نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: یک ارور بعد از کامپایل

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    Exclamation یک ارور بعد از کامپایل

    من یه برنامه نوشتم که بعد از کامپایل این ارور رو داد.
    http://uupload.ir/files/avlk_untitled.bmp
    نتونستم تصویر رو آپلود کنم.
    آدرسش:
    http://uupload.ir/files/avlk_untitled.bmp
    دقیقا چیه؟
    چرا نمایش داده میشه؟
    راه حلش چیه؟

    struct data{
    char *name;}user[10];
    ///////////////////////////
    getch(user[x].name)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirtork
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Iran(Islamic Republic Of) / Tehran
    پست
    198

    نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    سلام.
    احتمال میدم در بخشی از کد از حدود آرایه خارج شده باشید.
    اگر کدی رو که نوشتید قرار بدید فکر کنم دوستان بتونن بهتر راهنمایی تون کنن.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    #include <stdio.h>
    #include <windows.h>
    int digit = 0;
    using namespace std;
    struct fata{
    char *name;
    char *family;
    char *state;
    char *city;
    int age;
    }user[100];
    void add();
    void Delete(){}
    void show(){}
    void Gets(char *s){
    char v;
    int h=0;
    if(s[0]=='\0'){
    while(1){
    v=getche();
    if(v==13)
    break;
    if(v<=90&&v>=65)
    v+=32;
    s[h++]=v;
    }
    cout<<endl;}
    else if(s[0]!='\0'){
    for(int i=0;s[i];i++){
    s[i]='\0';
    }
    Gets(s);
    }
    }
    void _continue()
    {
    int c;
    clrscr();
    printf("\n\tPress number 1 to add new user");
    printf("\n\tPress number 2 to delete the user");
    printf("\n\tPress number 3 to show list of users");
    printf("\n\tPress number 4 to Exit");
    printf("\n\tEnter number : ");
    scanf("%d",&c);
    //Start of switch(c)
    switch(c)
    {
    case 1:
    add();
    break;
    case 2:
    Delete();
    break;
    case 3:
    show();
    break;
    case 4:
    exit(1);
    break;
    default:
    printf("\n\tYour entered number is not true\
    \n\tPress any key to continue.");
    getch();
    clrscr();
    _continue();
    break;
    }// End of switch(c);
    clrscr();
    _continue();
    }//end of _continue();
    //start of add()
    void add()
    { clrscr();
    kb(1);
    printf("\t\tEnter user's name: ");
    // تا اینجا مشکلی نست ولی به اینجا که میرسه ارور میده.
    Gets(user[digit].name);
    printf("\t\tEnter user's family: ");
    Gets(user[digit].family);
    printf("\t\tEnter user's age: ");
    scanf("%d",user[digit].age);
    printf("\t\tEnter user's city: ");
    Gets(user[digit].city);
    printf("\t\tEnter user's state: ");
    Gets(user[digit].state);
    digit++;
    printf("\n\t\tEnter any key to continue ...");
    getch();
    printf("\n\t\tNEW USER ADDED SUCCESSFULLY.");
    getch();
    _continue();
    }//End of add()
    int main()
    {
    printf("\n PRESS ANY KEY TO CONTINUE ... ");
    getch();
    _continue();
    getch();
    return 0;
    }


  4. #4

    نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    سلام
    اون اشتباه را که اشاره کردید به خاطر اینه که شما در اون struct تعدادی عضو به صورت اشاره گر تعریف کردید بدون اینکه فضایی به اونها اختصاص بدید
    مثلا می تونید هر کدوم را یک آرایه 50 تایی در نظر بگیرید

    struct fata
    {
    char name[50];
    char family[50];
    char state[50];
    char city[50];
    int age[50];
    } user[100];

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    ممنون بابت راهنماییتون.
    ولی من نمیخوام محدودیتی تعریف کنم.
    میشه؟
    اگرم نشه بازم هم تشکر ویژه به خاطر راهنمایی خوبتون.
    کامپایل کردم مشکل حل شد.
    خدا خیرتون بده

  6. #6

    نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi13.ir مشاهده تاپیک
    ممنون بابت راهنماییتون.
    ولی من نمیخوام محدودیتی تعریف کنم.
    میشه؟
    اگرم نشه بازم هم تشکر ویژه به خاطر راهنمایی خوبتون.
    کامپایل کردم مشکل حل شد.
    خدا خیرتون بده
    اگه حافظه پویا و تابعهایی مثل malloc یا realloc را بهتون درس دادن می تونید از اونها استفاده کنید البته باید یک تابع بنویسید که بتونه یک رشته را خورده خورده پر کنه و اگه جا کم داشت realloc کنید
    اگه هم std::string را به شما درس دادند که خیلی راحت می تونید ازش استفاده کنید

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    Unhappy نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    اگه حافظه پویا و تابعهایی مثل malloc یا realloc را بهتون درس دادن می تونید از اونها استفاده کنید البته باید یک تابع بنویسید که بتونه یک رشته را خورده خورده پر کنه و اگه جا کم داشت realloc کنید
    اگه هم std::string را به شما درس دادند که خیلی راحت می تونید ازش استفاده کنید
    معلم من استاد own هستند(خودم یاد میگیرم)
    متاسفانه در محیط اصلی باز هم این ارور به چشمم میخوره.
    فایل برنامه کامل رو قرار میدم تا اگه چیزی هست لطف کنین بگین.
    UserManger.rar - 2 KB

  8. #8

    نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi13.ir مشاهده تاپیک
    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    #include <stdio.h>
    #include <windows.h>
    int digit = 0;
    using namespace std;
    struct fata{
    char *name;
    char *family;
    char *state;
    char *city;
    int age;
    }user[100];
    void add();
    void Delete(){}
    void show(){}
    void Gets(char *s){
    char v;
    int h=0;
    if(s[0]=='\0'){
    while(1){
    v=getche();
    if(v==13)
    break;
    if(v<=90&&v>=65)
    v+=32;
    s[h++]=v;
    }
    cout<<endl;}
    else if(s[0]!='\0'){
    for(int i=0;s[i];i++){
    s[i]='\0';
    }
    Gets(s);
    }
    }
    void _continue()
    {
    int c;
    clrscr();
    printf("\n\tPress number 1 to add new user");
    printf("\n\tPress number 2 to delete the user");
    printf("\n\tPress number 3 to show list of users");
    printf("\n\tPress number 4 to Exit");
    printf("\n\tEnter number : ");
    scanf("%d",&c);
    //Start of switch(c)
    switch(c)
    {
    case 1:
    add();
    break;
    case 2:
    Delete();
    break;
    case 3:
    show();
    break;
    case 4:
    exit(1);
    break;
    default:
    printf("\n\tYour entered number is not true\
    \n\tPress any key to continue.");
    getch();
    clrscr();
    _continue();
    break;
    }// End of switch(c);
    clrscr();
    _continue();
    }//end of _continue();
    //start of add()
    void add()
    { clrscr();
    kb(1);
    printf("\t\tEnter user's name: ");
    // تا اینجا مشکلی نست ولی به اینجا که میرسه ارور میده.
    Gets(user[digit].name);
    printf("\t\tEnter user's family: ");
    Gets(user[digit].family);
    printf("\t\tEnter user's age: ");
    scanf("%d",user[digit].age);
    printf("\t\tEnter user's city: ");
    Gets(user[digit].city);
    printf("\t\tEnter user's state: ");
    Gets(user[digit].state);
    digit++;
    printf("\n\t\tEnter any key to continue ...");
    getch();
    printf("\n\t\tNEW USER ADDED SUCCESSFULLY.");
    getch();
    _continue();
    }//End of add()
    int main()
    {
    printf("\n PRESS ANY KEY TO CONTINUE ... ");
    getch();
    _continue();
    getch();
    return 0;
    }

    کد شما که نصفه و نیمه هست . ولی همین قدرکه یه اچرا داشته باشی




    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    #include <stdio.h>
    #include <windows.h>
    int digit = 0;
    using namespace std;
    struct fata{
    char name[50];
    char family[50];
    char state[50];
    char city[50];
    int age;
    }user[100];
    void add();
    void Delete(){}
    void show(){}
    void Gets(char *s){
    char v;
    int h=0;
    if(s[0]=='\0'){
    while(1){
    v=getche();
    if(v==13)
    break;
    if(v<=90&&v>=65)
    v+=32;
    s[h++]=v;
    }
    cout<<endl;}
    else if(s[0]!='\0'){
    for(int i=0;s[i];i++){
    s[i]='\0';
    }
    Gets(s);
    }
    }
    void _continue()
    {
    int c;
    // clrscr();
    printf("\n\tPress number 1 to add new user");
    printf("\n\tPress number 2 to delete the user");
    printf("\n\tPress number 3 to show list of users");
    printf("\n\tPress number 4 to Exit");
    printf("\n\tEnter number : ");
    scanf("%d",&c);
    //Start of switch(c)
    switch(c)
    {
    case 1:
    add();
    break;
    case 2:
    Delete();
    break;
    case 3:
    show();
    break;
    case 4:
    exit(1);
    break;
    default:
    printf("\n\tYour entered number is not true\
    \n\tPress any key to continue.");
    getch();
    // clrscr();
    _continue();
    break;
    }// End of switch(c);
    // clrscr();
    _continue();
    }//end of _continue();
    //start of add()
    void add()
    { // clrscr();
    // kb(1);
    printf("\t\tEnter user's name: ");
    Gets(user[digit].name);
    printf("\t\tEnter user's family: ");
    Gets(user[digit].family);
    printf("\t\tEnter user's state: ");
    Gets(user[digit].state);
    printf("\t\tEnter user's city: ");
    Gets(user[digit].city);
    printf("\t\tEnter user's age: ");
    scanf("%d",&user[digit].age);
    digit++;
    printf("\n\t\tEnter any key to continue ...");
    getch();
    printf("\n\t\tNEW USER ADDED SUCCESSFULLY.");
    getch();
    _continue();
    }//End of add()
    int main()
    {
    printf("\n PRESS ANY KEY TO CONTINUE ... ");
    getch();
    _continue();
    getch();
    return 0;
    }




  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    لینک سورس کامل رو قرار دادم.
    در ضمن این برای قسمت های مهم هست.

  10. #10

    نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi13.ir مشاهده تاپیک
    معلم من استاد own هستند(خودم یاد میگیرم)
    متاسفانه در محیط اصلی باز هم این ارور به چشمم میخوره.
    فایل برنامه کامل رو قرار میدم تا اگه چیزی هست لطف کنین بگین.
    UserManger.rar - 2 KB
    هر کاری کردم دانلود نشد!
    ولی اگه دارید مطابق یک کتاب عمل می کنید سعی کنید عجله نکنید خورده خورده جلو برید از مطالب درس پا را فراتر نذارید وقتی روی مطالب قبلی مسلط شدید به مطالب بعدی بپردازید

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    Iran/Zanjan
    پست
    57

    نقل قول: یک ارور بعد از کامپایل

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    هر کاری کردم دانلود نشد! ولی اگه دارید مطابق یک کتاب عمل می کنید سعی کنید عجله نکنید خورده خورده جلو برید از مطالب درس پا را فراتر نذارید وقتی روی مطالب قبلی مسلط شدید به مطالب بعدی بپردازید
    چشم.ممنون /////////////

تاپیک های مشابه

  1. تعیین فرمی که بعد از کامپایل اجرا می شود
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 17:36 عصر
  2. مشکل استارت apache بعد از کامپایل php
    نوشته شده توسط armin390 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 17:13 عصر
  3. تغییر آیکون فایل exe بعد از کامپایل
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 22:35 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1384, 07:52 صبح
  5. فایهای DCU بعد از کامپایل پروژه
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 آذر 1382, 10:00 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •