نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: DataColumn Type

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    Question DataColumn Type

    سلام
    من توی برنامه ام یه دیتاگرید دارم که فعلا هیچ دیتایی از هیچ جا نمی گیره
    حالا من خودم به صورت دستی یه DataTable و چند DataColumn می سازم و درنهایت پس از Attach دیتاکالم ها به دیتاتیبل و دیتاتیبل به دیتاگرید ، دیتاگرید موردنظرم رو با ساختار دلخواهم می سازم . حالا می خوام برای هر ستون یک فرمت دلخواه انتخاب کنم . ولی با دستور زیر نمی شه . می خواستم بدونم چه جوری می تونم type هر ستون رو مشخص کنم ؟؟؟
    DataColumn.type=string;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز typeof نوع یک شی را برای شما برمیگرداند بنابراین کد شما بصورت زیر میشود

    DataColumn dc = new DataColumn("col1", typeof(String));
    dc.DataType = typeof(int);

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن یک Type جدید به Type Library یا OLE Automation Section
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 09:08 صبح
  2. سوال در مورد DataColumn.Expression
    نوشته شده توسط Sharif Lotfi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1385, 13:46 عصر
  3. Object type cannot be converted to target type.
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 10:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •