نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: وقتی ArrayAdapter<String> adapter میزارم تو کلیک لستنر اررور میده از چه تابعی باید استفاده کنم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    وقتی ArrayAdapter<String> adapter میزارم تو کلیک لستنر اررور میده از چه تابعی باید استفاده کنم

    من این کد ها را دارم که لست ویو براساس spinner مقدار دهی بشه ولی ArrayAdapter<String> adapter نمی تونم براش تعریف کنم اررو میگیره

    Button
    btn =(Button) findViewById(R.id.button1);
    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override

    publicvoid onClick(View arg0) {

    mydb = openOrCreateDatabase("iran.db", Context.MODE_PRIVATE, null);
    Cursor
    allrows1 = mydb.rawQuery("SELECT * FROM city , ostan" + " where ostan.ido=city.ido GROUP BY city.id " ,null );
    List<String>
    selections = new ArrayList<String>(allrows1.getCount());
    if (allrows1.moveToFirst())
    {
    do {selections.add(allrows1.getString(1));
    }
    while (allrows1.moveToNext());
    ListView
    lvShowNotes = (ListView) findViewById(R.id.listView1);
    for (inti = 0; i < lvShowNotes.getChildCount(); i++)
    {
    View
    listItem = lvShowNotes.getChildAt(i);
    Spinner
    sp = (Spinner) listItem.findViewById(R.id.spinner1);
    String
    selection = (String) sp.getSelectedItem();
    selections.add(selection); }
    }
    }
    });

    ArrayAdapter<String>
    adapter = new ArrayAdapter<String>(this,android.R.layout.simple_list_item_1, android.R.id.text1,NAME);

    sp.setAdapter(adapter);



  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: وقتی ArrayAdapter<String> adapter میزارم تو کلیک لستنر اررور میده از چه تابعی باید استفاده

    چطور ایراد دستور بالا را رفع کنم بیرون کلیک لیستنر هم هیچ مقداری نشون نمیده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: وقتی ArrayAdapter<String> adapter میزارم تو کلیک لستنر اررور میده از چه تابعی باید استفاده

    باور کن سخته خوندن کدت داداش
    کدهات رو توی تگ جاوا بذار



    Button
    btn =(Button) findViewById(R.id.button1);
    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override

    publicvoid onClick(View arg0) {

    mydb = openOrCreateDatabase("iran.db", Context.MODE_PRIVATE, null);
    Cursor
    allrows1 = mydb.rawQuery("SELECT * FROM city , ostan" + " where ostan.ido=city.ido GROUP BY city.id " ,null );
    List<String>
    selections = new ArrayList<String>(allrows1.getCount());
    if (allrows1.moveToFirst())
    {
    do {selections.add(allrows1.getString(1));
    }
    while (allrows1.moveToNext());
    ListView
    lvShowNotes = (ListView) findViewById(R.id.listView1);
    for (inti = 0; i < lvShowNotes.getChildCount(); i++)
    {
    View
    listItem = lvShowNotes.getChildAt(i);
    Spinner
    sp = (Spinner) listItem.findViewById(R.id.spinner1);
    String
    selection = (String) sp.getSelectedItem();
    selections.add(selection); }
    }
    }
    });

    ArrayAdapter<String>
    adapter = new ArrayAdapter<String>(this,android.R.layout.simple_list_item_1, android.R.id.text1,NAME);

    sp.setAdapter(adapter

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 13 دی 1393, 23:04 عصر
  2. از کدام نوع کانکشن استریق connection String استفاده کنم ؟
    نوشته شده توسط mehran6764 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 07:32 صبح
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 21:10 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1389, 23:17 عصر
  5. وقتی برای پنجره ای آیکان میزارم Minimize نمیشه (واقعا عجیبه)
    نوشته شده توسط Pichidehtarin در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1383, 15:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •