نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تایپ فقط فارسی در سلول datagridview

  1. #1

    تایپ فقط فارسی در سلول datagridview

    چطور ميشه به سلول ديتاگريدويو فهموند كه فقط داخلش فارسي تايپ بشه؟!!
    ببخشيد عنوان را نشد ويرايش كنم اشتب زدم

  2. #2

    نقل قول: تایپ فقط فارسی در سلول datagridview

    دوست عزیر در خاصیت keypress می تونید چک کنید که ورودی فقط فارسی باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: تایپ فقط فارسی در سلول datagridview

    Control cntObject;        
    private static void myTextKeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    char keyChar = e.KeyChar;
    if (!(keyChar < 90 || keyChar > 122))
    {
    e.Handled = true;
    }
    }
    private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.Rows[row].Cells[1].Selected)
    {
    e.Control.KeyPress += new KeyPressEventHandler(myTextKeyPress);
    cntObject = e.Control;
    cntObject.KeyPress += myTextKeyPress;
    }
    }


    private void textBoxMetod()
    {
    System.Windows.Forms.TextBox myText = new System.Windows.Forms.TextBox();
    this.Controls.Add(myText);
    }
    int row;
    private void dataGridView1_RowEnter(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    row = e.RowIndex;
    }



  4. #4

    نقل قول: تایپ فقط فارسی در سلول datagridview

    با تشكر از اساتيد
    به این صورت تکمیلش کردم فقط اگر یک توضیحی در مورد رویداد EditingControlShowing بدهید و بگید در اموزش شی گرایی کجای ان مربوط میشه ممنون می شم.کجای شی گرایی در مورد استفاده دو رویداد هم زمان صحبت شده برای درک بهتر کجا را باید مطالعه کنم؟!!!! با تشکر فراوان

     private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)        {
    e.Control.KeyPress -= new KeyPressEventHandler(dataGridView1_KeyPress);
    if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 1) //Desired Column
    {
    TextBox tb = e.Control as TextBox;
    if (tb != null)
    {
    tb.KeyPress += new KeyPressEventHandler(dataGridView1_KeyPress);
    }
    }
    if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 2) //Desired Column
    {
    TextBox tb = e.Control as TextBox;
    if (tb != null)
    {
    tb.KeyPress += new KeyPressEventHandler(dataGridView1_KeyPress);
    }
    }
    }


    private void dataGridView1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 1)
    {
    if ((e.KeyChar >= 'آ' && e.KeyChar <= 'ي'))
    {
    e.Handled = true;///حروف انگليسي ممنوع
    MessageBox.Show("لطفا فقط انگليسي");

    }
    }
    //
    if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 2)
    {
    if ((e.KeyChar >= 'a' && e.KeyChar <= 'z') || (e.KeyChar >= 'A' && e.KeyChar <= 'Z'))
    {
    e.Handled = true;///حروف انگليسي ممنوع
    MessageBox.Show("لطفا فقط فارسي");

    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله sabz12 : شنبه 06 تیر 1394 در 10:25 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 14:20 عصر
  2. سوال: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه؟
    نوشته شده توسط mahnaz_tbe در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 10:57 صبح
  3. سوال: تایپ فقط فارسی در textbox
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 18:06 عصر
  4. سوال: تایپ فقط به صورت لاتین یا فارسی در تکست باکس
    نوشته شده توسط anp2001 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 شهریور 1387, 01:22 صبح
  5. چگونه میتوان در فرم فقط فارسی تایپ کرد
    نوشته شده توسط reza_N در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 اسفند 1386, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •