نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

  1. #1

    مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    با سلام
    من مشکلم اینکه معلوم نیس با توجه به join تعداد فیلد هام چند تا است و فقط میخوام disinct برا روی یک فیلد اعمال بشه و در جواب همه فیلد هار ا ببینم که تکرار بر اساس اون فیلد هم اعمال بشه در هر حالی امتحان کردم فقط فیلد city در جواب میاد
    یه همچین دستوری که خب این جواب نمیده
    select * ,distinct(city) from Customers

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    جداول و کوئری هاتون رو کاملتر بزارید ببینیم مشکل از کجاست
    اینطوری نمیشه درست نظر داد

  3. #3

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    اقا مرسی از لطفت
    شما بیا اینجا
    http://www.w3schools.com/sql/trysql....elect_distinct
    مثلا روی فیلد city میخوام تکراری ها حذف بشن ولی در جواب همه فیلد ها را نمایش بده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    سلام

    SELECT * FROM Customers where city in (select distinct city from Customers );

  5. #5

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    سلام و تشکر
    اما اینکه شهر های تکراری را حذف نمیکنه با همین روال اما شهرهای تکراری حذف بشن

  6. #6

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    با سلام
    شما در جدولتان فرض کنید سه فیلد دارید با نام های A,B,C، اگر فرض بر این شود که روی فیلد C تکراری ها حذف شود نتیجه حالت زیر چه خواهد بود؟
    َA,B,C
    1,1,1
    2,1,1
    3,2,1

  7. #7

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    تشکر خوب در این صورت کوری نال برمیگردد اما مثال من همون لینکی هس که قرار دادم و اینطور که شما میگید نمیشه میخوام شهرهای تکراری را حذف کنه حالا با هر اولویت که فرقی نمیکنه ولی بقیه فیلد ها در جواب نمایش بده نیاد فقط city را نمایش بده

  8. #8

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    فرض کنید شما در جدول اشخاص دو رکورد دارید
    مهدی نان شکری / تهران
    علی اکبر / تهران
    حالا اگر شهر تکراری حذف بشود با شرط وجود نام در نتیجه خروجی چطور باید باشه؟ این اساس نظام پایگاه داده رو زیر سوال نمی بره؟

  9. #9

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    ای بابا چیکار داریم به پایگاه داده و اساسش من این کوری را برای کاری احتیاج دارم یکی از رکورد ها را نمایش بده کافی برام در کل کارم با این دیتابیس نیس من تا سوال کردم دوستان گفتن دیتا بیس چه جوره منم گفتم این مثال

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    نقل قول نوشته شده توسط ali-akbar مشاهده تاپیک
    ای بابا چیکار داریم به پایگاه داده و اساسش من این کوری را برای کاری احتیاج دارم یکی از رکورد ها را نمایش بده کافی برام در کل کارم با این دیتابیس نیس من تا سوال کردم دوستان گفتن دیتا بیس چه جوره منم گفتم این مثال
    سلام
    شما تو پرسش نوشتی: select *, distinct( city) from customers
    خوب این شدنی نیست. دوست خوبمون NanShekari با مثال برات توضیح داد که این نمی‌شه که شما یک شهر رو بدون تکرار و در کنار باقی اطلاعات بیاری
    اگه فقط فهرست شهر‌ها رو می‌خوای باید اون «*» رو حذف کنی ( تمام مشکل بابت همون «*» هست )
    به این شکل فقط فهرست شهرهایی رو خواهی داشت که تو جدول customers وجود دارن.
    اما اگه «*» وجود داشته باشه در هر صورت تمام سطرهای جدول مشتریان رو در خروجی خواهی دید.

    صبا صبوحی

  11. #11

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    سلام فرض کنید شما یه گزارش گرفتی حالا توی اون فردی هست که برای اقای x کار کرده و برای اقای Y هم کار کرده این میاد توی جواب کوری
    خوب این شخص ای دیش تکرار شده شمارش همینطور اسمش همینطور حالا میخواهیم بر اساس این گزارش پیامک ارسال کنیم خوب تکراری توش زیاده چه طور حذف کنیم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    نقل قول نوشته شده توسط ali-akbar مشاهده تاپیک
    سلام فرض کنید شما یه گزارش گرفتی حالا توی اون فردی هست که برای اقای x کار کرده و برای اقای Y هم کار کرده این میاد توی جواب کوری
    خوب این شخص ای دیش تکرار شده شمارش همینطور اسمش همینطور حالا میخواهیم بر اساس این گزارش پیامک ارسال کنیم خوب تکراری توش زیاده چه طور حذف کنیم
    سلام
    من که تو پست قبلی برات نوشتم. راه حل حذف اطلاعات اضافی هست.
    می‌خوای برای این شخص پیام کوتاه ارسال کنی، پس تو query فقط نیاز به نام شخص و شماره موبایلش داری، فقط همین دو فیلد رو تو select بیار. در این حالت distinct دقیقاً
    کاری می‌کنه که مورد نظرت هست.
    بعضی وقت‌ها لازمه برای چند تا کار چند تا query مختلف داشته باشیم. برای این منظور که شما داری، یک query ساده لازم داری که مثلاً همین دو ستون رو داشته باشه.

    صبا صبوحی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    Question نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    دوستان سلام. در همین زمینه من هم مشکل مشابهی دارم.
    برای توضیح دادنش از همین مثال شهر استفاده می کنم.
    فرض کنید فیلدهای ما اینها هستند:
    نام شهر (City)، جمعیت شهر (Population)، مساحت شهر (Area)، نام مشتری (CustomerName)، شماره مشتری (CustomerPhone)
    و فرض کنید دیتای ما به این صورت هست:
    تهران 12000 123 Ali 456
    تهران 12000 123 Reza 789
    مشهد 5000 125 Ali 358
    تهران 12000 123 X 012
    مشهد 5000 125 Y 354

    همون طور که می بینید سه تا فیلد اول برای تمام مشتریان یک شهر ثابت هست.
    من نیاز دارم تا خروجی به شکل زیر داشته باشم:
    تهران 12000 123
    مشهد 5000 125




    بنابراین همون طور که می دونیم distinct برای نمایش بیشتر از یک فیلد استفاده نمیشه.
    چه راه حلی برای این موضوع هست؟

  14. #14

    نقل قول: مکشل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    select distinct city,Population,Area from tblcity

    یا
    select city,Population,Area from tblcity group by city,Population,Area

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    Question نقل قول: مشکل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    حمید عزیز، ممنون از راهنمایی. اون مشکل رفع شد.

    اما یه سوال دیگه:

    فرض کنید لیستی از فروشندگان داریم که چند محصول خاص رو می فروشند (مثلا سیب، گلابی، هلو) به این صورت که جدول شامل سریال فروش، نام فروشنده، مبلغ فروش سیب، مبلغ فروش گلابی و مبلغ فروش هلو باشه.
    در یک گزارش می خوام برای هر فروشنده به تفکیک جمع فروش هر محصول و همچنین فروش کل رو به شکل زیر لیست کنم:

    نام فروشنده
    فروش سیب

    فروش گلابی

    فروش هلو

    فروش کل

    علی
    2500
    2300
    0
    4800
    رضا
    5000
    0
    8000
    13000
    حسین
    3000
    3000
    3000
    9000

    کد SQL برای این حالت چطوری نوشته میشه؟ با همین کامند GROUP BY میشه این رو نوشت؟

  16. #16

    نقل قول: مشکل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    سلام جناب مشکل بالارو چطور حل کردید من با راهنمایی های دوستمون مشکلم حل نشد

  17. #17

    نقل قول: مشکل با عدم نمایش سطر تکراری برا اساس یک فیلد و نمایش تمامی فیلد ها در جواب

    نقل قول نوشته شده توسط narges1369 مشاهده تاپیک
    سلام جناب مشکل بالارو چطور حل کردید من با راهنمایی های دوستمون مشکلم حل نشد
    کدوم مشکل؟ شما سوال خودت رو همراه اسکریپت جدول بزار.

تاپیک های مشابه

  1. عدم انتخاب سطر تکراری با دستور select
    نوشته شده توسط mhamedm2008 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1394, 15:14 عصر
  2. سوال: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول
    نوشته شده توسط Beginner67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 25
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1392, 16:17 عصر
  3. عدم نمایش فیلدهای تکراری
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1391, 16:37 عصر
  4. عدم نمایش سطر در dbgrid
    نوشته شده توسط sattar22 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 19:41 عصر
  5. عدم نمایش رکورد تکراری در گزارش
    نوشته شده توسط 6raya1043 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •