نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کد فقط یکبار اجرا بشه

  1. #1

    کد فقط یکبار اجرا بشه

    درود دوستان
    من یه خط کد دارم که میحوام فقط یکبار اجرا بشه البته توی تالار رو هم گشتم ولی چیزه خاصی دستگیرم نشد
    ممنون از کمک دوستان

  2. #2

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    سلام
    دوست عزیز،سوالتون خعلی گنگه!یعنی چی یکبار اجرا بشه؟؟؟؟؟مگه کدهای ی برنامه چندبار اجرا میشن؟!!
    دقیق تر توضیح بدین خواهشن...

  3. #3

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    مهندس من تو فرم لودم یه کد دارم که میخوام از این کد یه قسمتش فقط یکبار اجرا بشه (فرم ممکنه چندین بار لود بشه)

  4. #4

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    خب ی متغیر boolتعریف کنید،حالا اون تیکه کد رو داخل یک if بزارین که اون متغییرو چک کنه،اگر true بود کد اجرا میشه،بعد کد خودتون هم
    (داخل if) مقدار متغیر رو false کنید.

  5. #5

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    کلاس های Singleton: کلاسی هایی هستند که فقط یک نمونه از آنها در سرتاسر برنامه وجود دارد؟
    آیا چنین موردی بکار شما می آید؟
    راهکار دیگری هم وجود دارد که پیاده سازی ساده تری دارد. متغیرهای استاتیک مربوط به نوع هستند نه شی. همچنین میدانیم که این نوع متغیر ها یک نمونه بیشتر ندارند(از هز نوع یا کلاس فقط یکی وجود دارد ولی اشیاء بی نهایت میتوانند داشته باشند) و در تمام اشیاء قابل دسترسی هم هستند.
    پس باید یک متغیر static در کلاس(فرم) مد نظر قرار بدین که اگه مثلاً false بود توی فرم لود چک بشه و کدهای لود اجرا بشن و در پایان لود اطلاعات این متغیر باید مقدار نقیض(true) بگیرد تا در دفعات بعدی مانع اجرا بشه. در حقیقت این متغیر یک پرچم خواهد بود برای اجازه اجرای دستورات:

    private static bool _is_loaded= false;

    private void formN_load(object sender, EventArgs e)
    {
    if(!_is_loaded)
    {
    label1.Text="";
    .
    .
    _is_loaded= true
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    ایول مهندس چه پیشنهاد جالبی از رمیکس و احسان عزیز کمال تشکر رو دارم

  7. #7

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    دوستان متاسفانه هر بار که فرم لود میشه کد اجرا میشه.....!

  8. #8

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    فرمتون رو چطوری لود میکنین؟! مصلن فرم بسته میشه و دوباره بازش میکنید؟
    متغیر رو سراسری تعریف کنید باید درست شه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    Post نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    راهی که دوستان گفتن واسه رویداد دکمه جواب میده ولی واسه فرم لود نه...
    هر بار که فرم بسته بشه همه ی متغیر ها حذف میشن!

    راه حل کار شما:
    در فرم لود چک میکنی فایلی به نام مثلا tst.txt در کنار برنامه وجود داره یا نه
    اگه فایل وجود نداشت :
    برنامه تا حالا اجرا نشده. پس فایل رو میسازی
    اگه فایل وجود داشت:
    برنامه حداقل یه بار اجرا شده.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    سلام هر چند روش دوست گرامی RmeXXXXXXXXX کاملا درسته اما اگه کار نکرد ار یک کلاس Static استفاده کن


    public static class MyClass
    {
    public static _is_loaded= false;
    }

    .
    .
    .
    .



    private void formN_load(object sender, EventArgs e)
    {
    if(!MyClass._is_loaded)
    {
    label1.Text="";
    .
    .
    MyClass._is_loaded= true
    }
    }


  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    نقل قول نوشته شده توسط alireza264 مشاهده تاپیک
    سلام هر چند روش دوست گرامی RmeXXXXXXXXX کاملا درسته اما اگه کار نکرد ار یک کلاس Static استفاده کن


    public static class MyClass
    {
    public static _is_loaded= false;
    }

    .
    .
    .
    .



    private void formN_load(object sender, EventArgs e)
    {
    if(!MyClass._is_loaded)
    {
    label1.Text="";
    .
    .
    MyClass._is_loaded= true
    }
    }

    این کدی که نوشتی همیشه اجرا میشه
    چرا؟
    چون فقط یک بار فرم لود اجرا میشه
    از طرفی وقتی برنامه بسته بشه همه ی متغیر هایی که توی برنامه گرفتی از جمله متغیر استاتیک کلاس حذف میشن و با لود دوباره ی فرم دوباره متغیر is_loadad مقدار دهی اولیه میشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    سلام
    خیر دوست گرامی لطفا کلاس ها و اشیا Static رو مطالعه بفرمایید

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    نقل قول نوشته شده توسط alireza264 مشاهده تاپیک
    سلام
    خیر دوست گرامی لطفا کلاس ها و اشیا Static رو مطالعه بفرمایید
    متغیر با کلاس حافظه استاتیک در طول اجرای برنامه فقط یک بار مقدار میگیره.
    ولی حواستون باشه درسته که کلاس حافظه استاتیکه ولی متغیره یعنی اگه برنامه بسته شد این از بین میره و با اجرای دوباره ی برنامه ادرس این متغیر دیگه ادرس قبلی نیست! یعنی مقدارش عوض میشه طبق مقدار دهی اولیه که کردین دوباره مقدار میگیره!
    ولی فایل اینجوری نیست. شما صد بار هم که کامپیوتر رو ری استارت کنی هنوزم توی حافظه هست و از بین نمیره.

    البته واسه کار ایشون ریجیستری هم جواب میداد ولی یذره پیچیده تر میشد ...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    سلام دوست گرامی
    خواسته titipop1 اینه : مهندس من تو فرم لودم یه کد دارم که میخوام از این کد یه قسمتش فقط یکبار اجرا بشه (فرم ممکنه چندین بار لود بشه)




    اگه منظور فقط یه بار اجرا در اولین لود برنامه پس از نصب برنامه هستش حق با شماست باید درفایل نوشته بشه
    آخرین ویرایش به وسیله alireza264 : دوشنبه 08 تیر 1394 در 03:26 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    نقل قول: کد فقط یکبار اجرا بشه

    نقل قول نوشته شده توسط alireza264 مشاهده تاپیک
    سلام دوست گرامی
    خواسته ehsan7007 اینه : مهندس من تو فرم لودم یه کد دارم که میخوام از این کد یه قسمتش فقط یکبار اجرا بشه (فرم ممکنه چندین بار لود بشه)
    و اگه منظورتون اجرا فقط یک نمونه از برنامه هستش از Mutex بهتره استفاده بشه اما اگه منظور فقط یه بار اجرا در اولین لود برنامه پس از نصب برنامه هستش حق با شماست
    شما یه بار تایپیک رو از اول بخون:)

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: دستور while فقط یکبار اجرا بشه
    نوشته شده توسط chaown در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 17:01 عصر
  2. کد ایجکسم فقط یکبار اجرا میشه؟
    نوشته شده توسط Sh_ziyaee در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 19:11 عصر
  3. چطور تایمرم فقط یکبار اجرا شود؟
    نوشته شده توسط Zarghami_A در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 13:46 عصر
  4. می خوام برنامه در آن واحد فقط یکبار اجرا بشه
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1384, 13:33 عصر
  5. می خواهم اگر دو بار روی برنامه (exe)کلیک شد فقط یکبار اجرا گردد
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 05:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •