نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه اتصال به oracle در C#‎ بدون tnsnames

  1. #1

    Question نحوه اتصال به oracle در C#‎ بدون tnsnames

    سلام و خسته نباشید
    من میخوام به دیتابیس اوراکلم که توی سرور لینوکس هست وصل بشم.
    Connection String هایی که هست Client Side هستند که من مجبورم روی هر کلاینتی که میخوام برنامم اجرا بشه باید Oracle Client رو نصب کنم ، که این مشکل هست. بنابراین میخوام مستقیم به سرور وصل بشم به طوری که نیازی به نصب Oracle روی هر سیستم نباشه.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: نحوه اتصال به oracle در C#‎ بدون tnsnames

    با سلام

    ببخشید تاپیک مناسب و من پیدا نکردم
    میخواستم به بانک اوراکلم که "در سرور " نصب شده اتصال بدم در php که با ارور Fatal error: Call to undefined function oci_connect() مواجه میشم البته فایل php.ini رو هم درست کردم
    میخواستم ببینم باید اوراکل رو توی سیستم خودمم نصب کنم تا این مشکل حل بشه یا نه

    خواهشا کمک کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: نحوه اتصال به oracle در C#‎ بدون tnsnames

    نقل قول نوشته شده توسط anahid.goudarzi مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید
    من میخوام به دیتابیس اوراکلم که توی سرور لینوکس هست وصل بشم.
    Connection String هایی که هست Client Side هستند که من مجبورم روی هر کلاینتی که میخوام برنامم اجرا بشه باید Oracle Client رو نصب کنم ، که این مشکل هست. بنابراین میخوام مستقیم به سرور وصل بشم به طوری که نیازی به نصب Oracle روی هر سیستم نباشه.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با سلام

    اگر برنامه تان را هم بر روی سرور می نویسید حتما باید از اوراکل کلاینت استفاده کنید اما اگر برنامه محلی هست می توانید از پرووایدرهای معمولی مانند ODBC استفاده کنید و در مواردی مانند برنامه نویسی PHp می توانید از Instant Client هم استفاده کنید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: نحوه اتصال به oracle در C#‎ بدون tnsnames

    نقل قول نوشته شده توسط mosasad مشاهده تاپیک
    با سلام

    ببخشید تاپیک مناسب و من پیدا نکردم
    میخواستم به بانک اوراکلم که "در سرور " نصب شده اتصال بدم در php که با ارور Fatal error: Call to undefined function oci_connect() مواجه میشم البته فایل php.ini رو هم درست کردم
    میخواستم ببینم باید اوراکل رو توی سیستم خودمم نصب کنم تا این مشکل حل بشه یا نه

    خواهشا کمک کنید
    با سلام

    Instant client را نصب کنید مشکل حل می شود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار babila
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    293

    نقل قول: نحوه اتصال به oracle در C#‎ بدون tnsnames

    کتابخانه Oracle.ManagedDataAccess.dll رو هم می تونید استفاده کنید بدون نیاز به نصب اوراکل کلاینت یا هر پروایدر دیگه ای.
    کانکشن استرینگ اش هم به صورت ذیل می باشد.
    connection string="DATA SOURCE=192.168.1.1:1521/dbname;PASSWORD=123;USER ID=user;

  6. #6

    نقل قول: نحوه اتصال به oracle در C#‎ بدون tnsnames

    نقل قول نوشته شده توسط babila مشاهده تاپیک
    کتابخانه Oracle.ManagedDataAccess.dll رو هم می تونید استفاده کنید بدون نیاز به نصب اوراکل کلاینت یا هر پروایدر دیگه ای.
    کانکشن استرینگ اش هم به صورت ذیل می باشد.
    connection string="DATA SOURCE=192.168.1.1:1521/dbname;PASSWORD=123;USER ID=user;

    سلام. وقت بخیر. میشه در رابطه با این روش یکم بیشتر توضیج بدین ؟
    همین که using Oracle.DataAccess.Client بالای پروژه اضافه بشه کافیه یا کار دیگه ای هم باید کرد؟
    و اینکه من با این connection string نوشتم ولی خطا میده و وصل نمیشه.

  7. #7

    نقل قول: نحوه اتصال به oracle در C#‎ بدون tnsnames

    توی سیستم اینترنت فعال کنید
    توی ویژوال استودیو از منوی Tools>Nuget Package Manager>Nuget Package Console باز کنید
    توی خط فرمان کنسول منیجر این عبارت وارد کنید. Install-Package Oracle.ManagedDataAccess

    با این کار dll مربوط به Oracle.ManagedDataAccess توی refrence برنامه اضافه میشه. علاوه بر اون به فولدر به نام Package توی فولدر پروژه درست میشه.

    حالا به پروژه دو تا فولدر با نام های x86 و x64 اضافه کن
    روی فولدر x64 راست کلیک کن Add>Existing Item انتخاب کن
    فولدر پروژه و فولدر پکیج یعنی مسیر روبه رو طی کن Project Foder Name\packages\Oracle.ManagedDataAccess.19.3.0\bin\ x64
    نکته : حتما نوع فایل انتخابی روی All File بزارین
    از مسیر بالا فایل Oracle.ManagedDataAccessIOP.dll انتخاب کنید تا به فولدر x64 اضافه بشه.
    روی فایل اضافه شده کلیک کن . از قسمت Prppertyها گزینه Copy Output Directory را روی Copy Always ست کن
    این کار را دقیقا برای فولدر x86 هم تکرار کن. فقط حواست باشه مسیر dll انتخابی میشه Project Foder Name\packages\Oracle.ManagedDataAccess.19.3.0\bin\ x86

    خوب تا اینجای کار تنظیماتت انجام شد. حالا نوبت مبرسه به کانکشن استرینگ که اونم به صورت زیر ست کن.

            private string GetconnectionString(string Username, string Password)        {
    return String.Format("Data Source=(DESCRIPTION =(ADDRESS_LIST =(ADDRESS = (PROTOCOL = TCP)(HOST = HostName)(PORT = 1521)))(CONNECT_DATA = (SERVER = DEDICATED)(SERVICE_NAME = SERVICE_NAME)));" +
    "User Id={0};Password={1};", Username, Password);
    }


    فقط حواست باشه قسمت های HOST و PORT و SERVICE_NAME نسبت به سرور بانک خودت تنظیم کن. البته پورت معمولا 1521 هستش.

    با این کار دیگه احتیاج به اوراکل کلاینت نیست.

    مشکلی بود در خدمتتم.

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: نحوه اتصال به oracle در C#‎ بدون tnsnames

    سپاس بی کران

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نحوه اتصال به Oracle Maestro و Pl/Sql Decveloper
    نوشته شده توسط arshad89 در بخش Oracle
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1393, 13:07 عصر
  2. مبتدی: نحوه اتصال به SQL بدون نصب برنامه
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 20:18 عصر
  3. نحوه تعيين pagesize در موقع اجرا بدون اتصال دوباره به DB
    نوشته شده توسط farzad_vb62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 10:10 صبح
  4. نحوه اتصال کاربران مهمان به سرور بدون داشتن نام کاربری و رمز عبور با سامبا
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 22:28 عصر
  5. نحوه اتصال به sql server
    نوشته شده توسط omid_delphi2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 11:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •