نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Exception

  1. #1

    Exclamation Exception

    سلام
    چه فرقی داره وقتی برای یه رویداد یه Exception با Throw تعریف می کنیم و بعد اون رو نمایش می دیم مطابق با اون رویداد یه پیغام به یه Text box بفرستیم!
    و دیگه هیچ Exceptioni تعریف نکنیم؟؟

  2. #2
    فقط یه لحظه فکر کن اگر موقع نوشتن FCL از روشی که گفتی استفاده می کردن .NET Framework چه وضعی میشد. باید به کاربر می گفتن اگر می خوای از FCL استفاده کنی باید به ازای هر یه کلاس یه TextBox هم ایجاد کنی.

  3. #3
    منظورم تو کارهای معمولی بود
    می خواستم ببینم مذیتی داره نسبت به ایجاد دستی؟
    مثلا برای ایجاد یک Eception در هنگامی که نباید در یک Text box حرفی وارد کرد

  4. #4
    استفاده از Exception منطقی ترین راهه و اگر در حال نوشتن یه برنامه ی کامل هستید بهتره حتم از این روش استفاده کنید. اما خوب اگر فقط می خواهید یه سمپل بنویسید، می تونید از همون روشی که گفتید هم استفاده کنید (ولی باز هم فکر کنم استفاده از Exception هم ساده تر و هم کوتاهتر باشه، حتی در نوشت یه سمپل کوتاه).

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324

    Smile


    Field-Level Validation

    You might want to validate data as it is entered into each field. Field-level validation gives the developer control over user input as it occurs. In this section, you will learn how to use control events to validate user input, and how to use some properties of the TextBox control to help restrict input to appropriate parameters.

    Form-Level Validation

    Form-level validation is the process of validating all of the fields on a form at once. A central procedure is used to implement form-level validation and is usually called when the user is ready to proceed to another step. A more advanced method of form-level validation is implementing a form-level keyboard handler.


    اگر مباحث مربوط به Error Handling در برنامه های خود تا جایی که امکان پذیر باشد به Form-level validation نزدیک کنید ٬ سپس با استفاده صحیح از Exception حداقل Coding را برای این قسمت داشته اید.

تاپیک های مشابه

  1. بستن فرم در داخل یک Exception
    نوشته شده توسط bpzone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 12:26 عصر
  2. این exception به چه دلیل هست؟
    نوشته شده توسط reza.palang در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 14:20 عصر
  3. کسی می تونه در مورد exception توضیحاتی به من بده؟
    نوشته شده توسط فرشته صحرا در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1386, 20:52 عصر
  4. کمک برای خطای exception
    نوشته شده توسط miakoro در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 21:07 عصر
  5. Exception
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 12:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •