نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Call to undefined function sqlsrv_connect()

  1. #1

    Call to undefined function sqlsrv_connect()

    سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز
    من می خوام با php به دیتابیس sql server متصل بشم
    تا اونجا که من می دونم به وسیله دو extension - mssql and sqlsrv می تونیم این کارو انجام بدیم و از توابع هر کدوم از اونها استفاده کنیم.
    بنده هر دو extension استفاده کردم و از php.ini اونها رو فعال کردم و تیک اونها در منو extension هم خورده بود ولی مشخصات اون در php_info() نبود و برای هر کدام خطای تعریف نشده می داد.
    نکته که در زمان استفاده از mssql ، اون یکی دیگه یعنی extension sqlsrv رو غیره فعال می کردم و همینطور بلعکس ولی بازم برای هر دو روش خطای تعریف نشده می ده.
    اطلاعات سرور
    php : 5.4.12.
    wampserver : 2.4
    اطلاعات سیستم
    windows 8 64-bit
    نا گفته نماند dll هایی که دانلود کردم هم درایور های نسخه 3.2 ماکروسافت بوده از لینک زیر
    https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=20098
    نکته : با توجه به اینکه نسخه php بنده 5.4.12 بود من از درایور زیر استفاده کردم

    extension=php_pdo_sqlsrv_54_ts.dll
    extension=php_sqlsrv_54_ts.dll

    ممنون می شم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: Call to undefined function sqlsrv_connect()

    شما فایل SQLSRV32.EXE را اجرا کرده اید ؟ یا دستی dll ها را نصب می کنید ؟

    زمانی که اجرا کنید یک پرامت باز میشه و از شما میخواهد که آدرس دایرکتوری اکستنشن های PHP را وارد کنید و بعد اش فایل SQLSRV32_Readme.htm را بخوانید. یا اینجا بگذارید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: Call to undefined function sqlsrv_connect()

    تابع هایش برای من بارگذاری شد.

    var_dump(function_exists('sqlsrv_connect'));


    البته PHP من ورژن اش 6 بود.

    extension=php_sqlsrv_56_ts.dll

    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...ql.105%29.aspx
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...ql.105%29.aspx

  4. #4

    نقل قول: Call to undefined function sqlsrv_connect()

    من تمام مراحل رو بارها به دقت و با روش های مختلف انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم و نهایتاً با راهنمایی یکی از دوستان wamp server 32bit رو نصب کردم و به راحتی جواب گرفتم.
    http://forum.iranphp.org/Thread-Call...sqlsrv-connect

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: Call to undefined function sqlsrv_connect()

    اینجا مفصل توضیح دادم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل: Fatal error: Call to undefined function pdf_open()
    نوشته شده توسط aminking2005 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 15:36 عصر
  2. سوال: ()Call to undefined function mysql_connect
    نوشته شده توسط woeful در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 13:37 عصر
  3. Fatal error: Call to undefined function mysql_connect()
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 09:10 صبح
  4. Fatal error: Call to undefined function mysql_connect()
    نوشته شده توسط bahrami در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1384, 03:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •