نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با System.NullReferenceException

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار krasus
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    96

    Cool مشکل با System.NullReferenceException

    سلام
    من قبلا یه برنامه درست کرده بودم که عکس هارو از روی خط های قرمزی که روی عکس هست برش می زنه و تکه های عکس رو ذخیره می کنه
    حالا من کارهای برنامه رو توی backgroundWorker انداختم ولی به یه مشکل عجیب برخوردم
    من توی رویداد RunWorkerCompleted اون backgroundWorker یه کد نوشتم که یه آرایه string رو پر کنه که برام ارور زد :

    An exception of type 'System.NullReferenceException' occurred in WindowsFormsApplication.exe but was not handled in user code
    فکر کنم عکسش رو هم قرار بدم گویا تر باشه :
    Screen Shot 1394-04-08 at 16.18.20.jpg

    اینو که دیدم با خودم گفتم شاید واقعا مقدار savePathhhh باید null باشه که داره گیر میده.
    برای همین کد رو یکم تغییر دادم و باز هم نتیجه همین شد :
    Screen Shot 1394-04-08 at 16.21.43.jpg

    همین طور که توی هر دو عکس مشخص هست مقدار savePathhhh نال نیست ولی بازم System.NullReferenceException میده!
    پس مشکل چیه؟

    یکی کمک کنه

  2. #2

    نقل قول: مشکل با System.NullReferenceException

    View Detail.. اطلاعات کامل تری از منبع خطا میده. همچنین در این قسمت Inner Exception بصورت سلسله مراتبی (به ترتیب رخ دادن) از خطاها نمایش میده. اینم چک کنید لطفاً. از stack trace هم استفاده کنید. فعلاً فهمیدن منبع خطا کفایت خواهد کرد.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار krasus
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    96

    نقل قول: مشکل با System.NullReferenceException

    سلام به همگی
    مشکل رو پیدا کردم
    مشکل از آرایه slicePic بود.
    اون آرایه رو بدون اینکه تعداد خونه هاشو مشخص کنم تعریف کرده بودم.
    برای رفع مشکل اون آرایه رو به کلمه کلیدی new که خود ارور گفته تعریف کردم و تعداد خونه هاشم مشخص کردم و مشکل برطرف شد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با System.Windows.Forms.DataGridView(انتخاب سطر دلخواه)
    نوشته شده توسط FastCode در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1388, 23:54 عصر
  2. مشکل با System.IO
    نوشته شده توسط Alirezanet در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 04 بهمن 1388, 14:48 عصر
  3. سوال: مشکل با System.Management
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1388, 17:33 عصر
  4. سوال: یه مشکل با System.Web.HttpRequest.ValidateString و تشخیص اشتباه XSS
    نوشته شده توسط naeeme در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 14:15 عصر
  5. مشکل در System.Data
    نوشته شده توسط sohrabi11 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 13:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •