نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خروجی اکسل از datagridview

  1. #1

    خروجی اکسل از datagridview

    سلام بر دوستان
    چطور میشه از دیتا گرید ویو خروجی اکسل گرفت؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنید چند بار تو اینترنت گشتم ولی هر کدوم از کدها یه جاری ارور میده چند بار هم امتحان کردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: خروجی اکسل از دبتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط moghtada مشاهده تاپیک
    سلام بر دوستان
    چطور میشه از دیتا گرید ویو خروجی اکسل گرفت؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنید چند بار تو اینترنت گشتم ولی هر کدوم از کدها یه جاری ارور میده چند بار هم امتحان کردم
    سلام
    تو این سورس که واسه دانلود هست هم خواندن اطلاعات از اکسل و درج در دیتابیس (ریختن در گریدویو) هست و هم بلعکس (خروجی اکسل از گریدویو)

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A9%D8%B3%D9%84

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: خروجی اکسل از datagridview

    با سلام
    هر دو روش رو هم استفاده کردم هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره:
    برای استفاده از متد دومی باید یه فایل اکسل در مسیری را ایجاد کنید و نام و مسیر اون فایل رو به برنامه بدید.
     private void DGV2Excel2007()
    {
    Microsoft.Office.Interop.Excel._Application app = new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();
    System.Globalization.CultureInfo oldCI = System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re;
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = new System.Globalization.CultureInfo("en-US");
    Microsoft.Office.Interop.Excel._Workbook workbook = app.Workbooks.Add(Type.Missing);
    Microsoft.Office.Interop.Excel._Worksheet worksheet = null;
    app.Visible = true;
    try
    {

    worksheet = (Microsoft.Office.Interop.Excel.Worksheet)workbook .Sheets["Sheet1"];
    worksheet = (Microsoft.Office.Interop.Excel.Worksheet)workbook .ActiveSheet;
    worksheet.Name = "Exported from Ketoan";
    for (int i = 1; i < dataGridView1.Columns.Count + 1; i++)
    {
    worksheet.Cells[1, i] = dataGridView1.Columns[i - 1].HeaderText;
    }

    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count - 1; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    worksheet.Cells[i + 2, j + 1] = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString();
    }
    }
    //SaveFileDialog saveFileDialog1 = new SaveFileDialog();

    //string fileName = String.Empty;
    //saveFileDialog1.Filter = "Excel files |*.xlsx|All files (*.*)|*.*";
    //saveFileDialog1.FilterIndex = 2;
    //saveFileDialog1.RestoreDirectory = true;


    //if (saveFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    //{
    // fileName = saveFileDialog1.FileName;

    // workbook.SaveAs(fileName, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Microsoft.Office.Interop.Excel.XlSaveAsAccessMode. xlExclusive, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing);

    //}
    //else
    // return;


    }
    catch (System.Exception ex)
    {

    }
    finally
    {
    // app.Quit();
    workbook = null;
    app = null;
    }
    }
    private void ToCsV(DataGridView dGV, string filename)
    {
    string stOutput = "";
    // Export titles:
    string sHeaders = "";

    for (int j = 0; j < dGV.Columns.Count; j++)
    sHeaders = sHeaders.ToString() + Convert.ToString(dGV.Columns[j].HeaderText) + "\t";
    stOutput += sHeaders + "\r\n";
    // Export data.
    for (int i = 0; i < dGV.RowCount - 1; i++)
    {
    string stLine = "";
    for (int j = 0; j < dGV.Rows[i].Cells.Count; j++)
    stLine = stLine.ToString() + Convert.ToString(dGV.Rows[i].Cells[j].Value) + "\t";
    stOutput += stLine + "\r\n";
    }
    Encoding utf16 = Encoding.GetEncoding(1256);
    byte[] output = utf16.GetBytes(stOutput);
    FileStream fs = new FileStream(filename, FileMode.Create);
    BinaryWriter bw = new BinaryWriter(fs);
    bw.Write(output, 0, output.Length); //write the encoded file
    bw.Flush();
    bw.Close();
    fs.Close();
    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: خروجی اکسل از datagridview

    اگر جدول شما فقط شامل کاراکتر است (مثلا تصویر و این چیزا تو جدول نباشه) میتونین از فرمت csv استفاده کنید که در اکسل هم باز میشه
    به این صورت که برای ستون ها از سمیکالون و برای ردیف ها از اینتر استفاده کنید و متن ایجاد شده رو ذخیره کنید با پسوند csv:

    name ; famili ; id
    1 ; ali ; hasani
    2 ; milad ; karimi

  5. #5

    نقل قول: خروجی اکسل از datagridview


  6. #6

    نقل قول: خروجی اکسل از datagridview

    ممنون از پاسختون
    دیتا گرید من قثط شامل کاراکتر هست میشه بیشتر توضیح بدین
    مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: خروجی اکسل از datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط moghtada مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون
    دیتا گرید من قثط شامل کاراکتر هست میشه بیشتر توضیح بدین
    مرسی
    سلام
    همونطور که ذکر شد شما میتونید بدون استفاده از هیچ کامپوننت و ابزاری (برای کاهش حجم برنامتون) براحتی با نوشتن فایل text و دخیره اون با پسوند csv نتیجه رو ایجاد کنید
    مثلا ما جدولی داریم شامل فیلدهای زیر:

    id: integer
    name: string
    famil: string

    حالا کافیه از 2 تا حلقه استفاده کنید که یکی برای ردیف ها و یکی برای ستون ها است
    فرض کنید جدول شما همین 3 تا ستون رو داره و البته مثلا 7 تا ردیف هم داره:

    for i=1 to 7 // rows
    begin
    tabel.RecordNo=i
    for j=1 to 3 //cols
    begin
    text=text+tabel.field(j).asString+';'
    end

    text=text+#13#10 //next line

    end




  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: خروجی اکسل از datagridview


  9. #9

    نقل قول: خروجی اکسل از datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط moghtada مشاهده تاپیک
    سلام بر دوستان
    چطور میشه از دیتا گرید ویو خروجی اکسل گرفت؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنید چند بار تو اینترنت گشتم ولی هر کدوم از کدها یه جاری ارور میده چند بار هم امتحان کردم
    اگه از استیمول ریپورت برای گزارش گیری استفاده میکنید امکان خروجی اسکل گرفتن نیست چون خود استیمول سافت خروجی اکسل رو هم داره و بهتر هستش که از خود استیمول سافت استفاده کنید اگه این استیمول سافت برای گزارش گیری استفاده نمیکنید سورس زیاد هستش برای خروجی گرفتن اکسل و ورد از دیتاگرید ویو.

تاپیک های مشابه

  1. خروجی اکسل از برنامه حسابداری
    نوشته شده توسط ma3di3 در بخش Foxpro
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1400, 10:34 صبح
  2. خروجی اکسل و پشتیبان گیری از بانک
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 18:36 عصر
  3. سوال: چگونه می توان از یک صفحه خروجی اکسل گرفت.
    نوشته شده توسط techniconline در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1387, 23:01 عصر
  4. خروجی اکسل
    نوشته شده توسط fyarahmadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 13:48 عصر
  5. گرفتن خروجی اکسل در وی بی با استفاده از کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط wolfstander در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1385, 16:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •