نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خاصیت dropdown برای ستونی از نوع DataGridViewComboBoxColumn

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Amir.pc_66
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Iran-Tabriz
    پست
    51

    Cool خاصیت dropdown برای ستونی از نوع DataGridViewComboBoxColumn

    سوال اینه
    وقتی ما یک کامبوباکس استفاده میکنیم یه خاصیت داره به نام Dropdownstyle که اگه روی Dropdown بذاریم میتونیم داخلش یه چیزهایی هم خودمون بنویسیم ولی اگر روی Dropdownlist بذاریم دیگه خاصیت نوشتاری برامون نداره فقط میتونیم از بین آیتمهاش انتخاب کنیم
    همین
    حالا اگه ما یه ستون از Datagrid رو به عنوان کامبوباکس در نظر بگیریم این خاصیت رو کامبو نداره

    هدف از این سوال هم اینه که کاربر بتونه اطلاعات Datagrid رو بصورت دستی وارد کنه ولی Datasource کامبو رو از پایگاه داده بیاره با این عمل اضافی که هر چی تو کامبو مینویسه بعنوان یک Text تو Datasource خود کامبو جستجو بشه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Amir.pc_66
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Iran-Tabriz
    پست
    51

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    خودم پیداش کردم

    private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {
    if (e.Control.GetType() == typeof(DataGridViewComboBoxEditingControl))
    {

    DataGridViewComboBoxEditingControl combo = e.Control as DataGridViewComboBoxEditingControl;
    combo.DropDownStyle = ComboBoxStyle.DropDown;
    }
    }

    انتظار بیشتری از این تایپیک داشتم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن رویداد برای ستونی از نوع button داخل datagridview
    نوشته شده توسط sorenamusic در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1393, 16:01 عصر
  2. سوال: کدنویسی برای ستونی از نوع button در گریدویو؟
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1392, 12:05 عصر
  3. تنظیم خاصیت ReadOnly برای یک دایرکتوری
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 08:25 صبح
  4. خاصیت stretch برای background
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 17:06 عصر
  5. خاصیت BiDiAlign برای هر کنترل کجاست؟
    نوشته شده توسط احمد در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1383, 01:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •