نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم اتصال به دیتابیس ( خارج از visual studio)

  1. #1

    Question عدم اتصال به دیتابیس ( خارج از visual studio)

    دوستان یه مشکلی پیش اومده لطفا کمک کنید
    من یه برنامه نوشتم حاوی یک دیتا بیس , از (نسخه sql پیش فرض Visual Studio 2010) استفاده کردم و یه پایگاه داده ساختم ولی فقط وقتی برنامه تو Visual Studio اجرا میشه درست کار میکنه و در بقیه حالات برنامه زمان اتصال به دیتابیس error میده
    unhandled Exception : ,An attempt to attach an auto-named database for file .....mdf failed. A Database with the same name exists, or specified fiile cannot be opened , or it is located on UNC share
    بازم بگم برنامه درست اجرا میشه ولی به دیتابیس کانکت بشه

  2. #2

    نقل قول: عدم اتصال به دیتابیس ( خارج از visual studio)

    دوست منSafe T می شه مشکلت بهتر بگی
    یعنی وقتی برنامه را مستقیم از پوشه Debug اجرا می کنی ارتباط با بانک نداری؟

  3. #3

    نقل قول: عدم اتصال به دیتابیس ( خارج از visual studio)

    به نظر از دیتابیس embed استفاده می کنید مکان کمپایل آزمایشی پروژه و مکانی که از فایل خروجی نهایی گرفتید متفاوته و فایل در مسیر درستی از زمان کمپایل های آزمایشی قرار گرفته و نسبت به مکان نهایی آدرسش نامعتبر شده

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در ایجاد دیتابیس(VIEW) با Visual Studio
    نوشته شده توسط wrangl3r در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آبان 1389, 14:10 عصر
  2. علت عدم اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1389, 18:50 عصر
  3. سوال: علت عدم اتصال به دیتابیس در این پروژه چیه؟
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 12:17 عصر
  4. عدم اتصال به دیتابیس از طریق کلاینت ها
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 17:42 عصر
  5. مشکل عدم اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط behnam_dr در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •