نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساخت کانکشن با DotRas

  1. #1

    ساخت کانکشن با DotRas

    با سلام.
    چطور میشه با استفاده از DotRas و باز کردن فایل pbk ( فکر کنم با pbk.open) نرم افزاری رو ساخت که فایل PBK رو باز کنه و با username و password که در Textbox ها نوشته شده ، به و| ، پ|، ن کانکشت شه؟

  2. #2

    نقل قول: ساخت کانکشن با DotRas

    دوستان منم در همین مورد مشکل دارم کسی بلد نیست؟

  3. #3

    نقل قول: ساخت کانکشن با DotRas

    من یه کلاس یه مدت پیش تو نت پیدا کرده بودم یکم تغییرش دادم واسه کار خودم اینه کلاس کلا5-6 خطش عوض شده یکم option های کانکشنو عوض کردم میتونین خودتون تغییر بدین به نسبت کارتون اوکی میشه

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.Diagnostics;
    using DotRas;
    using System.Text.RegularExpressions;
    namespace Smart***
    {
    public class ***Manager
    {
    // The system path C:\windows\system32\
    private static string WinDir = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.System) + @"\";
    // rasdial.exe
    private static string RasDialFileName = "rasdial.exe";
    // *** path C:\windows\system32\rasdial.exe
    private static string ***PROCESS = WinDir + RasDialFileName;
    // *** address
    public string IPToPing { get; set; }
    // The *** name
    public string ***Name { get; set; }
    // *** user name
    public string UserName { get; set; }
    // *** password
    public string PassWord { get; set; }

    public ***Manager()
    {
    }
    /// <summary>
    /// Parameterized constructor
    /// </summary>
    /// <param name="_***IP"></param>
    /// <param name="_***Name"></param>
    /// <param name="_userName"></param>
    /// <param name="_passWord"></param>
    public ***Manager(string _***IP, string _***Name, string _userName, string _passWord)
    {
    this.IPToPing = _***IP;
    this.***Name = _***Name;
    this.UserName = _userName;
    this.PassWord = _passWord;
    }
    /// <summary>
    /// Try to connect to the *** (default ***)
    /// </summary>
    /// <returns></returns>
    public void TryConnect***()
    {
    this.TryConnect***(this.***Name, this.UserName, this.PassWord);
    }
    /// <summary>
    /// Try to disconnect (default ***)
    /// </summary>
    /// <returns></returns>
    public void TryDisConnect***()
    {
    this.TryDisConnect***(this.***Name);
    }
    /// <summary>
    /// Create or update the connection a default ***
    /// </summary>
    public void CreateOrUpdate***()
    {
    this.CreateOrUpdate***(this.***Name, this.IPToPing);
    }
    /// <summary>
    /// Try to delete the connection (default ***)
    /// </summary>
    /// <returns></returns>
    public void TryDelete***()
    {
    this.TryDelete***(this.***Name);
    }
    /// <summary>
    /// Try to connect to the *** (designated *** name, username, password)
    /// </summary>
    /// <returns></returns>
    public void TryConnect***(string conn***Name, string connUserName, string connPassWord)
    {
    try
    {

    string args = string.Format(@"""{0}"" {1} {2}", conn***Name, connUserName, connPassWord);
    ProcessStartInfo myProcess = new ProcessStartInfo(***PROCESS, args);
    myProcess.CreateNoWindow = true;
    myProcess.UseShellExecute = false;
    Process.Start(myProcess);
    }
    catch (Exception Ex)
    {
    Debug.Assert(false, Ex.ToString());
    }
    }
    /// <summary>
    /// Try to disconnect *** (designated *** name)
    /// </summary>
    /// <returns></returns>
    public void TryDisConnect***(string disConn***Name)
    {
    try
    {
    string args = string.Format(@"""{0}"" /d", disConn***Name);
    ProcessStartInfo myProcess = new ProcessStartInfo(***PROCESS, args);
    myProcess.CreateNoWindow = true;
    myProcess.UseShellExecute = false;
    Process.Start(myProcess);

    }
    catch (Exception Ex)
    {
    Debug.Assert(false, Ex.ToString());
    }
    }
    /// <summary>
    /// To create or update a connection to the *** (designated *** name, and IP)
    /// </summary>
    public void CreateOrUpdate***(string update***name, string update***ip)
    {
    RasDialer dialer = new RasDialer();
    RasPhoneBook allUsersPhoneBook = new RasPhoneBook();
    allUsersPhoneBook.Open();
    // If you have the name *** already exists, then the update to the *** server address
    if (allUsersPhoneBook.Entries.Contains(update***name) )
    {
    allUsersPhoneBook.Entries[update***name].PhoneNumber = update***ip;
    // Regardless of whether the current *** connection, update always server address success, if you are connected, you need to restart *** to play
    allUsersPhoneBook.Entries[update***name].Options.RequireEncryptedPassword = false;
    allUsersPhoneBook.Entries[update***name].Update();
    }
    // Create a new ***
    else
    {
    RasEntry entry = RasEntry.Create***Entry(update***name, update***ip, Ras***Strategy.PptpFirst, RasDevice.GetDeviceByName("(PPTP)", RasDeviceType.***));
    allUsersPhoneBook.Entries.Add(entry);
    dialer.EntryName = update***name;
    dialer.PhoneBookPath = RasPhoneBook.GetPhoneBookPath(RasPhoneBookType.All Users);
    }
    allUsersPhoneBook.Entries[update***name].EncryptionType = DotRas.RasEncryptionType.Optional;
    allUsersPhoneBook.Entries[update***name].Options.RequireEncryptedPassword = false;
    allUsersPhoneBook.Entries[update***name].Update();
    }
    /// <summary>
    /// Delete the specified name ***
    /// If *** is running, as will be deleted in the phone book, but not be disconnected, so, it is best to disconnect, then delete operation
    /// </summary>
    /// <param name="del***Name"></param>
    public void TryDelete***(string del***Name)
    {
    RasDialer dialer = new RasDialer();
    RasPhoneBook allUsersPhoneBook = new RasPhoneBook();
    allUsersPhoneBook.Open();
    if (allUsersPhoneBook.Entries.Contains(del***Name))
    {
    allUsersPhoneBook.Entries.Remove(del***Name);
    }
    }
    /// <summary>
    /// Gets the name of the *** is connected to the current
    /// </summary>
    public List<string> GetCurrentConnecting***Names()
    {
    List<string> Connecting***List = new List<string>();
    Process proIP = new Process();
    proIP.StartInfo.FileName = "cmd.exe ";
    proIP.StartInfo.UseShellExecute = false;
    proIP.StartInfo.RedirectStandardInput = true;
    proIP.StartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    proIP.StartInfo.RedirectStandardError = true;
    proIP.StartInfo.CreateNoWindow = true;//Don't show the CMD window
    proIP.Start();
    proIP.StandardInput.WriteLine(RasDialFileName);
    proIP.StandardInput.WriteLine("exit");
    // Command line operation results
    string strResult = proIP.StandardOutput.ReadToEnd();
    proIP.Close();
    // Using the regular expression matching command line results, only the simplified Chinese system Oh^_^
    Regex regger = new Regex("(?<=Successfully connected to \r\n) (.*\n) * (? = command completed)", RegexOptions.Multiline);
    // If the match, that are connected to the ***
    if (regger.IsMatch(strResult))
    {
    string[] list = regger.Match(strResult).Value.ToString().Split('\n ');
    for (int index = 0; index < list.Length; index++)
    {
    if (list[index] != string.Empty)
    Connecting***List.Add(list[index].Replace("\r", ""));
    }
    }
    // There is no connection ***, directly returns an empty List<string>
    return Connecting***List;
    }
    }
    }

    سایت autofilter داره هرجا *** دیدین خود سایت کلمه ی V/\P\/N رو فیلتر کرده هرجا دیدین *** هست این سه حرفو بزارین
    آخرین ویرایش به وسیله aliagamon : پنج شنبه 04 تیر 1394 در 12:05 عصر

  4. #4

    نقل قول: ساخت کانکشن با DotRas

    ممنون از راهنمایی ، اما این با استفاده از rasdial هست.

  5. #5

    نقل قول: ساخت کانکشن با DotRas

    آقا کسی بلد نیست؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت کانکشن ***
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 21:37 عصر
  2. ساخت کانکشن Dial Up
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 21:50 عصر
  3. نحوه ساخت کانکشن *** در لینوکس
    نوشته شده توسط kia1349 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 07:54 صبح
  4. ساخت کانکشن اینترنت و برقراری ارتباط
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 21:54 عصر
  5. ساخت کانکشن استرینگ در webconfig
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 31 فروردین 1386, 12:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •