نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ابتدا تفریق و سپس جمع دو زمان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    ابتدا تفریق و سپس جمع دو زمان

    دو ساعت مثلا 23:00 باید از 01:30 کم بشن قاعدتا جواب باید 2:30 بشه و بعد جواب حاصله بابد با یک زمان مثلا 25:30 ساعت جمع بشه.
    روش یا کدش چیه. ممنون از راهنماییتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: ابتدا تفریق و سپس جمع دو زمان

    از timespane استفاده کن مثلا :

    DateTime dt1 = Convert.ToDateTime("2015/07/03 01:00");
    DateTime dt2 = Convert.ToDateTime("2015/07/03 23:00");
    TimeSpan ts= dt2 - dt1;
    MessageBox.Show(ts.Hours.ToString("00") + ":" + ts.Minutes.ToString("00"));

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: ابتدا تفریق و سپس جمع دو زمان

    سلام
    از تابع DateTime استفاده کنید


    DateTime a = new DateTime(2015, 05, 11, 23, 00, 00);
    DateTime b = new DateTime(2015, 05, 12, 1, 30, 00);



    (a - b).TotalMinutes اختلاف به دقیقه
    (a - b).TotalSeconds اختلاف به ثانیه
    (a - b).TotalMilliseconds اختلاف به میلی ثانیه
    (a - b).TotalHours اختلاف به ساعت


    DateTime c = new DateTime();
    c = a.AddHours((a - b).TotalHours + 25.5);

    int Def_Hrs =( c - a ).TotalHours;


  4. #4

    نقل قول: ابتدا تفریق و سپس جمع دو زمان

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    دو ساعت مثلا 23:00 باید از 01:30 کم بشن قاعدتا جواب باید 2:30 بشه و بعد جواب حاصله بابد با یک زمان مثلا 25:30 ساعت جمع بشه.
    روش یا کدش چیه. ممنون از راهنماییتون
    چون روز رو مشخص نکردی اختلافشون 21:30 خواهد شد نه 2:30 (چون طبق گفته شما هر دو ساعت در یک روز خواهند بود مگر اینکه اختلاف رو بیان کنید)
    اگر میخوای در دو روز متفاوت باشند باید اختلاف رو به پارامتر days روز دوم بدی:

    TimeSpan t1 = new TimeSpan(0, 23, 0, 0);
    TimeSpan t2 = new TimeSpan(1, 1, 30, 0);

    TimeSpan t3 = t2 - t1;
    MessageBox.Show(t3.ToString());

    جمع هم به همین صورت فقط تغییر عملگر به + باید صورت بگیره با زمان مورد نظر.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: ابتدا تفریق و سپس جمع دو زمان

    نقل قول نوشته شده توسط alireza264 مشاهده تاپیک
    سلام
    از تابع DateTime استفاده کنید


    DateTime a = new DateTime(2015, 05, 11, 23, 00, 00);
    DateTime b = new DateTime(2015, 05, 12, 1, 30, 00);



    (a - b).TotalMinutes اختلاف به دقیقه
    (a - b).TotalSeconds اختلاف به ثانیه
    (a - b).TotalMilliseconds اختلاف به میلی ثانیه
    (a - b).TotalHours اختلاف به ساعت


    DateTime c = new DateTime();
    c = a.AddHours((a - b).TotalHours + 25.5);

    int Def_Hrs =( c - a ).TotalHours;

    در این کد 25.5 به معنای بیست و پنج و نیم هست در حالیکه من میخوام 25.3 به معنای بیست و پنج نیم خونده بشه چون 30 دقیقه به معنای نیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: ابتدا تفریق و سپس جمع دو زمان

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    در این کد 25.5 به معنای بیست و پنج و نیم هست در حالیکه من میخوام 25.3 به معنای بیست و پنج نیم خونده بشه چون 30 دقیقه به معنای نیمه
    براکت ۲۵.۵ میشه ۲۵ که همون ساعته

    ۲۵.۵ منهای ۲۵ هم میشه ۰.۵ که اگه ضربدر ۶۰ بشه میشه ۳۰ دقیقه

تاپیک های مشابه

  1. جمع فیلد زمان SQL
    نوشته شده توسط mhmoein در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 10:36 صبح
  2. مبتدی: جمع بندی زمان
    نوشته شده توسط Emir New در بخش Foxpro
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 11:38 صبح
  3. جمع دو زمان و حاصل بر حسب ساعت؟
    نوشته شده توسط kasmaii61 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 08:10 صبح
  4. محاسبه جمع کل زمان های ثبت شده
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آبان 1385, 08:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •