نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دیکشنری کامپیوتری

  1. #1

    دیکشنری کامپیوتری

    سلام میخواهم یک دیکشنری طراحی کنم ایا حتما باید از یکی از زبان های برنامه نویسی استفاده کنم ؟یا راه دیگری هست ؟کدام زبان برنامه نویسی بهتر است؟یا حق

  2. #2

    نقل قول: دیکشنری کامپیوتری

    یه دیکشنری ساده اگر بخوای بنویس
    اول این که زبانش هیچ فرقی نداره با همه میتونی بنویسی
    دوم هم این که تو سی شارپ ساده ترین حالت اینجوریه

    Dictionary<string, string> mydic = new Dictionary<string, string>();
    //برای اضافه کردن لغت
    mydic.Add("loghat", "mane");
    //برای پیدا کردن معنی
    string mane = mydic["loghat"];

  3. #3

    نقل قول: دیکشنری کامپیوتری

    سلام متشکر بابت راهنمایتان ولی من دیکشنری این طوری که شما فرمودید نیست مثلا به فارسی مینویسیم امپریالیسم بعد توضیحات مربوط به آن نمایش داده میشود یعنی یک نوع دائره المعارف سیاسی اجتمائی است باز هم همان روش را پیشنهاد میکنید؟

  4. #4

    نقل قول: دیکشنری کامپیوتری

    نقل قول نوشته شده توسط elahiyat مشاهده تاپیک
    سلام متشکر بابت راهنمایتان ولی من دیکشنری این طوری که شما فرمودید نیست مثلا به فارسی مینویسیم امپریالیسم بعد توضیحات مربوط به آن نمایش داده میشود یعنی یک نوع دائره المعارف سیاسی اجتمائی است باز هم همان روش را پیشنهاد میکنید؟
    روند اصلی کار همینجوریه دیگه
    داریم الان رشته میگیریم تو دیکشنری
    رشته میتونه یه لغت باشه میتونه جمله باشه
    دیکشنری را میتونی حتی حالت هاش را تغییر بدی
    که کلید مثلا رشته باشه و مقدار ارایه یا هرچی خودت بخوای دیگه...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: دیکشنری کامپیوتری

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    روند اصلی کار همینجوریه دیگه
    داریم الان رشته میگیریم تو دیکشنری
    رشته میتونه یه لغت باشه میتونه جمله باشه
    دیکشنری را میتونی حتی حالت هاش را تغییر بدی
    که کلید مثلا رشته باشه و مقدار ارایه یا هرچی خودت بخوای دیگه...
    سلام
    بهترین روش اینکه از روش شاخص یا چند سطحی استفاده کنی که اصولا برای همین منظور طراحی شده
    و یا از لیست استفاده کنی که حاوی کلمه و ترجمه و توضیحات هستش و بعد براساس کلمه وارد شده فیلترش کن

    اگه نام کلاس Search_Word و لیست هم ListWords باشه




    ICollectionView collectionView = CollectionViewSource.GetDefaultView(ListWords);

    if (String.IsNullOrEmpty(MyText))
    collectionView.Filter = null;

    else
    {
    collectionView.Filter = objct =>
    {
    Search_Word item = (Search_Word)objct;

    bool result =
    item.PersianWord.Contains(MyText, StringComparison.OrdinalIgnoreCase)
    }


    آخرین ویرایش به وسیله alireza264 : چهارشنبه 03 تیر 1394 در 12:35 عصر

تاپیک های مشابه

  1. میزبانی ( راه اندازی ) سایت روی یه کامپیوتری با ip ثابت
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 27 بهمن 1382, 00:43 صبح
  2. حملات کامپیوتری اقتصاد شرکت‌‌های آمریکایی را از بین برده است
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1382, 06:03 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •