نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ویرایش داده در datagridview

  1. #1

    ویرایش داده در datagridview

    سلام دوستان خسته نباشید
    میشه راهنمایی کنیدکه چه طوری داده رو در توی دیتاگریدی که به بانک وصل هستش رو تغییربدم نمی خوام از textbox استفاده کنم

  2. #2

    نقل قول: ویرایش داده در data gridview

    این کار رو میشه انجام داد ولی مشکل زیاد داره مشکل اول وقتی اطلاعاتی باند هستش یعنی به دیتابیس وصل هستش اجازه نمیده و دوم درصد خطا دهی بالا زیاد داره و سوم سخت بشه اطلاعات ویرایش کرد یعنی شما 1000 تا رکورد داشته باشید ولی یکی از اون 1000 تا رو بخواهید ویرایش کنید در اصل برنامه میاد 1000 تا رکورد رو ویرایش میکنه هتا چیزی برای ویرایش موجود نباشه و سرعت برنامه شما رو میاره پایین و از لحاظ عقلانی ویرایش اطلاعات با خود دیتاگرید ویو مناسب نیست اون چیزی چه شما فکر میکنید ارتباط مستقیم دیتابیس با دیتاگرید ویو هستش که خود خود سر هم اطلاعات جدید میگیره ویرایش و حذف میکنه درست مثل اسکیول سرور.
    ببنید حرف بنده درست هستش یا خیر اگه نبود من به روش Ef کد نویسی با دیتاگرید ویو رو دارم.

  3. #3

    نقل قول: ویرایش داده در data gridview

    کسی دیگه ای نتونست راهنمایی کنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: ویرایش داده در datagridview

    بصورت ویزارد به دیتاگرید وصل بشی میتونی.
    با linq=
    this.validate();
    this.savechang();

تاپیک های مشابه

  1. ویرایش داده ها در preview ی Quick Report
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 15:48 عصر
  2. ویرایش داده ها
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 22:48 عصر
  3. ذخیره،حذف و ویرایش داده ها در فایل در C
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 اردیبهشت 1386, 18:42 عصر
  4. یک کمک خیلی فوری در باره ویرایش داده ها
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1385, 01:34 صبح
  5. ویرایش داده ها در data grid
    نوشته شده توسط papa_fal در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1385, 18:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •