نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عدم لود شدن مجدد فرم در سی شارپ

  1. #1

    عدم لود شدن مجدد فرم در سی شارپ

    سلام دوستان
    من میخوام وقتیکه برنامه لود شده و کاربر مجدد اون رو خواست لود کنه پیام داده بشه که برنامه در حال اجراست و دوباره فرم دیگری از برنامه را باز نکنه
    یعنی در هر سیستمی کلا یکبار فرم لود شده و قابل نمایش باشه
    متشکرم اگر راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: عدم لود شدن مجدد فرم در سی شارپ


    bool result;
    Mutex mutex = new Mutex(true, Application.ProductName, out result);
    if (!result)
    {
    MessageBox.Show("نسخه ای برنامه در حال اجرا می باشد.", "نخ میوتکس", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    Environment.Exit(0);
    }

  3. #3

    نقل قول: عدم لود شدن مجدد فرم در سی شارپ

    دوست عزیز
    این کد را در اونت اکتیو و لود فرم نوشتم ولی جواب نمیده

  4. #4

    نقل قول: عدم لود شدن مجدد فرم در سی شارپ

    در اکتیو باعث شد که اصلا به هیچ عنوان دیگه از برنامه خارج نمیشه و باید ریست کنم

  5. #5

    نقل قول: عدم لود شدن مجدد فرم در سی شارپ

    باید در کلاس Program و در متد Main مینوشتی.

  6. #6

    نقل قول: عدم لود شدن مجدد فرم در سی شارپ

    سیستم را ریست کردم هنوز هم خارج نشده و مرتب خطای میزنه که برنامه درحال اجراست
    چکارش کنم؟ که خارج بشه

  7. #7

    نقل قول: عدم لود شدن مجدد فرم در سی شارپ

    دوست عزیز حالا چرا بعد از بستن برنامه باز هم این پیام را میده ؟اون قضیه را درستش کردم ولی الان وقتی که برنامه را میخوام خارج بشم باز هم بعد از خارج شدن پیام را میده
    چکارش کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش پیغام روی فرم بدون لود شدن مجدد آن
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 16:07 عصر
  2. سوال: ثبت اطلاعات و خالي شدن مجدد فرم
    نوشته شده توسط saeed razaee در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 08:43 صبح
  3. چگونگی مخفی شدن و نمایان شدن مجدد فرم
    نوشته شده توسط iranigirl1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 10:42 صبح
  4. پخش صدا در هنگام لود شدن یک فرم
    نوشته شده توسط javan_irani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 تیر 1386, 16:50 عصر
  5. لود شدن دوباره فرم در همان فرم
    نوشته شده توسط poya011 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •