پی کاربر به همراه مختصات جغرافیایی و نام شهرش تو اینترنت زیاد هست ولی نمیدونم کدوم بهتره و جامع تره
    ساده ترین کلاس موجود :

    <?php
    $res = @file_get_contents('http://ip-api.com/json/'.$_SERVER['REMOTE_ADDR']);
    $mClass = json_decode($res);
    print_r($mClass);
    ?>

  3. #3

    نقل قول: بهترین کلاس آماده برای GeoIP

    ممنون واقعا ساده و کاربردی بود ولی باز هم به جامع بودن لوکیشن گوگل نیست این سرویس الان بعضی آی پی ها رو موقیتشو نمیشناسه ولی گوگل تا تو کوچه رو هم میزنه من چیزی مشابه گوگل احتیاج دارم

  4. #4

    نقل قول: بهترین کلاس آماده برای GeoIP

    نقل قول نوشته شده توسط p30earth مشاهده تاپیک
    ممنون واقعا ساده و کاربردی بود ولی باز هم به جامع بودن لوکیشن گوگل نیست این سرویس الان بعضی آی پی ها رو موقیتشو نمیشناسه ولی گوگل تا تو کوچه رو هم میزنه من چیزی مشابه گوگل احتیاج دارم
    چیزی مشابه گوگل در دنیا وجود نداره

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: بهترین کلاس آماده برای GeoIP

    اگر میتونی هزینه کنی برو سایت ip2location که خیلی کامله و سالهاست که در این زمینه کار میکنه ....
    البته من خیلی وقت پیش تو یک شرکتی بودم که رایگان دیتابیس اش رو دانلود کنه بودم و خیلی دیتابیس سنگینی هم بود !!!

تاپیک های مشابه

  1. یک کلاس آماده برای کار با گوگل مپ
    نوشته شده توسط ابوذر محمودی در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1392, 21:24 عصر
  2. سوال: کلاس آماده برای Mysql و جلوگیری از injection
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 02:39 صبح
  3. بهترین کلاس برای تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 تیر 1390, 14:35 عصر
  4. سوال: مشکل در استفاده از یک کلاس آماده برای print
    نوشته شده توسط ameysams در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1388, 21:19 عصر
  5. کلاس های آماده برای کار با database
    نوشته شده توسط m_abasi2004 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 09 آذر 1386, 00:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •