نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در اجرای حلقه

  1. #1

    مشکل در اجرای حلقه

      int[] cite = new int[m];
    int count = 0;
    MessageBox.Show("cite:");
    for (int i1 = 0; i1< m; i1++)
    {
    MessageBox.Show("cite:" + i1);


    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    //MessageBox.Show("cite:" + i);
    if (Anbar[i].clientlist[i] == 0)
    {
    count++;
    }
    if (count == n)
    {
    cite[i] = 0;
    MessageBox.Show(cite[i].ToString());


    }
    else
    {
    cite[i] = 1;
    MessageBox.Show(cite[i].ToString());
    }
    } break;
    }

    سلام من میخوام که در حلقه دوم اگر شرط اول برقرار بود ولی شرط دوم برقرار نبود یکی به i اضافه شود اما در این کد به جای اینکه به i اضافه کنه شرط else رو بررسی میکنه.چیکار کنم که این اتفاق نیفته؟با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: مشکل در اجرای حلقه

    سلام قسمت if رو اینجور تغییر بده

    if (Anbar[i].clientlist[i] == 0 && count != n )
    {
    count++;
    }
    else if (count == n)
    {
    cite[i] = 0;
    MessageBox.Show(cite[i].ToString());


    }
    else
    {
    cite[i] = 1;
    MessageBox.Show(cite[i].ToString());
    }

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در اجرای حلقه

    یه دستور توی for وجود داره باعنوان continue که هر موقع فراخوانی بشه یه واحد به متغیر شمارنده اضافه می کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: مشکل در اجرای حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط m_zarie مشاهده تاپیک
    سلام من میخوام که در حلقه دوم اگر شرط اول برقرار بود ولی شرط دوم برقرار نبود یکی به i اضافه شود اما در این کد به جای اینکه به i اضافه کنه شرط else رو بررسی میکنه.چیکار کنم که این اتفاق نیفته؟با تشکر
    کد alireza264 بنظرم همون چیزیه که میخوای ، هر دو شرط رو هم تو یه if بزارین

    اگه میخوای شرط برقرار نباشه --> از =! استفاده کنید ...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای این حلقه ساده ؟
    نوشته شده توسط Mosafers در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1392, 21:55 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 09:45 صبح
  3. سوال: مشکل در اجرای حلقه for
    نوشته شده توسط mohammad-seifi در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 22:38 عصر
  4. سوال: مشکل در اجرای حلقه ها
    نوشته شده توسط Agha30NA در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 23:18 عصر
  5. مشکل در اجرای برنامه در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •