نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجبار به پر کردن یک سلول در Datagridview - باقی ماندن فوکوس روی سلول در صورت خالی بودن

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    اجبار به پر کردن یک سلول در Datagridview - باقی ماندن فوکوس روی سلول در صورت خالی بودن

    سلام من یه دیتا گرید دارم که چند ویژگی بهش اضافه کردم مثلااینتر مانند تب کار کنه
    یا تو بعضی سلول ها بجز عدد وارد نشود
    حالا مشکل ,چطور ویژگی زیر رو به دیتا گرید اضافه کنم؟
    دیتا گرید من برای فاکتوره
    حالا میخوام اگه کاربر فیلد مقدار را وارد نکرد یا مقدار صفر بود از سلول مقدار خارج نشه وفکوس بمونه

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    نقل قول نوشته شده توسط svhasvha مشاهده تاپیک
    سلام من یه دیتا گرید دارم که چند ویژگی بهش اضافه کردم مثلااینتر مانند تب کار کنه
    یا تو بعضی سلول ها بجز عدد وارد نشود
    حالا مشکل ,چطور ویژگی زیر رو به دیتا گرید اضافه کنم؟
    دیتا گرید من برای فاکتوره
    حالا میخوام اگه کاربر فیلد مقدار را وارد نکرد یا مقدار صفر بود از سلول مقدار خارج نشه وفکوس بمونه

    private void grd_CellEndEdit(object sender,DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    int value = grd.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value;
    if(e.ColumnIndex==1)
    {
    MessageBox.Show();
    e.handled=True;
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : سه شنبه 30 دی 1393 در 12:29 عصر دلیل: از تگ کد استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجبار به پر کردن یک سلول در Datagridview
    نوشته شده توسط sabz12 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 17:51 عصر
  2. right to left کردن سلول های DataGridView
    نوشته شده توسط farnoosh66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1392, 11:56 صبح
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 02:05 صبح
  4. dragdrop کردن بر روی سلول های datagridview
    نوشته شده توسط majidrezaei2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1390, 18:24 عصر
  5. سوال: رنگ کردن یک سلول از datagridview
    نوشته شده توسط omidjadidolislam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 22:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •