نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در فراخوانی یک کلاس در معماری سه لایه

  1. #1

    مشکل در فراخوانی یک کلاس در معماری سه لایه

    سلام
    من روی یک برنامه با روش معماری سه لایه دارم کار می کنم به چند تا مشکل برخوردم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    من داخل solution برنامه یک MyProgram.BL تعریف کردم و داخل این بخش چند تا کلاس به نام mainclass, helpclass ایجاد کردم .
    مشکل اینه که وقتی این کلاس ها رو مستقیم داخل solution ایجاد می کردم راحت داخل فرم ها به صورت mainclass m=new main class صداش می زدم ولی الان داخل فرم ها کلاس های تعریف شده داخل MyProgram.BL رو نمیشناسه باید چه کار کنم


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: مشکل در فراخوانی یک کلاس در معماری سه لایه

    سلام در MyProgram.BL کلاس ها رو public تعریف کنید تا تو سلوشن اصلی ببینید
    namespace MyProgram.BL
    {



    public class helpclass
    {}

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در فراخوانی کلاس ها
    نوشته شده توسط mahdi101 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1392, 02:54 صبح
  2. مبتدی: مشکل در فراخوانی متغیر فایل اینکلود شده در کلاس
    نوشته شده توسط poozhan در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1392, 13:42 عصر
  3. آموزش: مبتدی-نحوه استفاده از کلاس accessLayer ( معماری چند لایه) در پروژه
    نوشته شده توسط hamed_hossani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 15:43 عصر
  4. حرفه ای: مشکل در فراخوانی متد EnumKey از کلاس StdRegProv
    نوشته شده توسط devil00x در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 19:23 عصر
  5. مشکل با فراخوانی کلاس در پوشه های پائین تر روت با usebean
    نوشته شده توسط mati_suni در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 17:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •