نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جستجو در فایل XML

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    جستجو در فایل XML

    سلام
    من سایت رو زیرو کردن نتونستم مطلب مورد نظرم رو پیدا کنم
    طبق این عکس
    xml.jpg
    میخوام کاربر عددی رو وارد کرد بگرده ببینه مقدار در فایل موجود هست یا نه فیلد id

  2. #2

    نقل قول: جستجو در فایل XML

    یکی از راهها اینه که شما فایل xml را باز کرده و کل فایل را بخوانید و داده هایش را بریزید داخل یک آرایه یا arrayList و حالا میتوانید جستجو را در آن آرایه انجام دهید

    ویا اینکه حتما لازم نیست داده هایی که از فایل میخوانید در آرایه ذخیره کنید هر آیتمی که از فایل میخوانید همون موقع آنرا با مقدار مورد جستجو مقایسه کنید

    برای خواندن فایل xml میتوانید از لینکها زیر کمک بگیرید
    http://csharp.net-informations.com/x...o-read-xml.htm
    http://stackoverflow.com/questions/6...-xml-file-in-c
    http://www.codeproject.com/Articles/...file-using-NET

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: جستجو در فایل XML

    ممنوم از دوست عزیز
    من چیزی حالیم نمیشه از صفحه های باید
    نیاز دارم کسی برام توضیح بده
    فیلم اموزشی سراغ ندارید
    هست توی نت ولی لاتینه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    نقل قول: جستجو در فایل XML

    سوال رو خوب نفهمیدم
    واضح تر توضیح میدی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: جستجو در فایل XML

    سلام
    طبق این عکس
    sss.jpg
    من فیلدی به نام id دارم
    که زمانی که در تکس مربوط اگر مقداری رو وارد کرد
    اگر این مقدار در مقدار فیلد id وجود داشته باشه خطا بده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: جستجو در فایل XML

    سلام
    من اینطوری تونستم سرچ رو انجام بدم آیا درسته




    System.Xml.XmlDocument doc = new System.Xml.XmlDocument();
    doc.Load("database.xml");
    var list = doc.GetElementsByTagName("id");
    foreach (System.Xml.XmlElement item in list)
    {
    if (item.InnerText == Simulate.Val(TextBox1.Text).ToString())
    {
    MessageBox.Show("شماره رکورد تکراری");
    }
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    نقل قول: جستجو در فایل XML

    اینو یه نگاه بنداز:
    فکر کنم همونیه که میخای
    http://setfa.net/images/hzxg7j9dj3duipfbaj8v.zip

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: جستجو در فایل XML

    سلام
    خوب من با این کد میام زمانی که شماره ردیف رو وارد میکنم اطلاعات رو نمایش میده ولی
    مثلا شماره 1 رو وارد میکنم میاد ردیف شماره 2 نشوننمیده
    مقدار ورودی رو -1 هم میکنم باز ردیف شماره 1 رو برای من نمایش نمیده
     XmlDocument doc = new XmlDocument();   
    doc.Load("database.xml");
    XmlNode node = doc.DocumentElement.SelectSingleNode("/picbank");
    foreach (XmlNode n in node)
    {
    if (n.ChildNodes[0].InnerText.Contains(TextBox5.Text))
    {
    //MessageBox.Show("ERR")
    TextBox1.Text = Convert.ToInt32(doc.GetElementsByTagName("id")[n.ChildNodes[0].InnerText].InnerText).ToString();
    TextBox2.Text = doc.GetElementsByTagName("name")[n.ChildNodes[0].InnerText].InnerText;
    TextBox3.Text = doc.GetElementsByTagName("famile")[n.ChildNodes[0].InnerText].InnerText;
    TextBox4.Text = doc.GetElementsByTagName("masir")[n.ChildNodes[0].InnerText].InnerText;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله systam : جمعه 12 تیر 1394 در 02:26 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: جستجو در فایل XML

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    خوب من با این کد میام زمانی که شماره ردیف رو وارد میکنم اطلاعات رو نمایش میده ولی
    مثلا شماره 1 رو وارد میکنم میاد ردیف شماره دو وارد میکنه مقدار ورودی رو -1 هم میکنم باز ردیف شماره 1 رو برای من نمایش نمیده
     XmlDocument doc = new XmlDocument();        doc.Load("database.xml");
    XmlNode node = doc.DocumentElement.SelectSingleNode("/picbank");
    foreach (XmlNode n in node)
    {
    if (n.ChildNodes[0].InnerText.Contains(TextBox5.Text))
    {
    //MessageBox.Show("ERR")
    TextBox1.Text = Convert.ToInt32(doc.GetElementsByTagName("id")[n.ChildNodes[0].InnerText].InnerText).ToString();
    TextBox2.Text = doc.GetElementsByTagName("name")[n.ChildNodes[0].InnerText].InnerText;
    TextBox3.Text = doc.GetElementsByTagName("famile")[n.ChildNodes[0].InnerText].InnerText;
    TextBox4.Text = doc.GetElementsByTagName("masir")[n.ChildNodes[0].InnerText].InnerText;
    }
    }
    حالا لازم نیست حتما روی این مسئله پافشاری کنین .................................بجاش می تونین از دیتاست اتفاده کنین چه همه کارها رو آسون می کنه
    واگه زیاد می خوای شیک و مجلسی باشه از linq to xml استفاده کن

    XElement mainItem = doc.Descendants("MainItem")
    .Where(mi => mi.Attribute("ID").Value == "2")
    .FirstOrDefault();

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: جستجو در فایل XML

    سلام استاد
    دمت گرم همون دیتا ست خیلی بهتره و سریع تر کار میکنه و شیک مجلسی میشه
           DataSet ds = new DataSet(); 
    DataView dv = null;
    ds.ReadXml("database.xml");
    dv = new DataView(ds.Tables[0]);
    dv.Sort = "id";
    int index = dv.Find(TextBox5.Text);
    if (index == -1)
    {
    MessageBox.Show("شماره ردیف تکراری");
    }
    else
    {
    TextBox1.Text = dv[index]["id"].ToString();
    TextBox2.Text = dv[index]["name"].ToString();
    TextBox3.Text = dv[index]["famile"].ToString();
    TextBox4.Text = dv[index]["masir"].ToString();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو در فایل Xml
    نوشته شده توسط pad_kay در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1393, 01:16 صبح
  2. سوال: جستجو در فایل xml و ریختن آیتم پیدا شده در listbox (کد)
    نوشته شده توسط samadblaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 20:30 عصر
  3. سوال: جستجو در فایل XMl توسط وب سرویس
    نوشته شده توسط pear64 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 شهریور 1391, 16:16 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1390, 18:45 عصر
  5. جستجو در فایل xml
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 10:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •