نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نوشتن رویداد برای ستونی از نوع button داخل datagridview

  1. #1

    نوشتن رویداد برای ستونی از نوع button داخل datagridview

    سلام
    دوست عزیز من یک سوال دارم که برام خیلی مهمه
    من فیلد آخر رکورد خودم رو توی data gird یک button تعریف کردم .
    چطور میتونم برای این button رویداد بنویسم ؟
    کجا باید بنویسم؟
    ممنون میشم جواب بدین

  2. #2
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    33
    پست
    21

    Wink نوشتن رویداد کلیک برای Button در Dgv

    شما می توانید به جای رویداد کلیک از رویداد های دیگر استفاده نمایید ولی من برای مثال رویداد کلیک Button را توضیح می دهم






    private void dataGridView1_CellMouseClick( object sender , DataGridViewCellMouseEventArgs e )
    {
    if ( e.ColumnIndex == dataGridView1.Columns[ "Col_Button" ].Index && e.Button == MouseButtons.Left )
    {

    // در هر سطر انجام شود را اینجا بنویسید Button کاری را که می خواهید در هنگام کلیک بر روی
    // به طور مثال
    dataGridView1[ "Col_Name" , e.RowIndex ].Value = e.RowIndex + 1;
    dataGridView1.Rows.Add();
    }
    }




    آخرین ویرایش به وسیله amiramt : شنبه 20 شهریور 1389 در 00:56 صبح

  3. #3

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    سلام دوستان من یه سوال دارم
    چطور میتونم بو خانه های گرید دکمه بزارم ؟ برای هر سطر یه دکمه ؟ لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر .

  4. #4
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    33
    پست
    21

    گذاشتن دکمه در Dgv

    برای گذاشتن دکمه در یک ستون از دیتا گرید کافیست روی dgv کلیک کرده و در قسمت Properties روی Columns کلیک کرده و یک ستون جدید اینجا کرده و ColumnType آن را مساوی با DataGridViewButtonColumn قرار دهید

  5. #5

    نقل قول: گذاشتن دکمه در Dgv

    نقل قول نوشته شده توسط amiramt مشاهده تاپیک
    برای گذاشتن دکمه در یک ستون از دیتا گرید کافیست روی dgv کلیک کرده و در قسمت Properties روی Columns کلیک کرده و یک ستون جدید اینجا کرده و ColumnType آن را مساوی با DataGridViewButtonColumn قرار دهید
    سلام
    چطوری میشه به تک تک button های یک ستون دسترسی داشت و واسه هر کدومش یه رویداد تعریف کرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کدنویسی برای ستونی از نوع button در گریدویو؟
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1392, 12:05 عصر
  2. نوشتن رویداد برای کنترل های با آرایه دو بعدی
    نوشته شده توسط mahdi1373 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 تیر 1389, 10:57 صبح
  3. سوال: نوشتن رویداد برای user control
    نوشته شده توسط mtsoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 12:18 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 13:35 عصر
  5. سوال: نحوه‌ی نوشتن رویداد برای باتون؟
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 دی 1387, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •